Δυσκολίες στην Altec Telecoms...

Reaction score
1.213
Re: Παει και η ALTEC

Η γραμμη μου σερνεται...:134: .Επειδη ειμαι με ξενο laptop σκαναρω κιολας μηπως και..παρηγορια στον αρρωστο δηλαδη.
Στο τηλεφωνο που πηρα να τσεκαρω τι παιζει μου ειπαν οτι θα διορθωθει το προβλημα (...)
Την altec ρε γαμωτο :141: ??

VG

Reaction score
0

Μετα την ελευση των Γερμανων στον ΟΤΕ τελειωνουν τα χατηρακια,οποιος χρωσταει θα του κατεβαζουν τους διακοπτες.

VG

Reaction score
0

Υπομονη οταν τελειωσουν οι ανακατατάξεις στον χωρο θα μεινουν 3-4 εταιρειες (συμπεριλαμβανομένου του ΟΤΕ),το μονο ερωτηματικο νομιζω ειναι εαν θα ειναι η HOL μεσα σε αυτες.

Reaction score
2
Απάντηση: Παει και η ALTEC

Εγω αυτό που βλέπω ειναι οτι ο ΟΤΕ μολις βρει τα σκουρα (χασει τον ελεγο των τιμών λιανικής) κανει τσαμπουκάδες σε κάθε ευκαιρη εταιρεία.

μακάρι να του την φορέσει στο τέλος (μην ξεχνάτε οτι αυτο που απορρίφθηκε ειναι η προσωρινή ρυθμιση και τιποτε τελειωτικό) για να στρώσει και ο "Ψευτόμαγκας" ρελαντί.

Reaction score
2

- Η Altec τους τελευταίους μήνες έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων ADSL και σταθερής τηλεφωνίας με προεπιλογή φορέα. Όπως είναι αναμενόμενο με βάση τα μερίδια αγοράς των εταιρειών, το μεγαλύτερο μέρος των προεπιλογών σταθερής αλλά και της μεταφοράς υπηρεσιών ΑΡΥΣ έγινε σε πελάτες του ΟΤΕ, ο οποίος δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του βάζοντας συνεχώς τρικλοποδιές.
- Η Altec έχει δεχτεί τα λιγότερα πρόστιμα από την ΕΕΤΤ για τα γνωστά θέματα με τις προεπιλογές. Φέτος έλαμψε διά της απουσίας της από την λίστα με τους παρόχους που δέχτηκαν πρόστιμα λόγω δυσαρέσκειας και καταγγελιών των συνδρομητών, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία αν λάβει υπόψη του κανείς την αύξηση πωλήσεων.
- Οι διαφωνίες στις χρεώσεις του ΟΤΕ είναι μια υπόθεση που απασχολεί πολύ κόσμο. Είναι επίσης γνωστό ότι τα "λάθη" στις τιμολογήσεις δίνουν και παίρνουν, σε σημείο που να θεωρείται συνηθισμένη διαδικασία να έρχονται πελάτες της Telecoms με προεπιλογή και παρόλα αυτά να παρουσιάζουν λογαριασμούς με air time και από τον ΟΤΕ. Σε κάθε περίπτωση ο ΟΤΕ απειλεί για να πάρει τις παράνομες χρεώσεις.
- Είναι προφανές ότι ο ΟΤΕ δεν λειτουργεί ως πάροχος της υποδομής αλλά ως ανταγωνίστρια εταιρεία. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις τακτικές του ΟΤΕ ο οποίος επιδίδεται σε αθέμιτο ανταγωνισμό με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο. Οι καταγγελίες πέφτουν σε καθημερινή βάση αλλά κανείς δεν δείχνει να συγκινείται.
Νικο Τσαρουχά, αφου συμφωνείς κι εσυ, Κλείσε το νήμα και πέτα το στα σκουπίδια. Ενα νήμα με αυτόν τον τίτλο μονο καλό δεν κάνει στην παθουσα εταιρεία.

Reaction score
2.556

Μετά από αίτημα που υπέβαλε σήμερα στην ΕΕΤΤ η εταιρεία ALTEC TELECOMS, για τη λήψη Ασφαλιστικών Μέτρων κατά της ΟΤΕ Α.Ε., η ΕΕΤΤ αποφάσισε την κλήση σε Ακρόαση των εν λόγω εταιρειών την Τετάρτη 27 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της Ακρόασης, η ΕΕΤΤ θα εξετάσει την αναγκαιότητα λήψης Ασφαλιστικών Μέτρων αναφορικά με την προσωρινή διακοπή από την ΟΤΕ. Α.Ε. ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την ALTEC TELECOMS.

(ΕΕΤΤ)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.839
Re: Απάντηση: Παει και η ALTEC

Νικο Τσαρουχά, αφου συμφωνείς κι εσυ, Κλείσε το νήμα και πέτα το στα σκουπίδια. Ενα νήμα με αυτόν τον τίτλο μονο καλό δεν κάνει στην παθουσα εταιρεία.
Φίλε μου ο καθένας έχει δικαίωμα να καταγράφει την άποψή του. Η εταιρεία άλλωστε δεν περιμένει εμάς για να δει τι θα κάνει. Γεγονός είναι ότι μεγάλες εταιρείες όπως αυτή δεν φεύγουν από τον χάρτη τόσο εύκολα. Οι πληροφορίες μου λένε πάντως ότι σύντομα το πρόβλημα θα λυθεί.

...

Reaction score
2

και να λυθει το προβλημα, θα μείνει η δυσφήμιση.

Γι αυτό προτείνω την αλλαγή του τίτλου.
πραγματικά, αν υπάρχει η δυνατότητα για ναν λόγο, τοτε νομίζω οτι αυτος εδω ειναι ο λόγος.

διευκρίνηση -
δεν δουλευω, συνεργάζομαι η εχω οποιοδήποτε όφελος με την Αλτεκ

Ξερω καλά ομως τι εννοει με την φράση "πληθώρα παραλογων χρεώσεων τις οποιες αδυνατουμε να αναγνωρίσουμε σαν νόμιμες", οταν εχεις να κάνεις με τον ΟΤΕ.

Στο πετσί και τα κόκκαλά μου το εχω νοιωσει αυτό.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Δεν συμφωνώ και εγώ με τον τίτλο...

Είναι δυσφημιστικός για την εταιρία και οποιαδήποτε εταιρία ήταν στην θέση της...

VG

Reaction score
0
Συμφωνω με την αλλαγη του τιτλου,αλλα η ουσια δεν αλλαζει.
Η Αltec εχει θεματα να λυσει και σε βαθος χρονου ειναι πολυ αμφιβολλο εαν θα καταφέρει να επιβιωσει.

Reaction score
0
Κάτι ακόμα που με παραξενεύει στην όλη ιστορία είναι, πως γίνεται μια εταιρεία να μην αποδέχεται αρχικώς οφειλές εκατομμυρίων και να τις χαρακτηρίζει ως παράνομες και μετά να κάθετε στο ίδιο τραπέζι με τον παραβάτη για να ρυθμίσει το χρέος αυτό.

Κάτι νομίζω ότι βρωμάει στην όλη υπόθεση και κάποιοι δεν λένε όλη την αλήθεια...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.839
Θετικές οι εξελίξεις για την Altec Telecoms.

