- Reaction score
- 925
Παίδες θέλω να στείλω για καθαρισμό τα μπεκ της μηχανής, για πείτε μαγαζί που εμπιστευόσαστε με όλα τα κομφόρ (υπέρηχο, ογκομέτρηση κλπ.). Τα είχα καθαρίσει παλαιότερα, αλλά έχουν περάσει καμιά 100.000χλμ περίπου.
Καλησπέρα..Παίδες θέλω να στείλω για καθαρισμό τα μπεκ της μηχανής, για πείτε μαγαζί που εμπιστευόσαστε με όλα τα κομφόρ (υπέρηχο, ογκομέτρηση κλπ.). Τα είχα καθαρίσει παλαιότερα, αλλά έχουν περάσει καμιά 100.000χλμ περίπου.
Thanks! Θα το δω.Κατάλαβα..
Κοίτα εγώ είχα πάει παλαιότερα στον πειραιά σε έναν (δεν τον ονοματίζω) σταλμένος υποτίθεται για καθάρισμα σε ένα CBR600F4i του αδελφού μου γιατί εγώ είμαι καρμπυρατεράτος!
Απίστευτος στην δουλειά του (παλιός μάστορας & μηχανόβιος) αλλά το 2013 "έφυγε" χαζά πάνω σε ένα παπί όπως φεύγουν πολλοί με λίγα χιλιόμετρα από κάποια ηλίθια που μίλαγε με το κινητό της, κ έπεσε πάνω του με 70χλμ ενώ αυτός τσουλώντας κυριολεκτικά πήγαινε για να στρίψει δεξιά!
Anyway its a sad story..
Μετά ο μηχανικός μου μου πρότεινε αυτόν τον οποίο εμπιστεύεται κ στέλνει όλα τα μηχανάκια του σε αυτόν..
https://carbonoff.gr/
Εκεί πάμε όλοι τα αυτοκίνητά μας (Αudi A4 1.8T & Smart) κ ο αδελφός μου όλα τα οχήματα τους κ όλοι οι φίλοι μου έχουν περάσει μία φορά από εκεί.
Κάνει πολύ καλή δουλειά κ έχει καλή φήμη, σαν τον Τερζίδη στην θεσσαλονίκη!
Δεν χάνεις να του κάνεις ένα τηλ.
Χρησιμοποιεί ότι πιό σύγχρονο κ είναι ενημερωμένος κ ευγενικός!!
Αυτοί φτιάχνουν τα καλύτερα μηχανήματα καθαρισμού, ρωτήστε τους μήπως σας πουν ποιοι τα χρησιμοποιούν στην Αθήνα να πάτε εκεί.
http://carbonzapp.com/products/
δραινας , Κωνσταντινουπόλεως 118Αθήνα. Τα έχω ξανακαθαρίσει, αλλά δεν θυμάμαι που, θυμάμαι ότι ήταν κοντά στις γραμμές του τραίνου κάτω από το σταθμό Πελοποννήσου. 50€
Κάτσε να ολοκληρώσει και το skyline gtr και τα ξαναλέμε... Είναι τρελοί οι Πανόπουλοι.Το γρηγορότερο κ δυνατότερο EVO στον κόσμο είναι ελληνικό κ βελτιωμένο από την Extreme Tuners..
K ένα από τα πιό δυνατά αυτοκίνητα στον κόσμο με βάση την αναλογία ιπποδύναμης / λίτρου..!
2.200 άλογα κ ανεβάζει σαν δίχρονο μέχρι τις 12.500..
Παγκόσμιο ρεκόρ 0-400 & 0-1.000
Από τα 80 kmh στα 280 kmh θέλει μόνο 5.82..
Κ λένε ότι σηκώνει κ άλλη βελτίωση κ θα κατεβάσει κ άλλο τους χρόνους..!!!
Η τουρμπίνα είναι δανεισμένη από Boeing!!
Συμφωνώ..Κάτσε να ολοκληρώσει και το skyline gtr και τα ξαναλέμε... Είναι τρελοί οι Πανόπουλοι.
Συμφωνώ..
Ομως εγώ δεν αναφέρθηκα στο απόλυτο νούμερο υψηλότερης ιπποδύναμης..
Αλλά στην τρελή αναλογία ίππων ανά λίτρο!!
Δηλαδή 1.100 ίππους στο λίτρο για τον 2λιτρο κινητήρα του EVO!
Με την ίδια αναλογία θα πρέπει κ το Skyline με τον κινητήρα 3.800cc να αποδίδει 4.180 ίππους!!
Λίγο δύσκολο!!
Γρηγορότερο όχημα μπορεί να υπάρξει σίγουρα..
Αλλά με τέτοια αναλογία ίππων ανά λίτρο ή ίππων ανά κιλό βάρους δύσκολο!!![]()
Το αμάξι αυτό αντέχει διότι έχουν γίνει εκτεταμένες μετατροπές που ξεπερνούν τις αντοχές του μαμά κινητήρα - κιβωτίου - πλαισίου. Εχουν αντιγραφεί τα πάντα σε cnc τόρνο με τις βελτιώσεις εφηρμοσμένες απο αρχής ενώ το μυστικό είναι στην μετάδοση. Εχω την εντύπωση οτι είναι σε επίπεδο πλέον να πουλήσουν κινητήρα - σασμάν κλπ για evo κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου απο τους ίδιους.Συμφωνώ..
Ομως εγώ δεν αναφέρθηκα στο απόλυτο νούμερο υψηλότερης ιπποδύναμης..
Αλλά στην τρελή αναλογία ίππων ανά λίτρο!!
Δηλαδή 1.100 ίππους στο λίτρο για τον 2λιτρο κινητήρα του EVO!
Με την ίδια αναλογία θα πρέπει κ το Skyline με τον κινητήρα 3.800cc να αποδίδει 4.180 ίππους!!
Λίγο δύσκολο!!
Γρηγορότερο όχημα μπορεί να υπάρξει σίγουρα..
Αλλά με τέτοια αναλογία ίππων ανά λίτρο ή ίππων ανά κιλό βάρους δύσκολο!!![]()