Διπλοκαλωδιωση κεντρικου ηχειου σε pioneer

Reaction score
15
εχω κανει διπλοκαλωδιωση στον 7καναλο pioneer μου τα 2 εμπρος ηχεια μου, συνδεωντας τα καλωδια τους στις επαφες front και surround back του ενισχυτη. θελω να διπλοκαλωδιωσω και το κεντρικο ηχειο που εχω.συνδεω τα δυο πρωτα καλωδια στις επαφες center του ενισχυτη τα αλλα 2 σε πιες επαφες του ενισχυτη πρεπει να κουμπωθουν

Reaction score
6
Έχει Α/V η Pioneer που να υποστηρίζει διπλοκαλωδίωση και για το κεντρικό ηχείο;

Ποιόν ενισχυτή έχεις;

Reaction score
15
Απάντηση: Διπλοκαλωδιωση κεντρικου ηχειου σε pioneer

νομιζα οτι επειδη ειναι 7καναλος και γραφει το προσπεκτ του πως να κανω τα εμπρως διπλοκαλωδιωση, καποια απο τις υπολοιπες κενες επαφες του που μενουν κενες θα εκαναν για το κεντρικο. τα ηχεια μου εινα τα Acoustic Energy Aelite 3 και εχουν και τα εμπρος και το κεντρικο 4 επαφες
σε ευχαριστω παντως pleo εφαγα 3 ωρες να ψαχνω

Reaction score
6
Πάντως διπλοκαλωδίωση για να γίνει δεν χρειάζεται ο ενισχυτής να έχει ξεχωριστές μπόρνες. Τις ξεχωριστές μπόρνες τις χρειάζεται για διενίσχυση, όπως υποθέτω ότι είναι η δική σου περίπτωση.

Reaction score
15
Απάντηση: Διπλοκαλωδιωση κεντρικου ηχειου σε pioneer

σωστος pleo διενισχυση λεει το προσπεκτ του pioneer. δεν προσεξα καλα.

Reaction score
0
εχω κανει διπλοκαλωδιωση στον 7καναλο pioneer μου τα 2 εμπρος ηχεια μου, συνδεωντας τα καλωδια τους στις επαφες front και surround back του ενισχυτη. θελω να διπλοκαλωδιωσω και το κεντρικο ηχειο που εχω.συνδεω τα δυο πρωτα καλωδια στις επαφες center του ενισχυτη τα αλλα 2 σε πιες επαφες του ενισχυτη πρεπει να κουμπωθουν
Προσοχη!!! Η σωστη διπλοενισχυση στην περιπτωση σου δηλ. με AV pioneer επιβαλλει την εκτελεση της αυτοματης ισοσταθμησης μεσω MCACC 2 φορες. Αρχικα με surround back normal default και κατοπιν αφου συνδεσεις καταλληλα τα main με τα surround back αλλαζεις την ρυθμιση απο το menu του pioneer των surround back (απο normal σε bi amp) και εκτελεις παλι την διαδικασια αυτοματης ισοσταθμισης MCACC.
Η διπλοκαλωδιωση γινεται συνηθως για να βοηθησει στην μειωση των παρεμβολων μεσα στο ιδιο το καλωδιο με αποτελεσμα "καλυτερο ηχο".Στην ουσια το κεντρικο σου διπλοκαλωδιωμενο ειναι αλλα... εμμεσα λογω των βραχυκυκλωτηρων στις υποδοχες του και οχι αμεσα με 2 ζευγη καλωδιων και βραχυκυκλωμα στις υποδοχες (+/-) του δεκτη.
Για "καλυτερο ηχο" αν θελεις μπορεις να αντικαταστασεις τους βραχυκυκλωτηρες με καλης ποιοτητας καλωδιο ηχου.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.327
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent