Διαγωνισμός Φωτογραφίας - Μήνας Μάρτιος

Reaction score
1.167
Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε μόνο στις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει εμείς...

Το λέω γενικά αυτό!
Ελπιζω να μην αναφερετε το συγκεκριμενο σχολιο σε εμενα.Η φωτογραφια τραβηχτηκε στην εκθεση PhotoVision 2005 πριν 2 εβδομαδες.Η κοπελα ηταν μοντελο και μου εκανε την τιμη να την φωτογραφισω.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το λέω γενικά αυτό!
Όχι δεν αναφέρεται σε εσένα γι' αυτό και έγραψα την παραπάνω πρόταση!

Απλά επειδή πρόκειται για διαγωνισμό που τώρα ξεκινάει, ήθελα να τονίσω ότι πρέπει να είναι δικές μας οι φωτογραφίες...

Reaction score
5
Νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε μόνο στις φωτογραφίες που έχουμε τραβήξει εμείς...

Το λέω γενικά αυτό!
Ελπιζω να μην αναφερετε το συγκεκριμενο σχολιο σε εμενα.Η φωτογραφια τραβηχτηκε στην εκθεση PhotoVision 2005 πριν 2 εβδομαδες.Η κοπελα ηταν μοντελο και μου εκανε την τιμη να την φωτογραφισω.
Ευγενικη... PhotoVision 2005 ...

Tι &*&%&^% ειμαι που εκατσα μονο στο περιπτερο μου και δεν τη γυρισα....

Και μου ελεγε ο Ανδρεας... μια και θα πας βγαλε καμια φωτο για το site, αλλα με τετοιο τρεξιμο και κουραση.... (αν ηξερα ομως...)

Reaction score
5
Διακοπές  1993

Δεν είναι μοντέλο δεν είναι διάσημη είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας κατάγεται  από το  Manchester  της Αγγλίας και το όνομα της είναι  Ellen.  

Η  photo είναι τραβηγμένη  το 1993 σε κάποιο nightclub στο Manchester. :wink:

Reaction score
1.167

Το λέω γενικά αυτό!
Ευγενικη... PhotoVision 2005 ...

Tι &*&%&^% ειμαι που εκατσα μονο στο περιπτερο μου και δεν τη γυρισα....

Και μου ελεγε ο Ανδρεας... μια και θα πας βγαλε καμια φωτο για το site, αλλα με τετοιο τρεξιμο και κουραση.... (αν ηξερα ομως...)
Ηταν πρωτη φορα που βρησκομουν σε τετοια εκθεση και πραγματι ειχε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα να δεις και να δοκιμασεις.

Reaction score
0
Αν καταλαβες, ειναι γνησια ελληνιδα, με ξενες προσμιξεις ή τελειως ξενη? Αν ειναι δικη μας, μπραβο στα γονιδια της φυλης μας!
(Ρωταω απο καθαρα επιστημονικη περιεργεια) :mrgreen:

Reaction score
1.167
Δεν μπορεσα να καταλάβω γιατι δεν επιασα και ολοκληρη συζητηση.Ενα "ΝΑΙ" ειπε στην προταση μου και τιποτε αλλο.Ηταν πραγματικα πολυ εντυπωσιακη και αρκετα υπομονετικη παρ'οτι την ειχαν ζαλισει τοσες ωρες με τα ιδια και τα ιδια.

Reaction score
5
Δεν μπορεσα να καταλάβω γιατι δεν επιασα και ολοκληρη συζητηση.Ενα "ΝΑΙ" ειπε στην προταση μου και τιποτε αλλο.Ηταν πραγματικα πολυ εντυπωσιακη και αρκετα υπομονετικη παρ'οτι την ειχαν ζαλισει τοσες ωρες με τα ιδια και τα ιδια.
θα ειχα παρει ονομα και τηλεφωνο χαλαρα... :mrgreen:

Reaction score
0

Reaction score
1.167
θα ειχα παρει ονομα και τηλεφωνο χαλαρα... :mrgreen:
Μην μου το θυμιζεις :cry: :cry: :cry: .

Reaction score
2
Χρήστο (Ακρατόπουλε), είναι εύκολο/εφικτό να μεταφερθούν όσες φωτογραφίες δημοσιευτούν, σε ένα συγκεκριμένο σημείο, μόνο με το όνομα του φωτογράφου τους (χωρίς τα μυνήματα που ακολουθούν κάθε φωτό στο παρόν thread), ώστε μετά να μπορούμε να τις σχολιάσουμε και βαθμολογήσουμε;

Staff online

• spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.653
Members
38.356
Νεότερο μέλος
Konpap