Διαγωνισμός EMMA Hellas

Reaction score
24.795
Απάντηση: Διαγωνισμός EMMA Hellas

μαζευτηκαμε ουλοι και ουλοι φυγαμε ικανοποιημενοι με το αποτελεσμα!!
συμμετειχα ξανα μετα απο 5 χρονια (αποθημενο) εστω και under construction , ακουσα ισα με 10 φορες την ερωτηση "μεγαλε το sub πυ το εχει κρυψει?"
- den eko sub kardia mou ego!
και μαζευομαστε για την συνεχεια.
παντως αυτη τη φορα σκεφτομαστε να γινει καποιος τοπικος διαγωνισμος SQ (οχι SPL - φτανει πια!) το νωριτερο σε κανα διμηνο το αργοτερο ανοιξη ωστε να ερθει πιο πολυ κοσμος sq (απο spl πηξαμε). μονο απο δω μεσα μπορω να μετρησω 5-6 αυτοκινητα καλα και ποιος ξερει ποσα αλλα ειναι κρυμμενα.
οι φετινοι κανονισμοι ειναι αρκετα διαφορετικοι στο πνευμα τους απο οτι τις προηγουμενες χρονιες.
πλεον στον ηχο κυριο λογω παιζει η μουσικοτητα (τονικη ισορροπια , δυναμικα, χροιες κλπ) και οχι τοσο το staging το οποιο κρινεται πλεον σε επιπεδο οικιακου συστηματος (με αποτελεσμα οι καλες βαθμολογιες του παρελθοντος να μην μπορουν να επαναληφθουν καθολου ευκολα απο μη αριστα συστηματα), ενω στις χαμηλες κατηγοριες experienced και advanced επιπλεον η εγκατασταση περιοριζεται σε θεματα ασφαλειας κυριως και τεχνικης αρτιοτητας και οχι τοσο στο craftmanship, ενω η συνολικη βαθμολογια αποτελει πλεον λιγοτερο απο το 30% του συνολου.
κοινως, αυτοκινητο που παιζει καλα δεν μπορει να χασει απο ενα αλλο μετριο ηχητικα αλλα αριστο κατασκευαστικα. αυτο δηλαδη που απετρεπε κοσμο να διαγωνιστει επειδη δεν ειχε εντυπωσιακη κατασκευη (κατι που δεν αποτελει προυποθεση για καλη βαθμολογια στην εγκατασταση) δεν ισχυει πλεον (βεβαια εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να πρεπει καποιος να εχει σιγουρη μια νικη για να θελησει να διαγωνιστει, ενω επιπλεον οταν δεν του καθεται να τσαντιζεται και να ριχνει μαυρη πετρα πισω του).

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

μαζευτηκαμε ουλοι και ουλοι φυγαμε ικανοποιημενοι με το αποτελεσμα!!
συμμετειχα ξανα μετα απο 5 χρονια (αποθημενο) εστω και under construction , ακουσα ισα με 10 φορες την ερωτηση "μεγαλε το sub πυ το εχει κρυψει?"
- den eko sub kardia mou ego!
και μαζευομαστε για την συνεχεια.
παντως αυτη τη φορα σκεφτομαστε να γινει καποιος τοπικος διαγωνισμος SQ (οχι SPL - φτανει πια!) το νωριτερο σε κανα διμηνο το αργοτερο ανοιξη ωστε να ερθει πιο πολυ κοσμος sq (απο spl πηξαμε). μονο απο δω μεσα μπορω να μετρησω 5-6 αυτοκινητα καλα και ποιος ξερει ποσα αλλα ειναι κρυμμενα.
οι φετινοι κανονισμοι ειναι αρκετα διαφορετικοι στο πνευμα τους απο οτι τις προηγουμενες χρονιες.
πλεον στον ηχο κυριο λογω παιζει η μουσικοτητα (τονικη ισορροπια , δυναμικα, χροιες κλπ) και οχι τοσο το staging το οποιο κρινεται πλεον σε επιπεδο οικιακου συστηματος (με αποτελεσμα οι καλες βαθμολογιες του παρελθοντος να μην μπορουν να επαναληφθουν καθολου ευκολα απο μη αριστα συστηματα), ενω στις χαμηλες κατηγοριες experienced και advanced επιπλεον η εγκατασταση περιοριζεται σε θεματα ασφαλειας κυριως και τεχνικης αρτιοτητας και οχι τοσο στο craftmanship, ενω η συνολικη βαθμολογια αποτελει πλεον λιγοτερο απο το 30% του συνολου.
κοινως, αυτοκινητο που παιζει καλα δεν μπορει να χασει απο ενα αλλο μετριο ηχητικα αλλα αριστο κατασκευαστικα. αυτο δηλαδη που απετρεπε κοσμο να διαγωνιστει επειδη δεν ειχε εντυπωσιακη κατασκευη (κατι που δεν αποτελει προυποθεση για καλη βαθμολογια στην εγκατασταση) δεν ισχυει πλεον (βεβαια εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να πρεπει καποιος να εχει σιγουρη μια νικη για να θελησει να διαγωνιστει, ενω επιπλεον οταν δεν του καθεται να τσαντιζεται και να ριχνει μαυρη πετρα πισω του).

