- Reaction score
- 76.331
Δεν δουλεύει κανένας. Μόνο ο προσωπικός μου ο χαζός με κάτι ψιλά.
Θα μείνω με το χρέπι.
Θα μείνω με το χρέπι.
Την τράβηξα και την πέταξα.
Είμαι τόσο ψυχαναγκαστικός που ελέγχω καθημερινά το smartphone μπρος-πίσω. Αν δω την παραμικρή γρατζουνιά, ακόμα και σε σημείο που δεν φαίνεται, θέλω να πάρω καινούργιο.Είναι απαραίτητο το προστατευτικό τζαμάκι στα κινητά τηλέφωνα;
Είναι απαραίτητο να βάλετε ένα προστατευτικό οθόνης στο κινητό σας, όπως ένα τζαμάκι ή μία μεμβράνη; Τα σύγχρονα τηλέφωνα είναι επιρρεπή στις οθόνες τους; Το κινητό τηλέφωνο είναι πλέον ένα απαραίτητο αξεσουάρ στους ανθρώπους, καθώς προσφέρει πρόσβαση τόσο στην διασκέδαση όσο και στις πιο απλές...iguru.gr
Μονο αυτο θα επαιρνα απο ανδροιδΠίξελ 9.
Τοπ κάμερες μπρος πίσω, και ΑΙ.
Pixel 9 Pro XL review: Google’s AI-packed superphone to rival the best
Top-class camera, huge screen, long battery life, Add Me photo trick and advanced Gemini Live are impressivewww.theguardian.com
Έρχεται και δω σε λίγο.
Αμέ! Είναι το καλό android το μαμίσιο. Απ'όλα έχει. Και ψεύτικες φώτο με manipulation AI, και τρύπες ασφαλείας έχει και φακέλωμα στο google. Απ'όλα λέμε. Ευκαιρία!!!Αξίζει τόσο το pixel 9pro;
άλλαξε τις πηγές που ενημερώνεσαι....ακόμα καλύτερα, πιάσε ένα στο χέρι και δούλεψέ το...Όχι και τόσο ΑΙ... Ανεβάζει τη φωτό στο Google Drive και κάνει την επεξεργασία εκεί. Ο επεξεργαστής του δεν μπορεί να σηκώσει τη δουλειά, απ' ότι διάβασα ισα-ισα που αρκεί για τις λειτουργίες του κινητού.
με τις τρύπες, ειδικά για pixel, μόνο γέλιο....αλοίμονο από τους υπόλοιπους...Αμέ! Είναι το καλό android το μαμίσιο. Απ'όλα έχει. Και ψεύτικες φώτο με manipulation AI, και τρύπες ασφαλείας έχει και φακέλωμα στο google. Απ'όλα λέμε. Ευκαιρία!!!