22 Μαρτίου 2025 #461 G gid Μηνύματα 8.512 Reaction score 9.786 Το καλό μ' αυτό είναι ότι το βάρος σου θα ανέβει πάλι, οπότε όταν ξαναπέσει στα 98.6, θα το ξαναγιορτάσεις!
Το καλό μ' αυτό είναι ότι το βάρος σου θα ανέβει πάλι, οπότε όταν ξαναπέσει στα 98.6, θα το ξαναγιορτάσεις!
22 Μαρτίου 2025 #462 daharis666 Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ Moderator Μηνύματα 40.711 Reaction score 82.300 spylab said: Για μακαρονια εχεις βρει τιποτα? Click to expand...
22 Μαρτίου 2025 #463 spylab Shalom Moderator Μηνύματα 13.979 Reaction score 35.504 Τα Rigatoni πρεπει να ειναι και το χειροτερο ζυμαρικο για carbonara ........
22 Μαρτίου 2025 #464 G gid Μηνύματα 8.512 Reaction score 9.786 Επίσης το λίπος στο τηγάνι από το γκουαντσάλε μπορείς να το φιλτράρεις ώστε να διώξεις τυχόν μικρά κομματάκια και μετά να το χορηγήσεις ενδοφλεβίως, να γίνει η δουλειά ακόμη καλύτερα, να μην παρεμβληθούν στομάχια και λοιπά...
Επίσης το λίπος στο τηγάνι από το γκουαντσάλε μπορείς να το φιλτράρεις ώστε να διώξεις τυχόν μικρά κομματάκια και μετά να το χορηγήσεις ενδοφλεβίως, να γίνει η δουλειά ακόμη καλύτερα, να μην παρεμβληθούν στομάχια και λοιπά...