- Reaction score
- 102.650
Μου έστειλε pm ότι στενοχωριέται. Και για τους δυό μας.για τα συνεργεία δουλεύουμε λέμε @stampol

Μου έστειλε pm ότι στενοχωριέται. Και για τους δυό μας.για τα συνεργεία δουλεύουμε λέμε @stampol
Μόνο σε σένα συμβαίνουν αυτά , μόνο εσύ τα κάνεις αυτά.Καίγεται η μια λάμπα Philips μεσαίων του Toyota Corolla '05 του Ντολμαδακιού (που το έχουμε εφεδρικό και για χαμαλίκια), άλλαξέ την μου λέει.
-Μα δεν το χρησιμοποιείς της λέω, άσε τώρα.
-Το παίρνω μια φορά την εβδομάδα και έτσι θα συνεχίσωωωω, άλλαξέ τηηηην, σε παρακαλώωωωω.
-Καλά...
Πάω παίρνω H7, λύνω το καπάκι, ντινγκ και φεύγει το γ@μωελατήριο που την κρατάει αφού δεν έβγαλα πρώτα τη φίσα ο τρόμπας.
Δε βρίσκω στα τυφλά με τίποτα που μπαίνει, λύνω καπάκι ψυγείου, μισό προφυλακτήρα, βγάζω φανάρι, το φτιάχνω, το δένω. Παναδέσω προφυλακτήρα, η σπασμένη και μπαλωμένη άκρη στο φτερό απο χαζοακουμπισματάκι δεν ξαναμπαίνει με τίποτα. Μπαλώνω με έξτρα βίδες, βιδώνω προφυλακτήρα, βάζω καπάκι, τάπες, βίδες, αααχ τέλος λέω!
Ανάβω φανάρια, άλλη θερμοκρασία χρώματος η μια Philips απ' την άλλη.
Το καταπιέζω, πάω μέσα, σαπουνίζω όλα τα εργαλεία, βγαίνω έξω με τα σαπουνισμένα, λύνω μπαταρία, εισαγωγή, αλλάζω την άλλη λάμπα, δένω, ξανασαπουνίζω.
Δεν μπορούσα να πάω να τις αλλάξουν εκεί που πήρα το σετ λάμπες στον Άγιο Στέφανο, ήθελα να πάω βόλτα με το μηχανάκι...![]()
Εχμ... ναι;