Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Kαλησπέρα,Υπαρχει καποια συσκευη που διαχωριζει τις χαμηλες συχοτητες ωστε να αναπαραγονται μονο απο το sub, και πως θα ειναι η συνδεσμολογια? Ο ενισχυτης μου ειναι δικαναλος με εξοδο preout οπου εχω συνδεσει το subwoofer. Θα βελτιωσει κατι τετοιο τον ηχο?
δε συνδέεται! :136:Ενα ενεργο crossover πως συνδεεται στην αλυσιδα ολοκληρωμενος-sub-ηχεια ?
Συνήθως τα μικρά ηχεία βάσης δεν βγάζουν τις πολύ χαμηλές συχνότητες και συχνά ένα υπογούφερ είναι πολύ χρησιμο.Καπου ειωα διαβασει εδω η αλλου δεν θυμαμαι οι αν απαλλαξεις τα ηχεια(βασης) απο τις χαμηλες συχνοτητες εχεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα αλλα μαλλον δν γινεται ευκολα.
Αν κατάλαβα καλά, ήδη έχεις συνδέσει το υπογούφερ και το χρησιμοποιείς.Ο ενισχυτης μου ειναι δικαναλος με εξοδο preout οπου εχω συνδεσει το subwoofer. Θα βελτιωσει κατι τετοιο τον ηχο?
Καλά, μην το "δένεις κόμπο" αυτό.Καπου ειχα διαβασει εδω η αλλου δεν θυμαμαι οι αν απαλλαξεις τα ηχεια(βασης) απο τις χαμηλες συχνοτητες εχεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα αλλα μαλλον δν γινεται ευκολα.
Bεβαίως και στέκει!Μηπως αυτο επιτυγχανεται συνδεοντας τις εξοδους των ηχειων του ενισχυτη στις High-level εισοδους του sub και κατοπιν απο τις High-level εξοδους του sub καλωδια προς τα ηχεια . Στεκει αυτο? Και με αυτον τον τροπο απο που θα οδηγουνται τα ηχεια? απο το sub η απο τον ενισχυτη? Εχει δοκιμασει καποιος κατι τετοιο?