Διάφορα (αυτοκίνητο - μοτοσυκλέτα)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.663
Ερώτηση πονηρού... :sneaky:

Σε έλεγχο μπορείς να επιδείξεις το δίπλωμά σου από το gov wallet χωρίς να έχεις το φυσικό; Γιατί αν ναι, χ3στηκες αν σου το πάρουν.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.596
Μπορείς, και είναι υποχρεωμένοι να ελέγξουν την εγκυρότητά του. Στις ειδήσεις μεταδόθηκαν μερικά τέτοια περιστατικά και πρέπει να τους έχουν βάλει χέρι.

melina

Cargo 200
Reaction score
44.723
Ερώτηση πονηρού... :sneaky:

Σε έλεγχο μπορείς να επιδείξεις το δίπλωμά σου από το gov wallet χωρίς να έχεις το φυσικό; Γιατί αν ναι, χ3στηκες αν σου το πάρουν.
Φαντάζομαι ότι μπορούν να ελέγχουν (αν θέλουν) την εγκυρότητα του εγγράφου, έστω και ψηφιακού, σε βάση που είναι διαρκώς up to date με τέτοια στοιχεία.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.082
Όταν σου παίρνουν το δίπλωμα, χάνεται κι απ' το .gov.

Reaction score
4.174
Οχι !!

Εμένα μια χαρά εμφανιζόταν στο app μου.
Μετά απο 1 βδομάδα, πήρα πίσω το φυσικο.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.917
Κι εγώ δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι, αλλά υπήρχε κανονικά στο app.

Επίσης στην τροχαία που τους έβλεπα που περνούσαν τα στοιχεία (ποιος είσαι, για πόσο καιρό στο παίρνουν κλπ.) σε ένα Excel τα περνούσε, όχι σε κάποιο online σύστημα.

Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση να είναι κάπου online ενημερωμένη αυτή η πληροφορία.

Εκτός αν αυτό αλλάζει ανά τμήμα και στα τμήματα που το περνάνε σε κάποιο online σύστημα χάνεται και από το app, όπως λέει ο @Zizik ενώ σε άλλα όχι. Τεσπα, υποθέσεις.

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.917
Τι έλεγα;

Σου έχουν πάρει το δίπλωμα; Κανένα πρόβλημα, συνεχίζεις να οδηγάς χωρίς. Και είσαι και "γνωστός". Για να μην πω, ότι για να τον σταμάτησαν, μάλλον πάλι χωρίς κράνος ήταν, όπως και τις προηγούμενες 2 φορές.

Extra bonus:

Τρίτη αναβολή. Μα να αρρωστήσει καλοκαιριάτικα το παιδί; Περαστικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.570
Members
38.463
Νεότερο μέλος
jimarasm