- Reaction score
- 79.662
εντάξει...δεν είναι και τελείως φαλακρός ο Vastsar
Αβγδίζει θα έλεγα
πολύ όμορφα όλα
πες και τίποτα για τα adam
Αβγδίζει θα έλεγα
πολύ όμορφα όλα
πες και τίποτα για τα adam
Αυτό δείχνει πολλά...Λοιπον, περα απ την πλακα , παντα περναμε ομορφα με τον φιλο Βασιλη και περασαμε και για μια ακομα φορα υπεροχα παρεα στο χωρο του αυτη τη φορα , με το πληρες ενεργο πολυκαναλο συστημα που κανει τη διαφορα!
Βαζω μερικες φωτο κι επανερχομαι γιατι οσο ελειπα οι γυναικες στολισαν το σπιτι!
View attachment 186989
....
@Kotsidis John κατέβασε τις φωτό.... τα γκίνει τσιςπτανας !Θα μπορούσατε να περιμένετε μερικές εβδομάδες
Σε περιμενουμε Δημητρη με την αγαπη μας. Οποτε μπορεσεις, θα χαρω ιδιαιτερα.Θα μπορούσατε να περιμένετε μερικές εβδομάδες
Στην απαγορευμένη πόλη και ντεμεκ κωδικός μετακίνησης και αγκαλιές.Θα μπορούσατε να περιμένετε μερικές εβδομάδες
Πρέπει να σας δίνουν επίδομα ανθυγιεινής εργασίας εσάς με τις μετρικ
μπορούμε να μάθουμε και εμείς?Για οσους δεν το ξερουν εχω γραψει ηδη τρια βιβλια σχετικα με τη δουλεια μου.
Αυτό είναι το ζουμί.Και ειναι η αληΘεια πως ειναι ν απορεις πως γινεται με τοσο λιγα χρηματα οπως πλεον κοστιζουν τα πχ adam a7x να παιρνεις τοσο καλη ποιοτητα ηχου και απιστευτα υψηλης εντασης.
Πολυ ευχαριστως. Στειλε μου διευθυνση με πμ και σου στελνω.μπορούμε να μάθουμε και εμείς?
Πολυ ευχαριστως. Στειλε μου διευθυνση με πμ και σου στελνω.
ευχαριστώ πάρα πολύ Βασίλη...και μόνο που το είπεςΣκάκι, ε;
Ο Βασίλης είναι καθηγητής στο σκάκι.
Και πολύ δυνατός μάλιστα.
Η Beth hart .....την ιδρώνει την φανέλαδεν λειπει απο τις ακροασεις η αγαπημενη Beth Hart ......