- Reaction score
- 1.167
Να και μια απο εμενα

Ηταν πολυ ευγενικη η κοπελα και καθισε πολυ υπομονετικα να φωτογραφιθει.Να και μια απο εμενα
![]()
Ελπιζω να μην αναφερετε το συγκεκριμενο σχολιο σε εμενα.Η φωτογραφια τραβηχτηκε στην εκθεση PhotoVision 2005 πριν 2 εβδομαδες.Η κοπελα ηταν μοντελο και μου εκανε την τιμη να την φωτογραφισω.Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε μόνο στις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει εμείς...
Το λέω γενικά αυτό!
Όχι δεν αναφέρεται σε εσένα γι' αυτό και έγραψα την παραπάνω πρόταση!Το λέω γενικά αυτό!
Ευγενικη... PhotoVision 2005 ...Ελπιζω να μην αναφερετε το συγκεκριμενο σχολιο σε εμενα.Η φωτογραφια τραβηχτηκε στην εκθεση PhotoVision 2005 πριν 2 εβδομαδες.Η κοπελα ηταν μοντελο και μου εκανε την τιμη να την φωτογραφισω.Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε μόνο στις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει εμείς...
Το λέω γενικά αυτό!
Ηταν πρωτη φορα που βρησκομουν σε τετοια εκθεση και πραγματι ειχε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα να δεις και να δοκιμασεις.Ευγενικη... PhotoVision 2005 ...Ελπιζω να μην αναφερετε το συγκεκριμενο σχολιο σε εμενα.Η φωτογραφια τραβηχτηκε στην εκθεση PhotoVision 2005 πριν 2 εβδομαδες.Η κοπελα ηταν μοντελο και μου εκανε την τιμη να την φωτογραφισω.Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε μόνο στις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει εμείς...
Το λέω γενικά αυτό!
Tι &*&%&^% ειμαι που εκατσα μονο στο περιπτερο μου και δεν τη γυρισα....
Και μου ελεγε ο Ανδρεας... μια και θα πας βγαλε καμια φωτο για το site, αλλα με τετοιο τρεξιμο και κουραση.... (αν ηξερα ομως...)
θα ειχα παρει ονομα και τηλεφωνο χαλαρα... :mrgreen:Δεν μπορεσα να καταλάβω γιατι δεν επιασα και ολοκληρη συζητηση.Ενα "ΝΑΙ" ειπε στην προταση μου και τιποτε αλλο.Ηταν πραγματικα πολυ εντυπωσιακη και αρκετα υπομονετικη παρ'οτι την ειχαν ζαλισει τοσες ωρες με τα ιδια και τα ιδια.
Μην μου το θυμιζειςθα ειχα παρει ονομα και τηλεφωνο χαλαρα... :mrgreen:Δεν μπορεσα να καταλάβω γιατι δεν επιασα και ολοκληρη συζητηση.Ενα "ΝΑΙ" ειπε στην προταση μου και τιποτε αλλο.Ηταν πραγματικα πολυ εντυπωσιακη και αρκετα υπομονετικη παρ'οτι την ειχαν ζαλισει τοσες ωρες με τα ιδια και τα ιδια.