- Reaction score
- 29.632
Ποιός στη χάρη σας.
Πώς πήγαινε αυτό; πρέπει να ήταν κάπως γρήγορο. Ανέβαζε στροφές ευχάριστα μέχρι τον κόφτη; Μπλοκέ είχε;bmw e36 318is coupe
Μπλοκε όχι, αλλά για την εποχή του είχε γκάζια. Τελικιαζε στα 225, κόφτη η 5η και μετά τα 120 που έλεγες τώρα θα αργεί να επιταχυνει, συνέχιζε να δίνει χλμ με τον ίδιο περίπου ρυθμό. Η αεροδυναμική του μαλον το βοηθούσε. Έκανα σφάλμα που το έδωσα. Αμάξι χιλιομετροφαγος με ταχύτητες 150 άνετα στην εθνικη. Αυτός που το αγόρασε πριν από 10 χρόνια δεν ξέρει ακόμα ότι το αμάξι 2 χρόνια πριν το πάρει, φορεσε σφυρηλατα πιστόνια εκκεντροφορους πρόγραμμα κτλ δηλ κάπου στα 175 άλογα.Πώς πήγαινε αυτό; πρέπει να ήταν κάπως γρήγορο. Ανέβαζε στροφές ευχάριστα μέχρι τον κόφτη; Μπλοκέ είχε;
Έχει φίλος μου τι ίδιο αμάξι σε m pack εκδοση, με μοτέρ 1.900 Μοντ 1997.κατι έλεγε να το δώσει για να πάρει οικογενειακό. 2 μικρά παιδιά έχει και Δεν αντέχει την κρεβάτι μουρμούρα.Ποιός να το έχει άραγε; Ψάχνει ένας φίλος...
Έχει φίλος μου τι ίδιο αμάξι σε m pack εκδοση, με μοτέρ 1.900 Μοντ 1997.κατι έλεγε να το δώσει για να πάρει οικογενειακό. 2 μικρά παιδιά έχει και Δεν αντέχει την κρεβάτι μουρμούρα.
[/QUOTEΤα 1900αρια είχανε λίγη παραπάνω ροπη από τα 1800ρια αλλά στα χαρτιά τα ίδια άλογα 140Έχει φίλος μου τι ίδιο αμάξι σε m pack εκδοση, με μοτέρ 1.900 Μοντ 1997.κατι έλεγε να το δώσει για να πάρει οικογενειακό. 2 μικρά παιδιά έχει και Δεν αντέχει την κρεβάτι μουρμούρα.
Μια χαρά είναι και οπλίζει και γρήγορα.Η τετρακίνηση μπορεί να είναι αγιοβασιλιάτικη αλλά με έσωσε πολλές φορές στα βουνά παρά τα καλοκαιρινά πάντα λάστιχα.
SSC Tuatara: Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με 533 km/h
![]()
SSC Tuatara: Παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με 533 km/h
Το hypercar Tuatara της SSC εκθρόνισε το Agera RS της Koenigsegg. Δες περισσότερα στο Insomnia.www.insomnia.gr
Πάνω απο 25 χρόνια είχε να καεί λάμπα σε αυτοκίνητό μου (μαςκαίγεται η αριστερή λάμπα πορείας
Εγώ δεν θυμαμαι να έχω ξανασχοληθεί ποτέ με λάμπα, μόνο σε αυτό τώρα δεύτερη φορά και δεν θυμαμαι αν ήταν η ίδια ή η αλλη.Πάνω απο 25 χρόνια είχε να καεί λάμπα σε αυτοκίνητό μου (μας). Νόμιζα πως δε συμβαίνει πιά.
Καλά που το είπες, για να μη ξεχάσω ότι εχτές κάηκε και η μία δικιά μου Philips στο BMW. Αύριο πρωί πρέπει να την αλλάξω οπωσδήποτε.Καίγεται η μια λάμπα Philips μεσαίων του
Τί; ΤΙ; ΤΙΙΙΙ;;;;;;πάω μέσα, σαπουνίζω όλα τα εργαλεία, βγαίνω έξω με τα σαπουνισμένα,