- Reaction score
- 98.875
Ο Αρβανιτάκης μας έχει ψηλό κορμό, οπότε δεν ισχύει.Ετσι δειχνει και στο βιντεο στο 8¨
Ο Αρβανιτάκης μας έχει ψηλό κορμό, οπότε δεν ισχύει.Ετσι δειχνει και στο βιντεο στο 8¨
Κι εγώ (911)Θα φύγω από αυτή τη ζωή με το άπιαστο όνειρο μιας porsche.
Αποκλείεται να βγεί το αμορτισέρ απο τις τρύπες του θόλου, μόνο ίσως με πολύ μεγάλο άλμα.Είδαμε ότι έλλειπαν οι βίδες που βιδώνουν το πίσω αμορτισέρ με το σασί του αυτοκινήτου (είχαμε Άγιο που φθάσαμε σώοι). Τ ο αυτοκίνητο πήγε στο συνεργείο αμέσως με την οδική βοήθεια. Με ενημέρωσαν μετά από ημέρες από το συνεργείο ότι πράγματι έλλειπαν οι βίδες του πίσω αμορτισέρ αλλά εκτός αυτού ήταν ξεβίδοτες και οι βίδες του αλλουνού πίσω αμορτισέρ. Όταν τον ρώτησα αν υπάρχουν ασφάλειες στις βίδες για να μην ξεβιδώνουν ξέρεται τι μου είπαν?
Μα αν κατάλαβα καλά, δεν μπαίνουν μέσα στο θόλο, όπως, πχ. στο BMW E30 που έχω, αλλά σε κάτι λαμάκια που προεξέχουν. Οπότε θα βγαίνουν κάπως εύκολα.Αποκλείεται να βγεί το αμορτισέρ απο τις τρύπες του θόλου, μόνο ίσως με πολύ μεγάλο άλμα.
τα πίσω αμορτισέρ βιδώνονται στο σασί του αυτοκινήτου με 2 λαμαρινόβιδες σε λαμάκια που προεξέχουν από το σασί του αυτοκινήτου
Τι διάολο...
Αυτά που γράφεις βάλαμε και το βάρος που είναι μικρότερο, λίγο η ροπη του και να η διαφορά που έχει μετά αλλά αυτοκινηταΤι διάολο...
Ή είναι άλλα τα άλογα του Mini, ή το αυτόματο κιβώτιο κάνει τόσο μεγάλη διαφορά.