- Reaction score
- 76.338
Το '93 πήρα Panafon, το '09 άλλαξα σε Cosmote αφού δεν έπιαναν εδώ οι ντάτες. Αυτά.
Στο σταθερό, ούτε αυτά.
Στο σταθερό, ούτε αυτά.
Δυστυχώς έτσι είναι. Μετά από εμπειρία και στις δύο, η μόνη λύση είναι η Cosmote.Wind - Vodafone ούτε δωρεάν.
Έχω ακριβώς αντίθετη εμπειρία.Στην κινητή μια χαρά είναι η wind.
Προβλήματα δεν υπάρχουν. Δεν μένεις χωρίς υπηρεσία δηλαδή.
Θα την κάνω από vodafone σε cosmote (ftth) κυρίως γιατί έχω σπαστεί με τη vodafone μετά από κοντά 30 χρόνια πελάτης.
Λήγει το συμβόλαιο τον άλλο μήνα στο σταθερό και θα την κάνω μαζί με το κινητό κι ας πληρώσω και πέναλτυ για το κινητό. Και ας είναι και ακριβότερη η κοσμοτε. Ούτε τσάμπα δεν μένω.
Update.Να πούμε κάπου εδώ ότι η πρώτη επαφή με την cosmote δεν διαφέρει και πολύ από την εμπειρία με τη vodafone
Κάνω όμως πως δεν βλέπω και δεν ακούω για να πάω παρακάτω
Γιατί δεν έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το Wi-Fi;10 μέρες πριν τελειώσει ο μήνας κόβω τη χρήση και βανω Wi-Fi όποτε μπορω για να βγει ο μήνας.
Γιατί είναι συνήθως εν κινήσει. Εχω και στο αυτοκίνητο wifi από άλλη κάρτα με hot spot αλλά και εκεί δεν είναι απεριόριστα τα πράγματα.Γιατί δεν έχεις μόνιμα ενεργοποιημένο το Wi-Fi;
Στο σπίτι δεν έχω πρόβλημα κάλυψης wifi.Γιατί δεν έχει ιδανική κάλυψη σε κάθε σημείο του σπιτιού.
1. Πας σε άλλη εταιρία με απεριόριστα όλα (και ντατα) με 25 περίπου ευρώ
2. Ασους μες 3χ
50€