Συμφωνώ απόλυτα με τον... den eko sub!
Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν η πολύ ωραία τοποθεσία του διαγωνισμού και φυσικά η ωραία παρέα που κάναμε φτιάχνοντας μια μικρή καφετέρια απο καρέκλες και τραπεζάκια κάτω απο τα δέντρα λίγο πιο μακριά απο τους SPL και δίπλα στα αυτοκίνητά μας. Επίσης ο καινούργιος φίλος στεν παρέα απο την Λάρισα με το ωραίο και καλοφτιαγμένο Honda καθώς και η συμπεριφορά των Spl που σεβάστηκαν τις ώρες κοινής ησυχίας. (Παναγιώτη σου χρωστάω έναν freddo).

Reaction score
245

Καμια φωτογραφια θα δουμε απο τον διαγωνισμο???
Γιατι οχι και κανενα βιντεακι???
Απο αποτελεσματα????

Reaction score
245

Οι sqλαδες να βαλετε το γρηγοροτερο,μεγαλο δυναμο και 5-6 πυκνωτες,γιατι οι splακιδες εχουνε νταβραντωμενα ρευματα και σας φαγανε λαχανο.:143::143:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ο Παναγιώτης δεν είναι αυτός στη μέση με το σιμπιζάκ' :119:
Είναι ασορτί με το πολύ καλο εσωτερικό του αυτοκινήτου του. Επίσης τραβάει και το σκοινί στην πρώτη φωτο που χάσαμε. Ευτυχώς που δεν κερδίσαμε γιατί το δώρο ήταν ένα ζευγάρι κόρνες (με κλήρωση σε κάποιον απο εμάς). Να δω που θα τις βάζαμε!!!. Αν τις κέρδιζα εγώ θα τις έκανα δώρο στον Παναγιώτη να τις ταιριάξει με τα SEAS!!!.

Reaction score
245

Αν μεχρι του χρονου,καταφερω να κανω τα ''Βατραχια'' μου να κανουνε καλο ''αξ-αξ-αξ.......θελω να ειμαι και εγω εκει αναμεσα στις φωτογραφιες.
Καλη συνεχεια σε ολους

Reaction score
245

Καμια φωτογραφια απο τα πορτ-μπαγκαζ και το εσωτερικο των αυτο/των εχουμε να δουμε?

Reaction score
41

Συγχαρητήρια σε όλη την παρέα των SQ!!
Εύχομαι ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και επιδόσεις.
Ο εχθρός του πολύ καλού είναι το ακόμη καλύτερο :126:

Κανονίστε σιγά σιγά να με βάλετε στο τριπάκι να έρθω σε κανένα διαγωνισμό!! :116:

Reaction score
245

Συγχαρητήρια σε όλη την παρέα των SQ!!
Εύχομαι ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και επιδόσεις.
Ο εχθρός του πολύ καλού είναι το ακόμη καλύτερο

Κανονίστε σιγά σιγά να με βάλετε στο τριπάκι να έρθω σε κανένα διαγωνισμό!!
Προχωρα αφοβα φιλαρακι.Φτιαξε εσυ ενα καλο ηχοσυστημα που να μπορει να στεκει ορθιο σε διαγωνισμο της ΕΜΜΑ και τα αλλα αστα επανω μου.
Την ημερα που θα πηγαινεις στον τοπο διεξαγωγης του διαγωνισμου εγω θα ειμαι διπλα σου ανα πασα ωρα και στιγμη.
Θα εχω καβατζωσει ενα φορτηγο οδικης βοηθειας και θα ερθω να σε φορτωσω απο απου και αν σε εχει αφησει το ιταλικο ''τερας αξιοπιστιας σου''. :143:

