Δισκοκήλη. Κάποιος γιατρός; Εμπειρίες;

Reaction score
1.769
Απάντηση: Δισκοκήλη, Κάποιος Γιατρός? εμπειρίες?

πριν δυο χρονια με επιασε και ποναγα 5 ολοκληρους μηνες.

αυτο που με εσωσε αφου μου περασε με χαπια και ξεκουραση ειναι κοιλιακοι-ραχιαιοι.

Reaction score
2.025

Σας ευχαριστω όλους!

Reaction score
8

Tα τελευταία χρόνια αυξάνονται όλα αυτά ή είναι ιδέα μου, συνέχεια ακούω γύρω μου προβλήματα μέσης και τα συναφή.
Εμένα με έπιασε πρώτη φορά πριν 20 χρονάκια.Δεν έδωσα σημασία, αφού μετά το πρώτο σοκ και με κάποια φάρμακα το ξεπέρασα.
Έκτοτε με είχε πιάσει μόνο 2-3 φορές, μέχρι το καλοκαίρι που σήκωσα τη μηχανή στο κεντρικό σταντ και αυτό ήταν.

Τα συμπτώματα ίδια με τα δικά σου, μόνο που όταν πέρασε ο πόνος μου άφησε το μούδιασμα στο μηρό αλλά παρατήρησα και κάποια ατροφία του τετρακέφαλου, σαν να μην υπάρχει και γενικότερα στον αριστερό μηρό κάτι δε πάει καθόλου καλά με τους μυς μου.

Πήγα σε γιατρό, έκανα μαγνητική...Εκτεταμένες αλλοιώσεις εκφυλιστικής δισκοσπονδυλόαρθροπάθειας σε πολλαπλά επίπεδα της
ΟΜΣΣ μεγαλυτέρου βαθμού στα επίπεδα Ο2-Ο3 και Ο3-Ο4.....και Ο1-Ο2 και Ο4-Ο5.....
Μου είπε για μικροδισεκτομή, φυσιοθεραπείες και αν με ξαναπιάσει ARROXIA 90mg.

To επόμενο ραντεβού με το γιατρό ήταν σε μία εβδομάδα, αλλά δυστυχώς το Σάββατο εκεί που πάω να σηκωθώ στα καλά καθούμενα, νιώθω ένα κρακ στη μέση στη δεξιά μεριά αυτή τη φορά, πάλι τα ίδια...για να σηκωθώ απ΄το κρεββάτι ας πούμε το πρωί κάνω κανά 5λεπτο....
Μάλλον δε τη γλυτώνω την μικροδισεκτομή....

Αυτά τα ολίγα και περαστικά σου, πάντως μη το αφήσεις όπως έκανα εγώ και να σου πάνε όλα καλά.

Reaction score
2.025

Περαστικά και σένα φίλε! :)

Αυτο που λες οτι αυξάνονται σκέψου ότι είμαστε 15 μηχανικοί στη δουλειά μου (όχι μηχανικοί χειρωνακτικής-βαριάς εργασίας) και οι μισοί έχουμε πρόβλημα με τη μέση μας, μάλιστα το τελευταίο μήνα λείπαμε και οι 7 ταυτόχρονα! :121:

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΧΥΜΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΤΟΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΕΛΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΥΣΙΚΟΠΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑ.

Η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο5-04: ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΟΠΙΣΘΙΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΛΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΙΑ ΑΡΙΣΤΟΠΛΑΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΙΓΓΙΚΟΥ ΣΑΚΟΥ, ΜΕ ΣΤΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΤΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΙΓΓΙΚΟΥ ΣΑΚΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 04-03: ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΟΠΙΣΘΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΠΛΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΙΑ ΔΕΞΙΟΠΛΑΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΙΓΓΙΚΟΥ ΣΑΚΟΥ, ΜΕ ΣΤΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΡΗΜΑΤΩΝ ΑΜΦΩ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΡΙΖΩΝ.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑ ΔΙΑΓΝΩΣΚΕΙ:
ΚΤΑ-ΑΤΑ/Κ.Φ(ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΙΔΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΟΙΔΗΜΑ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ.
ΗΜΓ/ΑΠΟΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΣΘΙΟΥΣ ΚΝΗΜΙΑΙΟΥΣ ΑΜΦΩ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΚΝΗΜΙΟ ΑΡ. ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΕΓΙΣΤΗΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΙΟ ΚΝΗΜΙΑΙΟ ΑΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Δ/Δ ΑΠΟ Α. ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΕΝΩΣΗ Β.ΝΚΝ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21