Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)

Reaction score
25.759
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!!!!

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΟΥΣΤΗΣ ΝΑΧΕΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΓΚ.....

Reaction score
25.759
Λόγω της μεγάλης έκτασης που πήρε η αγγελία μου μέσα σε τρείς μέρες φτάνοντας σχεδόν τις 350.000 εμφανίσεις, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να κατεβάσω το κείμενο και τις φωτογραφίες απο την αγγελία διότι εκτός ότι χαροπαλεύει ο Server για να με κρατήσει και να μην πέσει όλο το σύστημα,δέχτηκα πιέσεις και παράπονα απο δυο μικρές μερίδες ανθρώπων.
Η μια ήταν από ανθρώπους της εκκλησίας πολύ θρήσκους του στιλ "ΛΟΥΚΑ" οι οποίοι με τρελαίναν σε καθημερινή βάση λέγοντας ότι:
Θα καώ στα πυρα,ότι ειμαι ανώμαλος και θα πάω στην κόλαση με αυτά που κάνω και "διαδίδω" μέσα απο την αμαρτωλή ιστορία και τις ξεδιάντροπες φωτογραφίες και η αλλη μερίδα ανθρώπων ήταν απο γονείς και κυρίως μαναδες που έχαναν τους γιους τους και τους έβρισκαν μετά απο πολύ ώρα άλλοτε κλειδωμένους στο δωμάτιο η το μπάνιο και άλλοτε πίσω απο κανένα δέντρο στο κήπο κρατώντας πάντα στο ένα χέρι το κινητό.
Οπότε τωρα μου δίνετε και η ευκαιρία να πω ότι το σενάριο της ιστορίας προφανώς και ειναι προϊόν μυθοπλασίας και φανταστικό διότι αυτα δεν γίνονται ούτε στις ταινίες,ποσο μάλλον εδω στην Ελλάδα.
Αυτομάτως αυτο σημαίνει ότι τα κορίτσια που απεικονίζονται στις φωτογραφίες ειναι απλα φίλες μεταξύ τους και τίποτα περισσότερο.
Με βοήθησαν εύκολα και γελοντας με την καρδιά τους να δώσω σε σύντομο χρονικό διάστημα το αμαξι καθώς το πιπεράτο και το τολμηρό πούλαγε ανέκαθεν.
Ολα ειναι θέμα μάρκετινγκ για όσους δεν το κατάλαβαν και το παίζανε κουβαρντάδες και τζοβενι με τις διαφορες προτάσεις τους.
Και ναι,δεν λεω,θα ήθελα να είχα δυο και τρεις και τέσσερεις γυναίκες αλλα πρέπει να αλλάξω χώρα και να λέγομαι Αλ ζαι'ρ μαχμουτ καγιεν.... Και έχω και καμια πενηνταριά παιδιά
Πάντως ο στόχος επιτευχθεί και το αποτέλεσμα της αγγελίας βγήκε.
Θα ανοίξω πλυντήριο αυτοκίνητων για να είμαστε οοοοολοι ικανοποιημένοι.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Αυτό το έχετε πάρει πρέφα?

Kawasaki displayed this supercharged four-cylinder engine at the 2013 Tokyo Motor Show, and its accompanying promotional materials vaguely referenced production usage in motorcycle form (Kawasaki already produces a personal watercraft powered by a supercharged engine).

This patent drawing of a supercharged engine powering a supersport-style motorcycle was submitted by persons known to work at Kawasaki back in 2013. The motorcycle depicted largely resembles the company's ZX-14R supersport bike.

[video=youtube;aOO4YV01nWw]
[video=youtube;9sTa7tngJZY]
[video=youtube;lOOkzTA4298]
[video=youtube;y8Yw3AedPzY]

Can't Wait ! ! ! :vinsent:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Νεανία μου......
τα gamogazaoua σε έλκουν μόνιμα .
Εσένα και τον Stathis..............&JohnMarkou :D