- Reaction score
- 99.947
Πάχυνε η supercar blondie;
Ετσι όπως τα βλέπω καταστράφηκαν( χίονι λάσπη βρωμιά),πέταξέ τα ( στον κήπο μου ) κ έτσι θα έχω 4,ώστε το πίσω μέρος να ακολουθεί σωστά κ όχι κατά προσέγγιση
Τα έπλυνα κι είναι σαν καινούρια πάλι.( χίονι λάσπη βρωμιά),πέταξέ τα
Πριν μερικά χρόνια αλώνιζα το Καρπενήσι με παρόμοια καλτσάκια, όντως συμπεριφορά σα να είσαι σε στεγνό.Πάρτε καλτσάκια στα νότια και σίγουρα στην Αττική, για 5 μέρες μαξ κάθε χρόνο δεν έχουν κανένα νόημα τα χειμερινά.![]()
Σε κάποιο βαθμό ισχύει. Με το προηγούμενο πισωκίνητο αυτοκίνητό μου με μπλοκέ διαφορικό και υψηλής απόδοσης* runflat (πριν βάλω super sport λάστιχα και χαθεί η δυνατότητα) κινήθηκα αρκετές φορές χωρίς αλυσίδες και πάντα πλήρως απενεργοποιημένο ESP (παρατεταμένο πάτημα), αποφεύγοντας όμως τις πολύ απότομες κατηφόρες κι ανηφόρες.Φίλος μου είπε ότι αν είχα off τα ηλεκτρονικά θα την είχα σκαπουλάρει.
Ισχύει ?
Με το δικό μου πισωκίνητο που την Δευτέρα δεν ανέβαινε σε αριστερή ψιλοανηφορική στροφή 90°, απενεργοποιώντας το ESP δίπλωσε. Το άφησα να τσουλήσει πίσω, έβαλα τα κουβερτάκια* του και όλα καλά.Πριν μερικά χρόνια αλώνιζα το Καρπενήσι με παρόμοια καλτσάκια, όντως συμπεριφορά σα να είσαι σε στεγνό.
Δυστυχώς το περασμένο ΣΚ τον ήπιαμε κανονικά (εκτός Αττικής)μιας και δεν τα είχα μαζί μου.
Με πίσω κίνηση κ φαρδύ ελαστικό, να αναβοσβήνει το ESP, να χορεύει η ουρά και στο γκάζι να νιώθω ότι έχω χάσει την ισχύ, στην παρέα ήταν άλλα δύο εμπρόσθιο/κίνητα τα οποία πέρασαν χαλαρά την τελευταία ανηφορική φουρκέτα στην οποία μετά από πολλές προσπάθειες παρέδωσα το πνεύμα για να έρθει την άλλη μέρα ο αγρότης ραπανάκιας να με μαζέψει.
Φίλος μου είπε ότι αν είχα off τα ηλεκτρονικά θα την είχα σκαπουλάρει.
Ισχύει ?
View attachment 238372
Κατά μεγάλο ποσοστό ναι. Όταν είχα το BMW E46 πολλές φορές όταν έσβηνα τα ηλεκτρονικά, μπορούσα να ξεκολλήσω και να κινηθώ. Είχα και χειμερινά ελαστικά βέβαια.Φίλος μου είπε ότι αν είχα off τα ηλεκτρονικά θα την είχα σκαπουλάρει.
Ισχύει ?
Απάντησα πριν διαβάσω.Σε κάποιο βαθμό ισχύει. Με το προηγούμενο πισωκίνητο αυτοκίνητό μου με μπλοκέ διαφορικό και υψηλής απόδοσης* runflat (πριν βάλω super sport λάστιχα και χαθεί η δυνατότητα) κινήθηκα αρκετές φορές χωρίς αλυσίδες και πάντα πλήρως απενεργοποιημένο ESP (παρατεταμένο πάτημα), αποφεύγοντας όμως τις πολύ απότομες κατηφόρες κι ανηφόρες.
*που λέει ο λόγος, όλα τα runflat είναι μάπα.![]()
Εσύ ποιό πισωκίνητο έχεις;Με το δικό μου πισωκίνητο
εμένα δεν βγήκαν τόσο εύκολα ( πολύ στενά) αυτό όμως τα έσωσε στην άσφαλτο υποθέτω.Τα έβγαλα πανεύκολα, τραβάς τους ιμάντες και ούτε λερώνεσαι!![]()
Τα έπλυνα κι είναι σαν καινούρια πάλι.![]()