Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.932
Έχω κάτι υπόλοιπα επεισόδια από Blindspot, NCIS, Blacklist που δεν έχω δει. Και φυσικά το Night Manager με τον Hugh Laurie (House MD.). Υπάρχουν προμήθειες σε πατατάκια, ξηροκάρπια και αναψυκτικά.

Πανέτοιμος για διανυκτέρευση.

Reaction score
16.630
Ναι,σήμερα ήταν ιδιαίτερη η μέρα!Απο αυτές που άλλου θες να πας και άλλου σε βγάζει ο δρόμος...Γέλιο μέχρι να Ρθουν τα δακρυα!

" Αυτό που καταλαβαίνεις εφάρμοσε το Σ εσένα.Αυτο που δεν καταλαβαίνεις μετάδωσε το σαν συμβουλή σε άλλους." - Παλιά παροιμία :)

Reaction score
16.630
Μερικές φορές σκέφτομαι,όπως τώρα για παράδειγμα,ποσό ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι θα πρέπει να είμαστε,εμείς οι τυχεροί..: που δεν χρειάστηκε να ζητήσουμε πολιτικό άσυλο,που δεν χρειάστηκε να ζητηςουμε Καταφύγιο σε άλλες χώρες λόγω πολέμου η άλλης αιτίας ....

Σήμερα μου έτυχε να γνωρίσω ένα άτομο από το Ιράκ που μου διηγήθηκε την ιστορία του,πως πριν από χρόνια φυγαδευτηκε από τη χώρα του για να επιζήσει.Ο δρόμος του για την Ευρώπη το έκανε να περάσει από την Ελλάδα και να φιλοξενηθει μερικές μέρες σε ελληνική φυλακή...

Χάρηκα πολύ που τα κατάφερε.Σημερα έχει τη δίκη του μικρή επιχείρηση στη χώρα που το φιλοξένησε.

Αυτό που δεν μπορούσε να κρύψει όμως ήταν η μελαγχολία στην έκφραση καθώς αναπολούσε...Κι ενώ επαναλάμβανε πως δεν θα πρέπει να μιλάει γι αυτό κι εκείνο....,τόσο περισσότερα μου διηγούνταν....

Έχει τον θαυμασμό μου!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.241
Ουστ. Μόνο για το σαπάκι της Κοτσίδενας να λες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.500
Members
38.332
Νεότερο μέλος
vardaskv