- Reaction score
- 77.241
H A class και το φανταστικό αλλά αποτυχημένο A2 ήταν νομίζω τα μόνα αυτοκίνητα με τέτοια ηλιοροφή.Πολύ χρήσιμο αξεσουάρ η ηλιοροφή σε αυτή την A-class.![]()
H A class και το φανταστικό αλλά αποτυχημένο A2 ήταν νομίζω τα μόνα αυτοκίνητα με τέτοια ηλιοροφή.Πολύ χρήσιμο αξεσουάρ η ηλιοροφή σε αυτή την A-class.![]()
Ένα ντουσάκι το 'κανες μ' αυτή την ηλιοροφή... Το είχε φίλη που κάθε φορά που έβρεχε πολύ, γινόταν μούσκεμα (διπλής).H A class και το φανταστικό αλλά αποτυχημένο A2 ήταν νομίζω τα μόνα αυτοκίνητα με τέτοια ηλιοροφή.
κυψέλες καυσίμου (ελεγχόμενη οξείδωση προς άμεση παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και υπολείμμα το νερό)Πως δουλεύει το υδρογόνο ως καύσιμο;
Καίγεται σα τη βενζίνη; και τι προϊόντα καύσης βγάζει;
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου..
Για πλοία και αεροπλάνα;λυθεί το θέμα αποθήκευσης και διανομής είναι πολύ σοβαρή λύση
Οι κυψέλες καυσίμου -στις οποίες αναφέρεται το μήνυμά μου παραπάνω- είναι τεχνολογία υπό εξέλιξη, αν και η NASA τις πρωτοχρησιμοποίησε τη δεκαετία του '60 στα προγράμματα Gemini και Apollo. Σήμερα που υπάρχει το κίνητρο της αντικατάστασης των πετρελαιοειδών από καθαρές τεχνολογίες, εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον και έρευνα πάνω σε αυτές.Πως δουλεύει το υδρογόνο ως καύσιμο;
Καίγεται σα τη βενζίνη; και τι προϊόντα καύσης βγάζει;
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου..
Θυμίζουμε οίκους zaggato και giugiaro ,δεν απέχει πολύΑυτό δεν είναι ιταλικό ντηζάιν, είναι τρανσφόρμερ της ματτέλ.