Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)

Reaction score
25.759

ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ-ΞΕΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.....

ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.....

http://www.carzine.gr/opel-kadett-enantion-ferrari-porsche-yamaha-r1-video/

Ακούγεται σχεδόν στη στρατόσφαιρα της φαντασίας, αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όντως ένα γηραλέο και φαινομενικά ψωραλέο Opel Kadett τα βάζει με μια Ferrari 458 Italia, μια Porsche 911 turbo και –το κερασάκι στην τούρτα- και με μια Yamaha R1.
Φυσικά δεν πρόκειται για ένα κοινό Kadett με αναιμικό κινητήρα 45 ίππων, αλλά για ένα θηρίο κυριολεκτικά, που έχει δειχθεί τις περιποιήσεις της γερμανικής εταιρείας βελτιώσεων WKT και έτσι κινείται από έναν τετρακύλινδρο 2.000 κυβικών, με turbo σε μέγεθος ταψιού, ο οποίος αποδίδει 685 ίππους. Οι οποίοι επιτρέπουν στο ταπεινό Kadett να επιταχύνει από τα 100 στα 200 χλμ./ ώρα μέσα σε μόλις 4,6 δεύτερα.
Η συνέχεια στο βίντεο.

Reaction score
25.759
ΤΟ 4,6 ΓΙΑ 100-200 ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ.......

ΔΗΛ 0-200 ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 9!!!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΣΦΕΝΤΕΚΟΥΛΑΣ.....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
τα γρηγορα αμαξια ειναι για τις ευθειες
και οι γρηγοροι οδηγοι για τις στροφες...............

Reaction score
25.759
ΣΤΑ 250+ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ.

ΤΑ ΠΕΡΙ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΟΔΗΓΩΝ Η "ΧΕΡΑ" ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑ 14 ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΜΠΑΡΑ....

ΣΤΑ 18 ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ

ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εγω παλι ειχα χομπι τι στροφες,.....με την κριση χαλαρωσα, αλλα αν πετυχω κανενα να μου αναψει τα φωτα απο πισω
πριν απο στροφη ,........μετα θα κοιτα αλλου ..........ενα ταπεινο σεισεντο θα του παρει το σκαλπ........σιριαλ κιλερ..........

Reaction score
25.759
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ 80ΧΛΜ+ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ.
ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟ 1981 (ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ-ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΑΛΙΑ) ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ!!!!!
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΔΗΛ.
ΜΕ 323 Ε21 ΚΑΙ 143 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ 170-180 ΕΦΑΓΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ
ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ.
ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΣΕΤ ΕΛΑΤΗΡΙΑ/ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΒΕΛΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΔΥΤΕΡΑ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΤΡΑΙΝΟ!!!!!
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΕΡΑ Η DS23ie ΗΤΑΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εγω ειχα παντα μια καλουμπα στο μικρο,,......τρελλος χαρταετος
βεβαια οι αλλαγες λουριδας με αγερα με το μηχανακι ηταν second to none

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
εγω παλι ειχα χομπι τι στροφες,.....με την κριση χαλαρωσα, αλλα αν πετυχω κανενα να μου αναψει τα φωτα απο πισω
πριν απο στροφη ,........μετα θα κοιτα αλλου ..........ενα ταπεινο σεισεντο θα του παρει το σκαλπ........σιριαλ κιλερ..........

:fuckyou: :laugh:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
αν κανας τρωγεται ,,,,,η εισοδος της αττικης οδου απο αεροδρομιο ,και το τελειωμα της καλυμνου θα λυσει καθε τι.....
.μεταξυ πλυμενου και πραγματικα καθαρου......οπου καθαρο το σκαλπ αυτοκινητων 250 + χιλ ευρω.........
αντε γιατι θα ανεβω καποια στιγμη προς αττικης οδο ......να ξερω να εχω το ρολερκοστερ στα χερια μου
...να δουμε εχασα την φορμα μου.......

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
μεχρι το 97 ηταν φτηνο ...μετα βαλαν ενα ντουβαρι υπερψωμωμενο, γιατι ειχε γινει πολυ διασημο το μερος, (ποσες μπετονιερες ειχαν παει ισια )
τωρα .....ειδικα με την κριση.........στον καταραμενο τα εβο και τα ιμπρεζα ειναι αφημενα ........στο δε south service .....αστα ....κριση..........με καθε τετρακουνητο 200τμ δωρο πισω απο την βοσκοπουλα........

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.166
...μετα βαλαν ενα ντουβαρι υπερψωμωμενο...
Έφτιαξαν και την ανάποδη κλίση της στροφής.

...ποσες μπετονιερες ειχαν παει ισια
Μόνο μπετονιέρες;

Στο τριώροφο είχαν κάθε μέρα επισκέψεις, από παπάκια μέχρι τριαξονικά!

https://www.google.gr/maps/@37.8412...m4!1e1!3m2!1s5CBM0X-qwijRj1jpP56AKw!2e0?hl=el

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Lamborghini Aventador vs. F16 Fighting Falcon
Ακριβότερο από τα δύο είναι σίγουρα το F16 Falcon (δεν ξέρω τι block είναι), αφού κοστίζει όσες πολλές Aventador μαζί, αλλά είναι γρηγορότερο από την Lamborghini Aventador; Έτσι στήθηκαν σε διπλανούς αεροδιάδρομο και άνοιξαν μέχρι το F16 να απογειωθεί. Τι πιστεύεις; Μπορεί η Aventador, χωρίς μετάκαυση, να περάσει το F16;

Video: Lamborghini Aventador Vs F16 - Autoblog.gr

Gojakla

Reaction score
7.491
Πάντως η ταχύτητα που χρειάζονται για να απογειωθούν δεν είναι μεγάλη... ούτε φτιάχτηκαν για 0-100... αυτές οι "κόντρες" μου φαίνονται πολύ χαζές...
Ας τα βάλει η αβεντατορ με ένα τομκατ με μετάκαυση και τον καταπέλτη να δούμε τί ψάρια πιάνει... :fuckyou:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Aυτό με το τόμκατ καλό,είναι αν να βάζεις Goj.. ενα zx12r δίπλα σε ενα Z ε..;;:D

Gojakla

Reaction score
7.491
Εξαρτάται το 12... νοιώθεις έτοιμος να μας... μιλήσεις;

:fuckyou:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.017
Members
38.276