Διάφορα (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Παντως την αδρεναλινη που σου δινουν τα 8αρια απο την ΠΑνορμου εως το Υγεια, η σουζα αναμεσα στα σταματημενα στην Ακαδημιας και η 300αρα στα φαναρια της Κατεχακη μεχρι την πρωτη αριστερη (την παλια οχι την καινουργια) δεν ξερω αν την δινουν οι πιστες.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841
Και το μπάντζι -τζαμπινγκ επίσης .
Και είναι και πιό ασφαλές :whistling:

Y

Yiannis_B

Guest
Γιατι ρε φιλε, ο αθλητισμος ειναι καφριλα η μηπως ειναι το οπιο των λαων?
Οι ισορροπίες είναι λάθος.

Καβαλωντας απο τα 16 ενα διχρονο ΜΤ 50 και εχοντας αλλαξει καμμια 30 αγαπημενες (μηχανες) και εχοντας ζησει την εποχη οπου καθε μηχανακιας = αλητης και εχοντας συμμετασχει στα ''εγκαινια'' της Κορινθου - Τριπολεως με ενα CBR 600 R, να σου πω την αληθεια ποτε δεν με εφτιαχνε η ιδεα της πιστας. Για να μην σου πω ποσα Ακροπολις εχω δει στα βουνα.
Παντως την αδρεναλινη που σου δινουν τα 8αρια απο την ΠΑνορμου εως το Υγεια, η σουζα αναμεσα στα σταματημενα στην Ακαδημιας και η 300αρα στα φαναρια της Κατεχακη μεχρι την πρωτη αριστερη (την παλια οχι την καινουργια) δεν ξερω αν την δινουν οι πιστες.
Θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω, για το αν η εμπειρία που παραθέτεις σε κάνει καλύτερο οδηγό. Μάλλον δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το link...

http://www.nomoreheroesanymore.com/news47818

"Στην πίστα μπαίνουν οι γρήγοροι και αποκτούν αυτογνωσία. Με την πρώτη, διαπιστώνουν ότι δεν είναι γρήγοροι. Μετά, κάνουν προσπάθειες ν’ αποδείξουν ότι η πρώτη εντύπωση είναι λάθος και κερδίζουν άλλη μία διάψευση. Και όσο περισσότερο προσπαθούν, τόσο περισσότερο διαψεύδονται. Μέχρις ότου φτάσει εκείνη η σημαδιακή μέρα, που συνειδητοποιούν ότι για να είναι γρήγοροι πρέπει να μάθουν να αγαπούν την πίστα και όσα έχουν σχέση μ’ αυτή. Και αυτά είναι πολλά, πάρα πολλά.

Έχεις δει όλους τους αγώνες MotoGP και SBK του 2003 και το ελληνικό πρωτάθλημα ταχύτητας. Άρα ξέρεις τι σημαίνει πίστα. Ας γελάσω. Είναι σαν να ρωτάς τον ανιψιό σου τον Δημητράκη πως γίνεται το σεξ και ν’ απαντάει “ουου… ξέρω, μου είπε η μαμά”. Έτσι ξέρεις για την πίστα πριν μπεις. Όταν πρωτομπείς αισθάνεσαι εντελώς χαμένος, χύμα. Θέλει προσπάθεια για ν’ αντιληφθείς ότι η πίστα απαιτεί συγκρότηση. Πρώτα συγκρότηση και μετά ταχύτητα, αφού η δεύτερη είναι αποτέλεσμα της πρώτης. Οι ρυθμοί είναι τέτοιοι, που, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο “σχέδιο”, όχι απλώς πελαγώνεις, αλλά μπορεί να πάθεις κακό. Η πίστα απαιτεί γνώση."

Πραγματι υπαρχει κοσμος που ενδιαφερετε αλλα η δεν θελει να πληρωνει η δεν ειναι αρκετος.
Ο ανηψιος μου κατεβαινει στα καρτ, για να ξεκινησει ο πατερας του εχωσε 2000. Δεν μπορουσε να πληρωνει συνεχεια και τωρα κανει 4-5 αγωνες την χρονια.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας παραθέσεις το σκεπτικό του γονέα.

Θα ήταν το ελάχιστο που θα έκανα και εγώ αν είχα παιδιά. Άσχετα από τα οικονομικά μου. Οι γνώσεις που θα αποκτούσε θα ήταν για μια ζωή! Σκέψου πόσες ώρες περνάει ένας άνθρωπος πίσω από το τιμόνι..:rolleyes:

Ο μηχανοκινητος αθλητισμος θελει χρηματα και ποτε δεν ηταν το αθλημα του λαου. Ακομα και στις αναβασεις της Παρνηθας τις δεκαετιες 70-80, τα αυτοκινητα κοστιζαν οσο ενα διαμερισμα. Τα τελευταια χρονια οι συμμετοχες στους αγωνες επεσαν δραματικα και εφτασαν στο σημειο να οργανωνουν αγωνες σε καρτοδρομα η σε παρκινγκ. Κρατικοδιαιτο μηχανοκινητο αθλητισμο δεν εχω δει πουθενα.
Μπερδεύεις τους αγώνες με την οδήγηση στην πίστα. Δεν είσαι ο μόνος. Γι αυτό μίλησα για παιδεία.

Last edited by a moderator:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.754
Φυσικά φταίει η καφρίλα, αλλά η αιτία παραμένει. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον αλλιώς θα δούλευε η πίστα.
... και δεν υπάρχει ενδιαφέρον διότι η καφρίλα περισσεύει - φυσικόν, άλλωστε, σε μια χώρα που ζει στο μεσαίωνα.

Reaction score
8.819
οταν περνας με κοκκινο στο φαναρι η αδρεναλινη ανεβαινει ακομη πιο πολυ:D

Y

Yiannis_B

Guest
Πήρε ο Μπι αυτοκίνητο και θα την πληρώσουμε όλοι! :D
Η αυτοσυγκέντρωση που πρέπει να έχεις για να πηγαίνεις σχετικά γρήγορα με αυτοκίνητο, είναι αστεία μπροστά στις απαιτήσεις της οδήγησης μιας μηχανής...:wink:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.332
Λες να μην το ξέρω; :p Καλά που έχουμε κι εσένα να state the obvious. :p

Έχω ασχοληθεί πολύ σοβαρά με σπορ συνεχούς επανάληψης παλιότερα. :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.613
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29