Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Όσο για τα έργα τέχνης, πλάκα μου κάνεις Mufasa;:gotcha:
Ποιος θα τα ξεσκονίζει πες μου πρώτα και μέτα θα σου πω αν θα τα έβαζα στο σαλόνι!:D
Πλάκα μου κάνεις Penelopie;

ΔΕΝ πλησιάζει ούτε φάντασμα σε αποσταση 100 μέτρων από τα μηχανήματα. Βγάζεις περιοριστικά μέτρα και έρχεται υπερβατική παντόφλα από το υπερπέραν (και μήνυση) σε οτιδήποτε ζωντανό πλησιάσει. Νόμος.-

Αν πιστεύεις ότι δεν εφικτό να χρεώσεις ζώο, δες εδώ μία ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή: ένα κογιότ χρωστάει $21.000.

Δες και μια ιστορία.. οικογενειακή.

harris3.jpg

Να μην σου διηγηθώ ιστορίες τρόμου καθαρισμού πικάπ από τη νοικοκυρά του σπιτιού σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο... άντρα μου το πικάπ καθάρισα, τη shure κλάψε.

Για να σου απαντήσω: εννοείται ότι ο αγοραστής των παραπάνω θα τα καθαρίζει. Λοιπόν, τα δέχεσαι στο σαλόνι σου;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.866
η παντοφλα ειναι ντεκαβλε..
(εχω πει κατι σχετικο....για σαγιοναρα..)
ακουγομαι σαν τον Γκρινιαρη

[DOUBLEPOST=1476275877][/DOUBLEPOST]

παντως, τον καταλαβαινω μου φαινεται..και αυτο που μου φενεται.. (...) περι αντι-παραδειγματως..αντι-ηρωας..και τα σχετικα η ασχετη σκεψη μ..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.240
Zizik, εσενα λέει βρε!:gotcha:
Τον γράφω στ' @@ μου τα μαλλιαρά. :p

Μη βάλω συγκριτικές φωτό και δει πίσω απ' τα μηχανάκια του κανένας ευαίσθητος/η κι αρχίσει το κλάμα. :roflmao::cry::cry:

• Like
Reactions: Pin

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483

Μη βάλω συγκριτικές φωτό και δει πίσω απ' τα μηχανάκια του κανένας ευαίσθητος/η κι αρχίσει το κλάμα. :roflmao::cry::cry:
Φαρμάκι στον φαρμακοποιό; Θα το πληρώσεις!:hunter:

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158

Aς βάλω εγώ.

cable.JPG

Εγώ αν ήμουν τριαντάφυλλο.. θα είχα μαραθεί

withered.jpg

Μάλλον μακάριος είναι και οι υπόλοιποι είμαστε καταραμένοι που μας ενοχλεί το κάθε τι άτακτο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.923
Και πού να τα δεις απείραχτα τρία χρόνια, όπως τώρα. :D
Σε τρία χρόνια λογικό είναι να έχουν γκριζάρει. Ένδειξη ωριμότητας. Από τη σκόνη. :roflmao:

- η μισοκριμένη κουλούρα τι είναι ;
Δεν βρήκα καλώδιο cat5 ενός μέτρου, και κοτσάρισα την 20μετρη κουλούρα. :roflmao::roflmao:
Ίου, θα είχα τινάξει τα μυαλά μου στον αέρα. :D
Τα μυαλά σου κινδυνεύουν περισσότερο από τους κώνους πάνω απ' το κεφάλι σου. :p

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
IMG_1116.JPG

Ένα μικρό ενθύμιο απ' το κάρτερ λαδιού του αυτοκινήτου μου. Και κάπως έτσι τελειώνει η πολύχρονη σχέση μου μαζί του. Θα σε θυμάμαι για πάντα αμαξάκι μου!:D

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
ft.jpeg

H γραμμή ζωής σου είναι αρκετά μακριά που σημαίνει ότι θα ζήσεις αρκετά χρόνια. Δεν κόβεται απότομα οπότε κάνουμε λόγο για σταδιακή γήρανση και όχι απότομη επιδείνωση.

Ωστόσο δεν είναι βαθιά, άρα αναμένονται μικροπροβλήματα υγείας.

Φωτό από ελληνικό καφέ υπάρχει;

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.483
View attachment 64409

H γραμμή ζωής σου είναι αρκετά μακριά που σημαίνει ότι θα ζήσεις αρκετά χρόνια. Δεν κόβεται απότομα οπότε κάνουμε λόγο για σταδιακή γήρανση και όχι απότομη επιδείνωση.

Ωστόσο δεν είναι βαθιά, άρα αναμένονται μικροπροβλήματα υγείας.

Φωτό από ελληνικό καφέ υπάρχει;

Ωραία!
Λες και τον καφέ; Αυριο το πρωί ραντεβού σ' αυτο το θρεντ κατά τις 8:30!:D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.491
Members
38.330
Νεότερο μέλος