Διάφορα (Βιντεοπροβολείς)

Timaras

Reaction score
2.144
Screenshot_2024-12-02-17-38-53-538_com.microsoft.emmx-edit.jpg

Η πληροφορία αυτή μας λέει ότι το κέντρο του φακού ρίχνει στην αρχή της οθόνης από πάνω?

Άρα αν εγώ θέλω να κατεβάσω χαμηλά την οθόνη και δε φτάνει το κάθετο lens shift απλά δε θα το κάνω,σωστά?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.215
Τι ακριβώς ρωτάς καλέ; :p Αν μπορείς να πλαγιάσεις το προβόλι;
Ποιό προβόλι; Απο πόση απόσταση;

Timaras

Reaction score
2.144
Το προβόλι είναι το BenQ w1070 από απόσταση 3.25 περίπου.

Στη δική μου περίπτωση,θυμάμαι(γιατί τώρα το έχω ξηλώσει το σύστημα),ότι ήθελα να κατεβάσω κι άλλο την οθόνη και επειδή εξαντλούσα το κάθετο lens shift τον πλαγιαζα και αναγκαζομουν να βάλω keystone οπότε τελικά κατέληξα με την οθόνη όχι όσο χαμηλά ήθελα.

Θέλω να καταλάβω αν αυτή η πληροφορία είναι σημαντική πολύ ή λίγο για την επιλογή ενός προβολέα.

Reaction score
6.530
Πολλα ειναι σημαντικα, throw ratio, vertical offset, +- calibrated lumens (tele-wide), τυπος οθονης.
Ρωτηστε τον εγκαταστατη σας πριν προβειτε σε αγορα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.386
Ρε συ Αλέξη ο τίτλος του βίντεο είναι "photographer PROVES projectors beat TVs".
Και στην cover εικόνα έχει caption: "instead of specs we will talk about feelings".

Πες τώρα για να μην σπαταλήσουμε 26 λεπτά από τη ζωή μας. Το αποδεικνύει τελικά κάπως ή μιλάει για τα αισθήματά του η πσυχούλα μου; 😆

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.448
Το video δεν απευθύνεται στους hard spec enthusiasts. Δεν θα συμφωνήσουν ίσως και σε τίποτα από όσα λέει οπότε δεν υπάρχει και λόγος να το δουν.

Αν τώρα κάποιος θέλει να ακούσει και μια διαφορετική οπτική, που δεν είναι λάθος αν με ρωτάς, μπορεί να το δει.

Reaction score
11.523
Ρε συ Αλέξη ο τίτλος του βίντεο είναι "photographer PROVES projectors beat TVs".
Και στην cover εικόνα έχει caption: "instead of specs we will talk about feelings".

Πες τώρα για να μην σπαταλήσουμε 26 λεπτά από τη ζωή μας. Το αποδεικνύει τελικά κάπως ή μιλάει για τα αισθήματά του η πσυχούλα μου; 😆
Να βλέπετε τα βίντεο με μεγαλύτερη ταχύτητα αναπαραγωγής, όσο αντέχετε. Άλλα με x1.5, άλλα με x1.75, άλλα με x2. Έτσι θα χάνετε λιγότερο χρόνο.

Α, και πού 'στε! Το φίλμ 35mm νικάει τις ψηφιακές 36 MP, γιατί έχει αγάπη και ουράνιο τόξο.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.448
Το φίλμ 35mm νικάει τις ψηφιακές
Αυτό φτάνει. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται.

Το ότι είναι ψηφιακό δεν συνεπάγεται και καλύτερο ποιοτικά. Ευκολότερο ναι. Τραγικά ευκολότερο και φθηνότερο. Ακόμα δεν έχω δει "3D" εικόνα από ψηφιακή κάμερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.435
Members
38.316
Νεότερο μέλος
anthas