Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ναι.
Όχι.
Ίσως.
Αν όμως?Μπα, δεν.
Εγω εχω την εντυπωση οτι το κουμπακι με το κοκινο στον κυκλο χαλασε. Για την ακριβεια ειναι κολλημενο στο int. Δεν αλλαζει με τιποτα. Εω και μια υποψια οτι εδω ειναι η πηγη του κακου.Του το είπα, πως πρέπει να πάει στο external για να παίρνει από arvus.
Κανονικά θέλει ένα καλώδιο bnc από arvus σε metric, αλλά βαργιεμαι, ας το πάρει από τα xlr.
View attachment 188491
To πράσινο κουμπάκι είναι η συχνότητα του ρολογιού.
Πατάς το κουμπάκι κι αλλάζει.
Το κόκκινο κουμπάκι είναι η πηγή της συχνότητας χρονισμού. Πατάς και αλλάζει.
Πάτα το κόκκινο να πάει στο AES.
Ειδάλλως να πάει στο internal και διαλέγεις μετά με το πράσινο.
Και στο wordclock λογικά θα παίζει. Ειδάλλως θέλει BNC.
Μη φοβάσαι, δε χαλάει.
Αν δεν κάνω λάθος, μεταξύ διάτρητης και ορυκτοβάμβακα, βάζουν ένα νάυλον για να κρατά τη σκόνη.
Ωραια φωτο.Οι τιμές που λες είναι πολύ χαμηλές.
Επίσης, το ίδιο πάχος σε όλο το ταβανι δεν είναι και το καλύτερο.
Να κάτι τέτοιο φτιάξε
View attachment 195391
με μεγαλύτερο πάχος στο γωνιακό. Αλλά θέλει κάποια χιλιάρικα.
Υπάρχουν φτηνότερες λύσεις.
οι διάτρητες γυψοσανίδες έχουν ενσωματωμένη μια «φόδρα» από την πίσω πλευρά, δεν είναι πανί , αλλά λειτουργεί σαν χάρτινο φίλτρο , είναι μαύρου ή άσπρου χρώματος , φαντάσου το φίλτρο του γαλλικού καφέ σε πιο «αχνό» για να περνάει ο ήχος.Η πρωτη ερωτηση ειναι, μετα απο 2-3 χρονια μηπως απο τις τρυπες θα πεφτουν σκονες απο τον ορυκτοβαμβακα? Αυτο θα εχει ποικιλες συνεπειες.
αν βάλεις την διάτρητη με τις όμοιες μικρές στρογγυλές τρύπες , μπορείς να το κανείς με μπατονετες.Το βαψιμο πιθανο να το κανω ο ιδιος η μαζι μ ενα φιλο μου ο οποιος καποτε ηταν μπογιατζης (νυν συνταξιουχος). Οχι με πιστολι. Οι τρυπες με ψιλο πινελακι νομιζω βαφονται, ειναι λιγο σπαστικο, αλλα ειμαι συνηθισμενος. Μια μερα δουλεια ειναι θα μου βγει η πιστη αλλα θα γινει σωστα.
Συμφωνώ.Σημειωτεον ο ιδιος ειπε οτι ο πετροβαμβακας ειναι πολυ καλυτερος σαν ποιοτητα για τετοιες περιπτωσεις αλλα ειναι πιο ακριβος.