Δίαιτα

Reaction score
13.791
1.93 ύψος 115 κιλά 34 νούμερο παντελόνι diesel jeans 👖 3XL μπουφάνακια🤣🤣..και 4XL σε κάτι KARRIMOR τώρα τελευταία..στα 105 θά ήμουν χαραμαδας 🤣🤣🤣..αααα και 12.5 νούμερο παπούτσι

gid

Reaction score
9.619
Έκοψα εντελως τη ζαχαρη και το αλεύρι.
Οι πάντες γνωρίζουν για τη ζάχαρη (αν και πολλοί δυσκολεύονται να την περιορίσουν), λίγοι γνωρίζουν για το αλεύρι πόσο βλαβερό είναι. Είτε ολικής είτε όχι.

Επίσης πόσο βλαβερά είναι και τα φρούτα λόγω φρουκτόζης. Τα βλέπουμε ως αθώα σούπερ-υγειινή διατροφή ενώ δυστυχώς δεν είναι.

Καλή συνέχεια με τα ενέσιμα, και μετά τα ενέσιμα.

Reaction score
20.158
Χωρίς ένζυμα δουλειά δεν γίνεται. Οπότε και οι ωμές τροφές και λαχανικά έχουν την θέση τους που το μαγειρεμένο φαί τα καταστρέφει.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.734
Αγορίνα μπράβο για την προσπάθεια!
Εγώ να δώ πότε θα ξεκινήσω...
Εσύ γράψε "αλίμονο" :lolsign:

Παιδγιά, καλή η διατροφή, θέλει όμως και άσκηση. Ότι μπορεί ο καθένας και ότι του αρέσει.
Το περπάτημα είναι χάσιμο χρόνου, εκτός και αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο

gid

Reaction score
9.619
Το περπάτημα είναι χάσιμο χρόνου, εκτός και αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο
Μια χαρά άσκηση είναι το περπάτημα, ανάλογα με την ηλικία, την ταχύτητα, την κλίση και τη διάρκεια.

Αν δε γνωρίζεις το αντικείμενο, καλύτερα να μη γράφεις.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.938
Δοσολογια Παστιτσιο : Μεγαλο ταψι με εξτρα μπεσαμελ , τουλαχιστον 4 cm.
Δοση εφοδου 4 μεγαλα κομματια και μετα 2 κομματια ανα 4 ωρες μεχρι να αδειασει το ταψι.

Τους τελευταιους 4 μηνες εχω κοψει υδατανθρακες. Δηλαδη καθολου μακαρονια😭 πατατες, ψωμι, οσπρια, ρυζι .
Σαλατες κρεας τυρια κατα βουληση . Ενα ή δυο αχλαδια την ημερα μακρια απο τα γευματα.
Απο 111.5 σε 100( +/- 600-700 γρμ ) σε τρεις μηνες, αμεταβλητος τους δυο τελευταιους μηνες !
Δυο-τρεις φορες την εβδομαδα padel ( Τα δυο τελευταια χρονια)

Μολις ζεστανει λιγο ο καιρος θα ξαναρχισω περπατημα με στοχο τα 7000 βηματα.

Στοχος < 90❤ 176 υψος 59 ετων.
Εχω ξαναπεσει κοντα στα 90 αλλες δυο φορες . Ο κυκλος μινιμουμ μαξιμουμ διαρκει 2 χρονια.

Το εχω παρει αποφαση οτι δεν θα ξαναφαω υδατανθρακες .

0.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.734
Αφού δεν είχες παράδες για ποδήλατο με πασοκ ρε μαν. Ενώ με τον Κυριάκο..
Δεν τα λες καλά, με πασοκάρα στη Λάρσα είχαμε καγιέν, με Κούλη έχουμε ποδήλατο και βαράμε πετάλι :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.892
Δεν τα λες καλά, με πασοκάρα στη Λάρσα είχαμε καγιέν, με Κούλη έχουμε ποδήλατο και βαράμε πετάλι :biggrin:
Ο Κούλης σε φροντίζει, εσύ δεν το καταλαβαίνεις.

1000001803.jpg

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

Reaction score
16.614
Γιατί οι 4 στους 5 άνω των 40 έχουν το φαγητό ως την κορυφαία ευχαρίστηση.
Μα είναι μια από τις κορυφαίες απολαύσεις!Ενα «πιάτο« , μια μερίδα….,νομίζω πως φτάνουν.Η ποιότητα του πιάτου,η ποσότητα και ο χρόνος που θα καταναλωθεί είναι σημαντικές παράμετροι,όπως και στις άλλες απολαύσεις της ζωής μας.

Ακομα και τα καθημερινα ταξίδια - γι αυτούς που τα θεωρούν κορυφαία απόλαυση,για παράδειγμα,διχως μετρο, καταντούν επιβλαβή μακροπροθεσμα!Name it!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.489
Members
38.330
Νεότερο μέλος
NIKOS KOLLIAS