- Reaction score
- 318
Απορία. Με διατροφή τόσο πλούσια σε ζωική προτεινη δε προκαλεί αύξηση στο ουρικο οξύ;
Όχι υπό ΚΣ, πάντα όμως θέλει παρακολούθηση, γι΄αυτό λέμε ότι δεν υπάρχουν οδηγίες για όλους.Απορία. Με διατροφή τόσο πλούσια σε ζωική προτεινη δε προκαλεί αύξηση στο ουρικο οξύ;
Ναι ψάρια κρέας κοτόπουλο αυγάΠόσο πλούσια δηλαδή; Και όταν λέμε ζωϊκή πρωτεΐνη, συμπεριλαμβάνονται και τα ψάρια;
Είμαι σίγουρος πως συμβαίνει το αντιδιαμετρικώς αντίθετο, αλλά μπορεί να κάνω λάθος, οπότε, elaborate pls... Thnx.οι λέξεις "παχαίνω-αδυνατίζω" είναι πολύ αόριστες και άχρηστες σαν πληροφορία
Αν και στην ουσία έχεις δίκιο, αναφέρομαι στην μεταφορική (και προφανώς λανθασμένη) έννοια που έχει επικρατήσει στην αντίληψη όλων μας.Είμαι σίγουρος πως συμβαίνει το αντιδιαμετρικώς αντίθετο, αλλά μπορεί να κάνω λάθος, οπότε, elaborate pls... Thnx.
Μου θύμισες μία πρόσφατη φωτογραφία του Jonas Vingegaard, 2 φορές νικητή του Γύρου Γαλλίας, που ετοιμάζεται για την τρίτη διεκδίκηση φέτος τον Ιούλιο. Στα 28 του χρόνια και με ύψος 1.75 m έχει αγωνιστικό βάρος 58 κιλά.Σήμερα, σχεδόν 20 κιλά λιγότερα (για το ύψος μου είναι πολλά) και κάτω από 10%, όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι και γνωστοί μου όταν με βλέπουν με τα ρούχα μου λένε ότι έχω αδυνατίσει πολύ σε σημείο που να ανησυχούν μερικοί κιόλας ότι κάτι μου συμβαίνει...![]()
Προπαγάνδα κι από πίσω συμφέροντα. Οι γιατροί είναι μια ειδική ομάδα, που σε στέλνουν στο θάνατο χωρίς να τους αγγίζει ο εισαγγελέας.Και καλά, κάποτε ήταν το κατοχικό σύνδρομο, σήμερα τι είναι?