Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστω όλους για τη συμμετοχή στο θέμα.
Καλημέρα, όταν λες κατακόρυφη τη εννοείς; Για την ώρα εγω συνέδεσα ως εξής: Ο αριστεροσ Ενισχυτής μέσω pre out δίνει στον δεξί ο οποίος είναι σε λειτουργία source direct.
Τα left του αριστερού ενισχυτή στο αριστερό ηχείο (τα ηχεία για την ώρα τα έχω ακόμα γεφυρωμένο (μόνη καλωδίωση))
Τα right του δεξιού ενισχυτή στο δεξί ηχειο.
Το σύστημα παίζει κανονικότατα.
θεωρεις ότι υπάρχει καποιο λάθος;
Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστω όλους για τη συμμετοχή.
Εχω παραλάβει τον ενισχυτή και τον έχω συνδέσει οπως προανέφερα.
Ο αριστερός Ενισχυτής μέσω pre out δίνει στον δεξί ο οποίος είναι σε λειτουργία source direct.
Τα left του αριστερού ενισχυτή στο αριστερό ηχείο (τα ηχεία για την ώρα τα έχω ακόμα γεφυρωμένα (μόνη καλωδίωση))
θεωρείτε ότι υπάρχει καποιο λάθος;
Καλημέρα, όταν λες κατακόρυφη τι εννοείς;Τώρα είδα ποιά είναι τα ηχεία σου.
Είναι 4ωμα στα μπάσσα και στις μεσαίες και 8ωμα μάλλον στις υψηλές.
Θα κερδίσεις κάτι με την διενίσχυση αλλά όχι πολλά πράγματα . Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις .
Ομως , λόγω 4ωμς , καλό θα είναι να γίνει κατακόρυφη διενίσχυση , για να φορτωθούν τα τροφοδοτικά λιγότερο .
Καλημέρα, όταν λες κατακόρυφη τη εννοείς; Για την ώρα εγω συνέδεσα ως εξής: Ο αριστεροσ Ενισχυτής μέσω pre out δίνει στον δεξί ο οποίος είναι σε λειτουργία source direct.
Τα left του αριστερού ενισχυτή στο αριστερό ηχείο (τα ηχεία για την ώρα τα έχω ακόμα γεφυρωμένο (μόνη καλωδίωση))
θεωρεις ότι υπάρχει καποιο λάθος;
Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστω όλους για τη συμμετοχή.
Εχω παραλάβει τον ενισχυτή και τον έχω συνδέσει οπως προανέφερα.
Ο αριστερός Ενισχυτής μέσω pre out δίνει στον δεξί ο οποίος είναι σε λειτουργία source direct.
Τα left του αριστερού ενισχυτή στο αριστερό ηχείο (τα ηχεία για την ώρα τα έχω ακόμα γεφυρωμένα (μόνη καλωδίωση))
θεωρείτε ότι υπάρχει καποιο λάθος;