Χθες στις 20:33 #461 G gid Μηνύματα 8.416 Reaction score 9.685 Το καλό μ' αυτό είναι ότι το βάρος σου θα ανέβει πάλι, οπότε όταν ξαναπέσει στα 98.6, θα το ξαναγιορτάσεις!
Το καλό μ' αυτό είναι ότι το βάρος σου θα ανέβει πάλι, οπότε όταν ξαναπέσει στα 98.6, θα το ξαναγιορτάσεις!
Χθες στις 21:13 #462 daharis666 Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ Moderator Μηνύματα 40.490 Reaction score 81.912 spylab said: Για μακαρονια εχεις βρει τιποτα? Click to expand...
Χθες στις 21:18 #463 spylab Shalom Moderator Μηνύματα 13.910 Reaction score 35.293 Τα Rigatoni πρεπει να ειναι και το χειροτερο ζυμαρικο για carbonara ........
Χθες στις 21:47 #464 G gid Μηνύματα 8.416 Reaction score 9.685 Επίσης το λίπος στο τηγάνι από το γκουαντσάλε μπορείς να το φιλτράρεις ώστε να διώξεις τυχόν μικρά κομματάκια και μετά να το χορηγήσεις ενδοφλεβίως, να γίνει η δουλειά ακόμη καλύτερα, να μην παρεμβληθούν στομάχια και λοιπά...
Επίσης το λίπος στο τηγάνι από το γκουαντσάλε μπορείς να το φιλτράρεις ώστε να διώξεις τυχόν μικρά κομματάκια και μετά να το χορηγήσεις ενδοφλεβίως, να γίνει η δουλειά ακόμη καλύτερα, να μην παρεμβληθούν στομάχια και λοιπά...