- Reaction score
- 25.432
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΝΤΡΑ....
Τέρμα οι εξατμίσεις στα μηχανάκια: Αυτόφωρο, κατάσχεση και μεγάλες ποινές για όλους | Policenews
Τέρμα οι εξατμίσεις στα μηχανάκια: Αυτόφωρο για τους παραβάτες, κατάσχεση του οχήματος και βαρύ διοικητικό πρόστιμο με αφαίρεση εγγράφωνwww.policenews.gr
Για αυτό και στην Tesla δίνει shares.Έρχεται πτώχευση των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών; - NewsAuto.gr
Ο Ίλον Μασκ προβλέπει ότι εταιρίες όπως η Ford, η General Motors και η Stellantis έχουν μπροστά τους δύσκολο οικονομικό μέλλον.www.newsauto.gr
Δεν είναι ακριβώς έτσι...Συμμαχία Renault-Nissan, τέλος! Και επίσημα!
Το υποψιαζόμασταν από τον Φεβρουάριο, αλλά από την περασμένη Τρίτη, είναι και νομικά επίσημο: Η Συμμαχία Renault-Nissan δεν υφίσταται πλέον. Οπότε και οι κοινές εταιρείες εξαφανίζονται, περιλαμβανομένου του διάσημου οργανισμού αγορών RNPO, που ήταν υπεύθυνος για τις κοινές προμήθειες.www.drive.gr
Τί; Μια χαρά. Εγώ συμφωνώ.Τι λέγαμε για τους διορθωτές;
μείωση του εβδομαδιαίου ωραρίου εργασίας κατά 32 ώρες, από 40 ώρες που είναι σήμερα
Στο forum των 4Τροχών υπάρχει ο αντίλογος:Γενικό θέμα για ασφάλιση κλοπής.
Είχε ασφάλεια κλοπής αλλά δεν αποζημιώθηκε - Η απόφαση του Άρειου Πάγου | TRACTION.GR
Είχε ασφάλεια κλοπής και κάλυψη έως 90.000 ευρώ για την BMW M3 Coupe, αλλά δεν αποζημιώθηκε. Η απόφασης του Αρείου Πάγου... και τα "ψιλά" γράμματα!traction.gr
Το έχουν γράψει πολλοί αυτό. Ότι είναι στημένο για να πάρει την ασφάλεια και να το δώσει ανταλλακτικά, κ.α. Αλλά όλα αυτά είναι μόνο θεωρίες. Υπάρχουν και άλλοι που παίρνουν Pro δεκάδων χιλιάδων ευρώ και ψάχνουν πως να κάνουν calibration τσάμπα.Εμένα μου άρεσε το θέμα που εντόπισα από κάτω:
Volkswagen: Το απόλυτο best-seller της... επιστρέφει στην παραγωγή! | TRACTION.GR
Το απόλυτο best-seller της Volkswagen αποδείχθηκε... πολύ νόστιμο για να "πεθάνει". Η παραγωγή των 18.000 τεμαχίων ανά ημέρα ξεκινά και πάλι!traction.gr
Στο forum των 4Τροχών υπάρχει ο αντίλογος:
Κλασική περίπτωση βλάβης ... κυριολεκτικά γιατί τα V8 M3 εχουν γνωστό πρόβλημα στον κινητήρα (μέταλλα στροφάλου) που αν δεν το προλάβεις μιλάμε για γερό πακέτο
Μάλλον απογοητευμένος απο την BMW ήθελε τα λεφτά της ασφάλειας να αγοράσει υβριδικό toyota
Όλο το σκηνικό μοιάζει στημένο ... καλά ούτε συναγερμό!!!
Ιδιοκτήτης Μ3 και η επιχείρηση του δεν είχε προβολείς και κάμερες !!!
Πονηρός που την πάτησε.