Διάφορα (υπολογιστές)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
41.037
Χρειαζόμαστε την Κομισιόν και όλες αυτές τις επιτροπές, αλλιώς ποιος θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που δημιουργούν;

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
10.792

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.929

mx.png

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.061
Κι ό,τι έψαχνα για νέο ποντίκι από χθες, μετά από εγχείριση... ροδέλας που έκανε προβληματικό scrolling στο παλιό, εγχείριση που απέτυχε παταγωδώς (γμ τις πλακέτες διπλών/πολλαπλών επιπέδων, που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις εύκολα ένα εξάρτημα). :geek:

...βέβαια με αυτή την τιμή λέω να πάρω δύο άλλα! :roflmao:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.929
Είμαι πιστός στη σειρά MX Master από το πρώτο της σειράς. Η σχεδίασή του ταιριάζει ακριβώς στο χέρι μου.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.061
Ποιο;
Logitech ήταν αλλά το πέταξα στα σκουπίδια από τα νεύρα μου, δεν θυμάμαι μοντέλο! Δεν ήταν master 3 ή 3s πάντως, πιο απλό.

Γενικά... μου σπάνε τα νεύρα τα ποντίκια, συνέχεια προβλήματα βγάζουν στα κουμπιά και στο scrolling (ένα άλλο μικρό logitech χρησιμοποιώ τώρα, ένα m190 που κι αυτό είχε κάποια τέτοια θέματα, αλλά το ψιλοδιόρθωσα. Δεν άνοιγε κιόλα το γμν... :laugh: :roflmao:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.061
Είμαι πιστός στη σειρά MX Master από το πρώτο της σειράς. Η σχεδίασή του ταιριάζει ακριβώς στο χέρι μου.
Πρέπει να είχα ένα τέτοιο παλιότερης σειράς, αλλά κι αυτό στα σκουπίδια πρέπει να έχει καταλήξει! :laugh:
Έδινες και επί ΣΥΡΙΖΑ 130€ για ποντίκι; :rolleyes::tongue:
Πας καλά; 50-60 ευρώ το πολύ (άντε να βάλουμε και λίγο παραπάνω), για κάτι τόσο... εύθραυστο (γιατί αν με πιάσουν τα νεύρα μου με ποντίκι, συνήθως γίνεται ιπτάμενο, και άγνωστο αν θα βγει γερό ή όχι μετά την πτήση)! :party::lolsign:

...ακούω προτάσεις όμως σε αυτές τις τιμές! Δεν με νοιάζει το βάρος, αντιθέτως καλύτερα βαρύ! Προτιμότερο ασύρματο, αλλά με μπαταρία επαναφορτιζόμενη που να βγαίνει, όχι μόνιμες καταστάσεις με USB φόρτιση. 8-)

Αυτό εδώ κοιταζα χθες, αλλά δεν ξέρω τι λέει καν η μάρκα (λένε καλά για τα πληκτρολόγια της, εγώ πρώτη φορά την είδα)

Last edited:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.061
Παρεμπιπτόντως από ό,τι είδα στο παρακάτω βίντεο, μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντικές οι αλλαγές στο νέο Master 4, ψιλοάχριστες συντομεύσεις κυρίως στα πλήκτρα, και πολλά φρου φρου κι αρώματα, ενώ τα βασικά του προβλήματα (αυτά που ελεγαν οι χρήστες) μένουν σχεδόν τα ίδια...

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos