Spotify vs Tidal vs Apple Music vs Deezer

Reaction score
4.454
Από το Roon δεν παίζει atmos το Tidal.
Θέλει Apple TV ή κάτι παρόμοιο
Και απ την στιγμη που πληρωνουμε ουτως η αλλως το Tidal για να το βλεπουμε μεσω ROON, υπαρχει αραγε τροπος το λαπτοπ να επικοινωνει με τον ενισχυτη (ασυρματα) και να παιζουμε μ αυτο τον τροπο τον TIDAL? (εξυπακουεται για ν ακουμε και τα atmos αρχεια) Για να μην γινονται μισες δουλειες δηλαδη.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.445
Και απ την στιγμη που πληρωνουμε ουτως η αλλως το Tidal για να το βλεπουμε μεσω ROON, υπαρχει αραγε τροπος το λαπτοπ να επικοινωνει με τον ενισχυτη (ασυρματα) και να παιζουμε μ αυτο τον τροπο τον TIDAL? (εξυπακουεται για ν ακουμε και τα atmos αρχεια) Για να μην γινονται μισες δουλειες δηλαδη.
Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό. Νομίζω μόνο μέσω HDMI.
Και όχι μέσω Roon.

Reaction score
4.454
Κι εγω ετσι υποψιαζομαι αν και το να τρεχει ενα καλωδιο απ τη θεση ακροασης στον ενισχυτη δεν μ ενθουσιαζει σαν ιδεα. Το γμτ ειναι γιατι ενω πληρωνουμε αδρα στο Roon πληρωνουμε και το Tidal ωστοσο κανουν μιση δουλεια.
Σιγουρα καποτε στο μελλον θα μας ζητησουν καποια αυξηση στη συνδρομη για να εχουμε και το ατμος.
Προς το παρων μονο με αλχημειες. Μαλλον θα πρεπει να πληρωνουμε μια ακομη συνδρομη στην apple tv και μια ακομη αγορα συσκευης.
Τι να κανουμε τα γουστα πληρωνονται!

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.445
Αυτή τη στιγμή ακούω Atmos μια χαρά απο το Apple TV με χειρισμό απο το iphone
Screenshot 2025-11-23 at 11.56.02 AM.png
Screen Sharing Picture 23 November 2025 at 11.52.56 AM EET.png
Screen Sharing Picture 23 November 2025 at 11.53.19 AM EET.png

Dimifoot

Editor
Reaction score
92.445
Πιθανόν και από ipad. Απο το macbook όταν το στέλνω στο Apple TV παίζει δικάναλα.
Ίσως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει.

Υπόψιν, από το iphone δεν παίζει στην πραγματικότητα, αλλά γίνεται χειρισμός του Apple TV

Reaction score
4.454
Απανταω στον εαυτο μου!!

Μολις κατεβασα το απ του apple tivi στο κινητο μου που δεν ειναι i phone. Μου ζηταει φυσικα συνδρομη. Αρα εχοντας συνδρομη (ασχετως της προσφορας που σου δινουν για καποιο διαστημα δωρεαν)

Επομένως με αγορα 190 ευρω παιρνω το μηχανακι με το τηλεχερηστηριο. Συνδεομαι ενσυρματα με εθερνετ στο μηχανακι και με τον ενισχυτη μαλλον με hdmi (δεν βρηκα πληροφοριες πως στελνει ηχο και εικονα αλλα μου μοιαζει προφανες οτι θα εχει hdmi).

melina

Cargo 200
Reaction score
46.251
Πιθανόν και από ipad. Απο το macbook όταν το στέλνω στο Apple TV παίζει δικάναλα.
Ίσως υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει.

Υπόψιν, από το iphone δεν παίζει στην πραγματικότητα, αλλά γίνεται χειρισμός του Apple TV
Από το macbook κάνεις airplay στο apple tv, δεν κάνει control του plαyer όπως με το iphone/ipad.
Από λίγο που το έψαξα δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο macbook. Η μόνη λύση είναι με ενσύρματη σύνδεση, hdmi, από τον macbook στον receiver.

Reaction score
4.454
Κατι ακομη, εαν θελεις να εχεις και την τηλεοραση της apple tv και την μουσικη, πληρωνεις δυο συνδρομες?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.707
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.