Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ, ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ.

Αυτό είπα (κάπως έντονα) σε μία ανεκδιήγητη μεσόκοπη πρωί-πρωί όταν έκανα να βγω από το βαγόνι του ηλεκτρικού και με κοίταξε με ύφος σα να της προσ(έ)βαλα τους ιερούς προγόνους της -- καθώς της εμπόδισα την έφοδο. Eίναι δυνατόν; Σ τ ο ι χ ε ι ώ δ η ς λογική.

Στις τηλεοράσεις των σταθμών θα ήταν χρήσιμο και επιμορφωτικό να παίζει σε λούπα το παρακάτω .gif:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.762
- τώρα τελευταία τα posts δεν είναι και τόσο hiend , μήπως ακονίζουμε τα σπαθιά μας για μετά την έκθεση ; :thumbsdown:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
- τώρα τελευταία τα posts δεν είναι και τόσο hiend , μήπως ακονίζουμε τα σπαθιά μας για μετά την έκθεση ; :thumbsdown:
Προσωπικά δεν θέλω να σας τρομάξω με τις απόψεις μου πάνω στο hiend οπότε, αναγκαστικά, εχω περιοριστεί σε ανάλαφρα θέματα.:rolleyes::roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.413
Προσωπικά δεν θέλω να σας τρομάξω με τις απόψεις μου πάνω στο hiend οπότε, αναγκαστικά, εχω περιοριστεί σε ανάλαφρα θέματα.:rolleyes::roflmao:
Εσύ πάντως ευχαριστιέσαι περισσότερο την μουσική από τους hiendάδες! ;)

• Like
Reactions: Pin

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Τι να ειπωθεί βρε Σποκ, τα ίδια και τα ίδια. Αυτοί που τα λένε, μάλλιασε η γλώσσα τους.

Δες εδώ για παράδειγμα. Έχει αλλάξει κάτι από τότε;

Μα και το hi-end εντελώς ανάλαφρο είναι, η συζήτηση γίνεται βαριά όταν το hi-end μπερδεύεται με το lifestyle, όταν χρησιμοποιείται για αυτοεπιβεβαίωση κτλ.

Αλλα μιας και σε βρήκαμε για πες μας. Ισχύει η παντόφλα ή τη χρησιμοποιούμε για δικαιολογία;

Για παράδειγμα, τούτο εδώ δεν είναι ένα abstract έργο τέχνης; Το τι κάνει στον ήχο, μην το εξετάζεις.

diff.jpg

Αυτό εδώ δεν είναι κουκλί; Θα είχες πρόβλημα να μπει στο σαλόνι σου;

diff3.jpg

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.762
Τι να ειπωθεί βρε Σποκ, τα ίδια και τα ίδια. Αυτοί που τα λένε, μάλλιασε η γλώσσα τους.

View attachment 64283
- ουσιαστικά φρεσκάρισμα γνώσεων κάνουμε , επικοινωνία , και αναβίωση-διατήρηση του χόμπι μας

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
...Αλλα μιας και σε βρήκαμε για πες μας. Ισχύει η παντόφλα ή τη χρησιμοποιούμε για δικαιολογία;

Για παράδειγμα, τούτο εδώ δεν είναι ένα abstract έργο τέχνης; Το τι κάνει στον ήχο, μην το εξετάζεις.

View attachment 64282

Αυτό εδώ δεν είναι κουκλί; Θα είχες πρόβλημα να μπει στο σαλόνι σου;
Η παντόφλα δεν είναι αποτελεσματική. Η κρεβατομουρμούρα κάνει καλύτερη δουλειά!:D

Όσο για τα έργα τέχνης, πλάκα μου κάνεις Mufasa;:gotcha:
Ποιος θα τα ξεσκονίζει πες μου πρώτα και μέτα θα σου πω αν θα τα έβαζα στο σαλόνι!:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.923
Όσο για τα έργα τέχνης, πλάκα μου κάνεις Mufasa;:gotcha:
Ποιος θα τα ξεσκονίζει πες μου πρώτα και μέτα θα σου πω αν θα τα έβαζα στο σαλόνι!:D
Αυτές τις ανησυχίες τις έχουν μόνο γυναίκες. Και υποχόνδριοι. Ονόματα δεν λέμε. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS