ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Εξαιρετη ιδεα erodios.
Ειμαι μεσα 100%
Κωστα?
Ειμαι μεσα 100%
Κωστα?
Εγώ προτείνω να δημοσιεύσουμε δικές photo και να ψηφίσουμε τον πιο όμορφο!!
Να γνωριστούμε κιόλας!!
Πότε θα περάσεις απ' το σπίτι να βάλω το καλό το σεμεδάκι απάνου στου ηχείου?Χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα....
Λοιπόν πιάνουμε δουλειά... Ανατρέξτε στο αρχείο σας, χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητα σας -βγάλτε τον "καλλιτεχνικό διευθυντή" που κρύβεται μέσα σας- και δείξτε μας το πάθος σας...
Θυμηθείτε, το παν είναι να επικοινωνήσουμε, να δείξουμε στους υπόλοιπους φίλους την δική μας οπτική....
Εύχομαι στο τέλος του μήνα να είμαστε όλοι χαρούμενοι με τα αποτελέσματα αυτής της θεματικής έκθεσης-διαγωνισμού...
Χρήστος
Eγώ διάβασα το thread στον τίτλο να λέει για διαγωνισμό. Τώρα μου λές οτι έχετε θέσει και θέμα. :shock: Γιατι; Ποιο ειναι; 8)Πότε θα περάσεις απ' το σπίτι να βάλω το καλό το σεμεδάκι απάνου στου ηχείου?Χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα....
Λοιπόν πιάνουμε δουλειά... Ανατρέξτε στο αρχείο σας, χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητα σας -βγάλτε τον "καλλιτεχνικό διευθυντή" που κρύβεται μέσα σας- και δείξτε μας το πάθος σας...
Θυμηθείτε, το παν είναι να επικοινωνήσουμε, να δείξουμε στους υπόλοιπους φίλους την δική μας οπτική....
Εύχομαι στο τέλος του μήνα να είμαστε όλοι χαρούμενοι με τα αποτελέσματα αυτής της θεματικής έκθεσης-διαγωνισμού...
Χρήστος
Αστες (και βαλε τις... αλλες που τραβηξες)Kρίμα. Τσάμπα τις φωτογραφίες που τράβηξα. Να τις βγάλω τώρα;