JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.353
Α ναι ξέχασα ! αυτοί άλλαξαν λογότυπο τελευταία.
Την πρώτη φορά ( αυτή με τις Άλπεις ) ήταν η Eurowings από Στουτγκαρδη.Α ναι ξέχασα ! αυτοί άλλαξαν λογότυπο τελευταία.
Lufthansa,Aegean,Turkish airlines….,Emirates,Singapore airlines….Η eurowings είναι βρωμιάρηδες , τσαπατσούληδες , και γύφτοι .
Πρώην germanwings που άλλαξαν όνομα μετά το περιστατικό με τον ANDRREAS κάτι που στούκαρε το αεροπλάνο στις Αλπεις.
Γενικά μιλώντας , ως άνθρωπος του χώρου , αρνούμαι να πετάξω με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες .
Είναι σχεδόν όλες τους για κλωτσές.
Δεν ξέρω πλέον ποιές έχουν μείνει σοβαρές και τι κόστος έχουν .
Qatar.Η eurowings είναι βρωμιάρηδες , τσαπατσούληδες , και γύφτοι .
Πρώην germanwings που άλλαξαν όνομα μετά το περιστατικό με τον ANDRREAS κάτι που στούκαρε το αεροπλάνο στις Αλπεις.
Γενικά μιλώντας , ως άνθρωπος του χώρου , αρνούμαι να πετάξω με τις περισσότερες αεροπορικές εταιρίες .
Είναι σχεδόν όλες τους για κλωτσές.
Δεν ξέρω πλέον ποιές έχουν μείνει σοβαρές και τι κόστος έχουν .
Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης υπάρχει ακόμα η μηχανή με δωρεάν καφέ και σοκολάτα ρόφημα;Αποχαιρετώντας τη Θεσσαλονίκη στροφή προς βορρά…
View attachment 337929
View attachment 337927
Δούναβης.
View attachment 337928
Πανω από τις χιονισμένες κορυφές των Άλπεων….( καλοκαίρι )
View attachment 337926
Κάθοδος προς αεροδρόμιο Φρανκφούρτης
Κομβος Αουτομπαν…
Τιποτα δεν είναι δωρεάν.Qatar.
Στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης υπάρχει ακόμα η μηχανή με δωρεάν καφέ και σοκολάτα ρόφημα;
Ήμουν σίγουρη…Τιποτα δεν είναι δωρεάν.
Αποχαιρετώντας τη Θεσσαλονίκη στροφή προς βορρά…
View attachment 337929
View attachment 337927
Δούναβης.
View attachment 337928
Πανω από τις χιονισμένες κορυφές των Άλπεων….( καλοκαίρι )
View attachment 337926
Κάθοδος προς αεροδρόμιο Φρανκφούρτης
Κομβος Αουτομπαν…
Αναλόγως ηλικίας, το "2 χρόνια πριν" μπορείς να το πεις και "τελευταία"Α ναι ξέχασα ! αυτοί άλλαξαν λογότυπο τελευταία.