Μη χασουμε και το κυπελο ετσι?????:127::127:

Reaction score
245

Κανονίστε σιγά σιγά να με βάλετε στο τριπάκι να έρθω σε κανένα διαγωνισμό!! :116:
Θελεις δηλ ιδαιτερη προσκληση εσυ???????:138:
Παρε την ιταλιδα καλονη σου και πηγαινε.Εξαλου καλο ηχοσυστημα εχεις.Δεν χανεις κατι να πας εστω και για βολτα.Εγω τι να πω που ηθελα να παω,αλλα δεν μπορουσα λογω δουλειας ε?????:122:

Reaction score
245

Αποτελεσματα εβγαλε η ΕΜΜΑ στο site,οχι ομως και φωτογραφιες.Ισως αργοτερα να δουμε και κανενα αμαξι

Reaction score
1.269
Εγώ έχω ελπίδες παιδιά?

http://img16.imageshack.us/img16/5464/best2ln.jpg

Πλάκα κάνω,μου αρκεί η επιβράβευση των όσων θα μπουν στο αυτοκίνητο για τις επιλογές μου..Θεωρώ οτι οι διαγωνισμοί αυτοί δεν έχουν νόημα,άντε και με βγάλαν τελευταίο.Εγώ ξέρω οτι όσοι μπήκαν στο αμάξι πάθαν πλάκα,γιατί να πάω,για να στεναχωρηθώ?Πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος,θα μαραζώνω στην ιδέα οτι ο άλλος έχει καλύτερο?

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Re: Διαγωνισμός EMMA Hellas

Εγώ έχω ελπίδες παιδιά?

http://img16.imageshack.us/img16/5464/best2ln.jpg

Πλάκα κάνω,μου αρκεί η επιβράβευση των όσων θα μπουν στο αυτοκίνητο για τις επιλογές μου..Θεωρώ οτι οι διαγωνισμοί αυτοί δεν έχουν νόημα,άντε και με βγάλαν τελευταίο.Εγώ ξέρω οτι όσοι μπήκαν στο αμάξι πάθαν πλάκα,γιατί να πάω,για να στεναχωρηθώ?Πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος,θα μαραζώνω στην ιδέα οτι ο άλλος έχει καλύτερο?
Πλάκα κάνω,μου αρκεί η επιβράβευση των όσων θα μπουν στο αυτοκίνητο για τις επιλογές μου..

1. Δεν επιτρέπεται να σου πεί κανείς για τις επιλογές των προιόντων σου, παρα μόνο που είναι καλό και που υστερεί. Αν θέλεις το βελτιώνεις.

Θεωρώ οτι οι διαγωνισμοί αυτοί δεν έχουν νόημα,άντε και με βγάλαν τελευταίο.

2. Γιατί προδικάζεις κάποιο αποτέλεσμα; Τότε να μην πάμε να ψηφίσουμε, ούτε η ΑΕΚ να έπαιζε μπάλα γιατί μπορεί ο διαιτητής να ευνοούσε μια απο τις δυο ομάδες, μια μεσαία ομάδα του πρωταθλήματος δεν πρέπει να παίζει ποδόσφαιρο με τους "μεγάλους" γιατί θα χάσει. Αυτό λες; Πέραν Ολυμπιακού και Παναθηναικού δεν υπάρχουν άλλοι; Γιατί αυτή η αρνητικότητα και ηττοπάθεια;

Εγώ ξέρω οτι όσοι μπήκαν στο αμάξι πάθαν πλάκα,γιατί να πάω,για να στεναχωρηθώ?

3. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη κάποιων περισσότερο "ψαγμένων" προς βελτίωση του ήδη καλού ηχοσυστήματός σου; αν όχι μαζί σου. Προς τι η στεναχώρια; Σε πληροφορώ ότι στην Σουηδία βγήκα προτελευταίος, ε και τι έγινε; βελτιώθηκα και το ανταπόδωσα στο εαυτό μου αν θέλεις, με μια δεύτερη θέση στο Πανευρωπαικό. Σε πληροφορώ ήταν η μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου όσον αφορά το χόμπυ μου.

Πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος,θα μαραζώνω στην ιδέα οτι ο άλλος έχει καλύτερο?

4. Ε και, χρόνια τώρα ισχύει αυτό για όλους μας, όχι όμως και να μαραζώσω!!! δηλαδή αν κάτι γίνει στην οικογένειά μας (χτύπα ξύλο)τι θα πρέπει να κάνουμε;;; Στο κάτω - κάτω μαζευόμαστε λέμε διάφορα, πλάκα γίνεται (δες φωτο στην παραλία) ακούει ο ένας το αμάξι του άλλου, σχολιάζουμαι "ωραίες υπάρξεις" κλπ,κλπ.

Σημείωση 1
Υπάρχει και κακή πληροφόρηση που καλό είναι να έχουμε και την δική μας άποψη και όχι να πιστεύουμε τον καθένα που λέει εμένα με έδιωξαν γιατί είχα αυτή την μάρκα προιόντων!!!!! Έλεος!!!!!
Ο διαγωνισμός δεν είχε επιτυχία ούτε συμμετοχές!!!!! Δηλαδή τα περι 90 αυτοκίνητα στην Χαλκίδα τι είναι;;; αποτυχία ;;;
Ας σεβαστούμε και τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων βλέπε Ευσταθίου (κατάστημα caraudio) στην Χαλκίδα που έτρεξε να βρεί τον χώρο κλπ-κλπ και όλους αυτούς που βρέθηκαν εκεί, απο το να πάνε για καφέ και να κατακρίνουν μόνο. Στο φινάλε μια φορά το χρόνο γίνεται κι αν δεν αρέσει σε κάποιους ας μην έρθουν, αλλά κάποτε πρέπει να σταματήσουν τα παπαγαλάκια.

Σημείωση 2
Ευχαριστώ την δυνατότητα που μας παρέχει το εν λόγω forum να μιλάμε λέγοντας τις απόψεις μας είτε είναι σωστές είτε είναι λάθος.
Δεν έχω κάτι με τον Ulysses, απλά μου έδωσε μια αφορμή γενικών σχολίων.

Reaction score
245
Απάντηση: Re: Διαγωνισμός EMMA Hellas

σχολιάζουμαι "ωραίες υπάρξεις" κλπ,κλπ.

.
Εγω δεν εχω δει μεχρι τωρα καμια φωτογραφια με τις ωραιες υπαρξεις:110:
Να ενας ενας καλος λογος να ειμαστε ολοι παρον στον επομενο διαγωνισμο:116:
Μοναχοφα'ι'δες εισται βρε:143:.Αντε να ανεβασει καποιος και καμια φωτογραφια με κανενα ζουμπουρλουδικο που εσεις βλεπατε εκει και εμεις μηναμε μπουκαλα.

Σωστος ο mr Alfa sound σε οσα εγραψε παραπανω.

Οδυσσεαααααααααα.Αν ορισμενους δεν τους ''φτιαχνει'' το ηχοσυστημα σου.......................ΣΚΑΣΙΛΑ ΣΟΥ.
Τοσα αντεχε η τσεπη σου να δωσεις,τοσα πληρωσες,μαγκια σου,απολαυσε τα και με καμαρι.Ο καθενας μας εχει τα γουστα του,που εξαρτωνται και απο το χρημα.Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να σε κατακρινει που δεν φορας BRAX.Οι καλοπροαιρετες κριτικες με σκοπο την βελτιωση ειναι δεκτες απο ολους μας.Αν σε πικρανε καποτε ενας ''στοκος'',απλα αδιαφορισε φιλε και συνεχισε να παιρνας καλα με οτι εχεις.
Παντα θα υπαρχει το καλητερο που το ξερουμε,αλλα δεν μπορουμε να εχουμε.Δεν πειραζει,καλη καρδια και που ξερεις τι μας επιφυλασει το μελον????Ευχομαι παντος,να μπορεσεις καποτε να πας σε εναν τετοιο διαγωνισμο,εστω και σαν βολτα.