Προσωρινά Μέτρα έλαβε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων ΕΕΤΤ , στο πλαίσιο της διαδικασίας Ασφαλιστικών Μέτρων που πραγματοποιήθηκε σήμερα, κατά της εταιρείας ΟΤΕ [OTEr.AT] Α.Ε., κατόπιν αιτήματος της εταιρείας ALTEC TELECOMS και αναφορικά με την προσωρινή διακοπή από την ΟΤΕ. Α.Ε. κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την ALTEC TELECOMS.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο των Προσωρινών Μέτρων, η εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. υποχρεούται να προβεί σε αποκατάσταση της παροχής υπηρεσιών διασύνδεσης στο σύνολο των κυκλωμάτων της εταιρείας ALTEC TELECOMS άμεσα, και πάντως εντός της ιδίας εργάσιμης ημέρας, από τη στιγμή που η εταιρεία ALTEC TELECOMS θα καταβάλει στην ΟΤΕ Α.Ε. το ποσό των 250.000 ευρώ.
Τα συγκεκριμένα Προσωρινά Μέτρα θα ισχύουν υπό προϋπόθεση ότι η ALTEC TELECOMS θα καταβάλει στην ΟΤΕ Α.Ε., το σύνολο των οφειλομένων και μη αμφισβητούμενων ποσών, εντός 4 εργασίμων ημερών από την αποκατάσταση της παροχής υπηρεσιών διασύνδεσης από την ΟΤΕ Α.Ε., αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΕΤΤ.
...

Reaction score
0
Θετικές οι εξελίξεις για την Altec Telecoms.

...

Προφανώς έπεσε η σύνδεση σου και δεν πρόλαβες να τελειώσεις την φράση σου.

Ας την τελειώσω εγώ λοιπόν

Θετικές οι εξελίξεις για την Altec Telecoms για τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες...μετά...:140:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.839
Προφανώς έπεσε η σύνδεση σου και δεν πρόλαβες να τελειώσεις την φράση σου.

Ας την τελειώσω εγώ λοιπόν

Θετικές οι εξελίξεις για την Altec Telecoms για τις επόμενες 4 εργάσιμες ημέρες...μετά...:140:
Μια χαρά τελείωσα την φράση μου. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο από εμένα, (επέτρεψέ μου να αμφιβάλω), και επειδή δεν θέλω να επεκταθώ, ας μείνουμε στην ανακοίνωση που μόλις βγήκε.

Τα ευχάριστα νέα για την Altec είναι ότι η ΕΕΤΤ αντέδρασε στην λογική ΟΤΕ, αποφασίζοντας ότι αν εκπληρωθούν οι μη αμφισβητήσιμες οφειλές, αυτός οφείλει να παρέχει άμεσα υπηρεσίες. Για τα υπόλοιπα, ας χοροπηδάει... Επί της ουσίας ακυρώνει το κλείσιμο των κυκλωμάτων.

...

Reaction score
0
Μήπως γνωρίζεις ή έχεις κάποια υπόνοια για πιο λόγο η Altec τόσο καιρό δεν εκπλήρωσε τις μη αμφισβητήσιμες οφειλές ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.839
Δεν έχω καμία υπόνοια, γνωρίζω πολύ καλά.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν έχεις κάποιον λόγο να λυπάσαι που η σημερινή έκβαση των πραγμάτων ήταν θετική για την Altec.

...

Reaction score
0
* Αυτό τα παραμύθι με την ρύθμιση των χρεών-οφειλών-αμφισβητήσιμων και μη, ιδιωτικών εταιρειών, πρέπει κάποτε να τελειώσει. Το να επαναλαμβάνεται μια τέτοια κατάσταση δεν ωφελεί κανένα, ούτε την οικονομία ούτε τους εργαζόμενους ούτε τους πελάτες της εταιρείας παρά μόνο κάποια πρόσωπα να συνεχίζουν να είναι στο προσκήνιο με όποιο τίμημα.
Πέραν αυτού όμως αναρωτιέμαι αν κάποιος πελάτης της Altec η και εγώ ακόμα, στον επόμενο λογαριασμό του δημιουργήσει θέμα αμφισβητούμενων οφειλών για υπηρεσίες ADSL 24Mbs ενώ έλαβε υπηρεσίες πολύ χαμηλότερες… λέω τώρα …και φαντάσου να βρεθεί κάποιος και να το κάνει … ποια αντιμετώπιση θα έχει και τι απάντηση θα λάβει???

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924