Διάφορα (αυτοκίνητο - μοτοσυκλέτα)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.021

Reaction score
27.184
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΓΗΚΑΝ

ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΑ ΜΑΖΕΡΑΤΙ ΜΕΡΑΚ ΚΑΙ ΚΟΡΒΕΤ ΤΟΥ 65-75 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΑΝΤΣΙΑ

ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΙΑΤ ΟΥΝΟ.

ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ"....

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.143
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΓΗΚΑΝ

ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΑ ΜΑΖΕΡΑΤΙ ΜΕΡΑΚ ΚΑΙ ΚΟΡΒΕΤ ΤΟΥ 65-75 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΑΝΤΣΙΑ

ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΙΑΤ ΟΥΝΟ.

ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ"....
Αυτό δηλαδή το κατάλαβες μόνο και μόνο από κάτι φορτηγά που είδες τυχαία και ήταν φορτωμένα με κάποια αυτοκίνητα;
Χωρίς να έχεις άλλα στοιχεία, ή να ξέρεις από που έφυγαν, που πήγαιναν και γιατί;

Μεγάλη γάτα πρέπει να είσαι. Τίγρης τέλος πάντων.

Reaction score
27.184
Αυτό δηλαδή το κατάλαβες μόνο και μόνο από κάτι φορτηγά που είδες τυχαία και ήταν φορτωμένα με κάποια αυτοκίνητα;
Χωρίς να έχεις άλλα στοιχεία, ή να ξέρεις από που έφυγαν, που πήγαιναν και γιατί;

Μεγάλη γάτα πρέπει να είσαι. Τίγρης τέλος πάντων.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ 4 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ 8 ΑΝΤΙΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ.
ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ.....

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.143
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ 4 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ 8 ΑΝΤΙΚΕΣ
ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ.
ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ.....
Μπορεί να είναι όπως τα λες, εννοείται. Ή μπορεί να τα έστειλαν για συντήρηση. Ή μπορεί όντως να τα έβγαλαν για να βοσκήσουν, δεν ξέρω. Ήθελα απλά να καταλάβω αν ξέρεις εσύ.

gonis

Luger
Reaction score
12.500
Το newsauto ξεκίνησε το θεμα(fake)και τώρα προσπαθεί να το διορθωσει.
Στην Ελλάδα πιο γρήγορα ταξιδεύουν οι αρνητικές ειδήσεις και η μιζέρια, από τις καλές και τη θετική ενέργεια…
Οσο αφορά την μερικη αλλαγή -ανανέωση των εκθεμάτων εγώ είμαι υπερ άσχετα αν η γνώμη μου δεν έχει απολύτως καμία σημασία ;)
Γιατι να μη δούμε ιντεγκραλε ή Ούνο ή άλλα αυτοκίνητα 80´ ..90´ …αυτοκίνητα που τα λιγουρευόμουν πιτσιρικάς ;

Reaction score
27.184
Το newsauto ξεκίνησε το θεμα(fake)και τώρα προσπαθεί να το διορθωσει.
Στην Ελλάδα πιο γρήγορα ταξιδεύουν οι αρνητικές ειδήσεις και η μιζέρια, από τις καλές και τη θετική ενέργεια…
Οσο αφορά την μερικη αλλαγή -ανανέωση των εκθεμάτων εγώ είμαι υπερ άσχετα αν η γνώμη μου δεν έχει απολύτως καμία σημασία ;)
Γιατι να μη δούμε ιντεγκραλε ή Ούνο ή άλλα αυτοκίνητα 80´ ..90´ …αυτοκίνητα που τα λιγουρευόμουν πιτσιρικάς ;
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ 80 ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΩΤΟΜΠΙΑΝΚΙ ΑΜΠΑΡΘ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ

ΜΕΡΙΚΩΝ.

ΠΧ ΤΟ 850 ΑΜΠΑΡΘ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ 037.

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΦΙΛΟΥΣ TA FIAT ABART KAI GIANNINI ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΕΡΩΝ ΘΑ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Σ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ.

Reaction score
25.546
σήμερα χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω το hrv του 00 για να έρθω από το χωριό στο σπίτι (130χλμ) και πίσω.
το αυτοκίνητο έχει 240000χλμ με 3 ιδιοκτήτες και ο πατέρας μου του συμπεριφέρεται σαν να είναι κινούμενο κοτέτσι ή αγροτικό.

το πρωί δεν έπαιρνε μπροστά γιατί είχε αφήσει ανοιχτή την πίσω πόρτα 3-4 μέρες και φυσικά άδειασε από το φωτάκι.
ντάξει δε γμτ, το έβαλα μπροστά με το σουζούκι , πήρε σαν να είχε δουλέψει πριν 5 λεπτά μόλις.
από infotainment έχει ένα 9833 alpine που μου είχε περισσέψει και κάτι ηχεία στις πόρτες , άρα ραδιόφωνο , οτι πιάσει απο αλιβέρι προς χαλκίδα και μετά αττική.
a/c φονικό, τι να λέμε τώρα.
το αυτοκίνητο σύσκατο μέσα, σκόνη βρώμα κλπ, είμαι με ανοιχτά παράθυρα στην εύβοια για να ξεμυρίσει.
μετά την γέφυρα τα κλείνω και βάζω a/c καθότι με 120+ και ανοιχτά παράθυρα έχω να ταξιδέψω πάνω απο 30 χρόνια.
το ράδιόφωνο δεν πιάνει εκεί και το χαμηλώνω.

μλκ μου πως το έχουν φτιάξει αυτό το αυτοκίνητο!!!! είναι 25+ ετών και αρνείται πεισματικά να τρίξει ! το γμsuzuki 6 ετών και έχει κάτι να σε απασχολεί , αυτό το πράμμα τίποτα!
ναι οκ , με 150 ανηφόρα δεν πας , γενικά ανηφόρα με a/c στην εθνική δεν έχεις απαιτήσεις , 105 άλογα και αεροδυναμική περιπτέρου, αν και κοντή 5η (30χαω/1000σαλ) στην ανηφόρα κολλάς το γκάζι στο πάτωμα και δεν σε γράφει η τροχαία, 130-140 και μόλις ισιώσει 150+ .
εννοείται δεν στρίβει , δεν ήταν το 2000 η εποχή που τα suvs είχαν πάτημα "κούρσας" , οπότε δεν έχει και νόημα να κινείσαι με τέτοιες ταχύτητες γενικώς.
αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas