22 Μαρτίου 2025 #461 G gid Μηνύματα 8.509 Reaction score 9.783 Το καλό μ' αυτό είναι ότι το βάρος σου θα ανέβει πάλι, οπότε όταν ξαναπέσει στα 98.6, θα το ξαναγιορτάσεις!
Το καλό μ' αυτό είναι ότι το βάρος σου θα ανέβει πάλι, οπότε όταν ξαναπέσει στα 98.6, θα το ξαναγιορτάσεις!
22 Μαρτίου 2025 #462 daharis666 Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ Moderator Μηνύματα 40.695 Reaction score 82.283 spylab said: Για μακαρονια εχεις βρει τιποτα? Click to expand...
22 Μαρτίου 2025 #463 spylab Shalom Moderator Μηνύματα 13.965 Reaction score 35.481 Τα Rigatoni πρεπει να ειναι και το χειροτερο ζυμαρικο για carbonara ........
22 Μαρτίου 2025 #464 G gid Μηνύματα 8.509 Reaction score 9.783 Επίσης το λίπος στο τηγάνι από το γκουαντσάλε μπορείς να το φιλτράρεις ώστε να διώξεις τυχόν μικρά κομματάκια και μετά να το χορηγήσεις ενδοφλεβίως, να γίνει η δουλειά ακόμη καλύτερα, να μην παρεμβληθούν στομάχια και λοιπά...
Επίσης το λίπος στο τηγάνι από το γκουαντσάλε μπορείς να το φιλτράρεις ώστε να διώξεις τυχόν μικρά κομματάκια και μετά να το χορηγήσεις ενδοφλεβίως, να γίνει η δουλειά ακόμη καλύτερα, να μην παρεμβληθούν στομάχια και λοιπά...