Διαγωνισμός Μ.Ρακιτζης Love 97,5: Κέρδισε τριήμερο στη Σαντορίνη!

Μηνύματα
2
Reaction score
1
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ


Ο ραδιοφωνικός σταθμός Love 97,5 μαζί με το Travel4fun οργανώνουν μοναδικό διαγωνισμό.


Αγόρασε το εισιτήριο σου για τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Ρακιντζή στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ στις 18 Σεπτεμβρίου, στείλε μας φωτογραφία με τον αριθμό εισιτήριου σου στο [email protected] και μπες στη κλήρωση για ένα υπέροχο τριήμερο στη Σαντορίνη, για 2 άτομα προσφορά του ΤRAVEL4FUN.


Περισσοτερες πληροφοριες στο https://travel4fun.gr/blog/details/10


O Μιχάλης Ρακιντζής, o αγαπημένος μας συνθέτης και τραγουδιστής, ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια από τις πιο δυνατές και πρωτοποριακές του εμφανίσεις, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024.


Όλο του το πρόγραμμα, εκτός των αγαπημένων τραγουδιών του (Δικός σου για πάντα, S.A.G.A.P.O, Πουφ, Μη μου μιλάς για καλοκαίρια, Τι σου λείπει, Μωρό μου φάλτσο, και αμέτρητες ακόμη), θα συνοδεύεται και μεταξύ άλλων από ένα οπτικό πρόγραμμα Sing Along, με ΑI (artificial intelligence) videos και motion graphics visuals που θα τον συνοδεύουν σε κάθε του τραγούδι μέσω γιγαντοοθονών και θα αποτελέσει πρωτόγνωρη συναυλιακή εμπειρία, όχι μόνο σε όποιον παρευρεθεί στη βραδιά αυτή αλλά ακόμη και για τον ίδιο.


Στην μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη θα συμβάλλει δυναμικά και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος με τις δικές του χαρακτηριστικές και πολλές επιτυχίες των 90s δυο τους σκοπεύουν να αναστατώσουν ευχάριστα την χειμωνιάτικη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.





TRAVEL4FUN


Mε το Travel4fun.gr, μπορείς να συγκρίνεις ομαδικά πακέτα διακοπών από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους παρόχους της αγοράς και να ανακαλύψεις αυτό που σου ταιριάζει εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος! »


Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.746
Μηνύματα
2.916.031
Members
38.091
Νεότερο μέλος
djalex17
Top