Reaction score
24.795

γενικα εχετε παρει τους διαγωνισμους απο φοβο.
ειδικα οι χομπυστες επρεπε να αποτελουν ψυχη των διαγωνισμων.
εινα απο τις καλυτερες περιπτωσεις να κλεψεις ιδεες.
ο χαβαλες ειναι εξασφαλισμενος.
την πρωτη φορα περνεις μια κρυαδα (ειδικα αν δεν εχεις διαβασει κανονισμους) αλλα αν ακολουθησεις τις συμβουλες και ασχοληθεις βελτιωνεσαι αρκετα σε θεματα που δεν μπορουσες να φανταστεις
την πρωτη μου φορα ειχα βγει 6ος στους 12 νομιζω.
με την παραπανω λογικη θα επρεπε να ειχα μεινει σπιτι μου
αντιθετα εμαθα τι κανω λαθος , βελτιωθηκα, βγηκα 3ος και μετα 1ος professional
και δεν ειχε τοση σημασια το 1ος οσο το οτι καταφερα να παιξει μουσικη το αυτοκινητο.
διαφορετικα ακομα μαυρα μεσανυχτα θα ειχα.
σκεφτομαστε να δοκιμασουμε να κανουμε ενα regional event οπως γραφει μεσα και το βιβλιο μονο sq για να γνωρισετε απο κοντα τι ειναι ενας διαγωνισμος και το τι μπορει να κερδισει κανεις απο κει.
αν καταφερουμε να οργανωθουμε θα γινει.
ρε συ δημητρο μου ξεφυγες αυτη τη φορα (βασικα τελευταια στιγμη ξεχαστηκα να σε τραβηξω απο το αυτι) την επομενη δεν την γλυτωνεις οπου και αν κρυφτεις.

Reaction score
5

Συμφωνω με τον Παναγιωτη. Διαφωνω με τον Ulysses. Κατ αρχην το αυτοκινητο σου δε μου μοιαζει "παρακατιανο" με VRX. Αλλα ακομα και αν δεν ειχες κατι κορυφαιο δεν εχει σημασια. Αν βγαλουμε ολοι απ το μυαλο μας το "τσιγκακι" και δουμε την ουσια που ειναι η βελτιωση και η καλη παρεα, οι διαγωνισμοι θα αποκτησουν κοσμο στο SQ. Καλα αυτοκινητα υπαρχουν και αυτα που δεν ειναι καλα θα βελτιωθουν. Και γω στον πρωτο διαγωνισμο ειχα βγει τελευταιος και με διαφορα. Με το αμαξι φτιαγμενο απο μενα και ενα φιλαρακι ενα βραδυ πριν τον διαγωνισμο. Ακουσα τοτε πραγματα που δεν ειχα ιδεα οτι μπορουν να γινουν. Μου αρεσε και με τα χρονια βελτιωθηκα. Στο τελος βρηκα και εναν καλο εγκαταστατη και απολαμβανω τον κοπο και τα χρηματα που εχω επενδυσει. Αλλα και σαν ιδιωτης να διαγωνιζομουν (και το εκανα καποτε) παλι καλα θα περνουσα.

Στην τελικη με αυτο το σκεπτικο θα επρεπε ο Παναγιωτης να μην εμφανιστει γιατι εχει μια φημη να προστατεψει και το αμαξι του δεν ηταν ετοιμο, ουτε εγω γιατι και το δικο μου δεν ειχε τελειωσει, ουτε το micra επρεπε να κατεβασω γιατι δεν εχει κατι σπουδαιο μεσα, παρ' ολα αυτα παιζει ωραιοτατα, και το honda δεν ειχε εμπειρια απο διαγωνισμους και και και και... στο τελος τιποτα.

Τα μεγαλυτερα μπραβο λοιπον στον Διονυση που εφτιαξε μονος του τις κατασκευες στο αυτοκινητο του, στον Παναγιωτη που ηρθε μαμα και αρυθμιστος και παρ ολα αυτα πηγε παρα πολυ καλα και φυσικα στον Λαρισαιο που εδωσε μαθηματα σε ολους μας. Ηρθε ωραιος, χωρις εμπειρια, το αμαξι του μπορει να βελτιωθει αλλα ηταν ωραιοτατο και περασαμε φανταστικα. Μπραβο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.141
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda