ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΟΙ FULL HD ??????

Reaction score
0
Καλά θα κάνει ο "πονηρίδης" φίλος με τα κοντέρ να προσέχει τις εκφράσεις του, οι άνθρωποι των φόρουμ έχουν ακριβώς τις ίδιες "λόξες" και ανησυχίες με τις δικές του (αν και πολυ αμφιβάλω απο τα συμφραζόμενα) διασταυρόνοντας απόψεις και εμπειρίες και ευελπιστόντας οτι η πολύπλευρη ενημέρωση θα δώσει απάντηση στις απορίες τους και τον προβληματισμό τους.
Η μονόπλευρη ενημέρωση , τα μονόπλευρα δελτία ειδήσεων ,η μονοκομματικές κυβερνήσεις, τα εμείς είμαστε και άλλος κανείς δεν είναι,...και άλλα πολλά μόνο......που θα μπορούσα να αναφέρω αυτά διαμορφώνουν κόπανους και μάλιστα με έντονη γραφή.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Aarch said:
Καλά θα κάνει ο "πονηρίδης" φίλος με τα κοντέρ να προσέχει τις εκφράσεις του, οι άνθρωποι των φόρουμ έχουν ακριβώς τις ίδιες "λόξες" και ανησυχίες με τις δικές του (αν και πολυ αμφιβάλω απο τα συμφραζόμενα) διασταυρόνοντας απόψεις και εμπειρίες και ευελπιστόντας οτι η πολύπλευρη ενημέρωση θα δώσει απάντηση στις απορίες τους και τον προβληματισμό τους.
Η μονόπλευρη ενημέρωση , τα μονόπλευρα δελτία ειδήσεων ,η μονοκομματικές κυβερνήσεις, τα εμείς είμαστε και άλλος κανείς δεν είναι,...και άλλα πολλά μόνο......που θα μπορούσα να αναφέρω αυτά διαμορφώνουν κόπανους και μάλιστα με έντονη γραφή.
Πριν την πεις στον "πονηρίδη" εδώ, μήπως έπρεπε να την είχες "πει" πρώτα στους 2-3 "ψευτοπονηρούς" του avclub που ξεκίνησαν το πιο ηλίθιο θέμα στην ιστορία του ελληνικού internet, μόνο και μόνο από ζήλια;;;

Ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των μελών αλλά και της διαχεριστικής ομάδας του avclub δεν είχαν καμμία σχέση με τις ψευτοπονηριές αυτές...

Reaction score
297
gio360 said:
Οντως, πολυ ηλιθιο το θεμα στο avclub και με πολυ συμμετοχη :lol: :lol: :lol: 8)
Αυτο ερμηνεύεται εύκολα με βάση τη θεωρία της "οικολογικής φωλεάς" :D

Reaction score
0
Φίλοι μου
Σκοπός μου δεν είναι να την "πω" σε κανένα "πονηρίδη".
Είμαι μέλος (όπως πιστέυω και πολλοί άλλοι απο εμάς) αυτού του σάιτ καθώς και αρκετών άλλων σχετικών,από απλό ενδιαφέρον για την οπτικό-ακουστική τεχνολογία.
Σ' αυτά όπως προανέφερα αναζητώ πληροφόρηση,ιδέες,γνώμες,εμπειρίες,γνώσεις κλπ
Σέβομαι την δουλειά που γίνεται σε αυτά και σέβομαι και τους ανθρώπους που τα παρακολουθούν.
Είμαι μέλος επαναλαμβάνω σε φόρουμ που ασχολούνται με τεχνολογία.
Οπαδός και μάλιστα με την κακή έννοια δεν υπήρξα ποτέ ακόμα και αν πρόκειται για ποδόσφαιρο.
Δεν με απασχολούν ούτε το παρελθόν ,ούτε οι όποιες αντιπαλότητες (που δεν θ' έπρεπε να υπάρχουν) και δεν είμαι και υποχρεωμένος να γνωρίζω,ούτε οι ζήλιες,οι κόντρες,τα συμφέροντα,τα...,τα... κλπ.
Εμαθα απο όλα τα φόρουμ να είμαι προσεχτικός σε αυτά που γράφω και ακούω και πάνω απο όλα εμαθα ότι στον χώρο μας δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις,ακόμα και αν είναι του τύπου "παιδιά έχω ενα διαμέρισμα 120 τετραγωνικά ισόγειο, στου Ζωγράφου με καλύπτει μια τιβί 32άρα".
Ισα-ίσα πιστέυω ότι αυτές οι ερωτήσεις δίνουν την ευκαρία στα φόρουμ να ξεστραβώσουν φίλους που είναι μακριά από αυτό που εμείς τουλάχιστον ασχολούμαστε αν δεν γνωρίζουμε κιόλας.
Το ποστ αυτό το ξεκίνησα εγώ, κάνοντάς μου εντύπωση τα όσα διάβαζα στο άλλο φόρουμ.
Δεν έγινε απο κάποια σκοπιμότητα, απαντήσεις ζητούσα στον προβληματισμό κάποιου άλλου μέλους που έθεσε το ερώτημα στο άλλο φόρουμ, απο ανθρώπους που άν μη τι άλλο πίστευα ότι κατι παραπάνω θα ήξεραν για το προϊόν.
Ζω απο την αρχιτεκτονική που εξασκώ και κατά συνέπεια με αφήνουν αδιάφορο τα όποια συμφέροντα του χώρου.
Επαναλαμβάνω και θα το επαναλάβω όσες φορές χρειαστεί .
"Είμαι μέλος σε φόρα οπτικο-ακουστικής τεχνολογίας μιάς και στην προσπάθειά μου να ισοφαρίσω την πλήξη μου με την διασκέδασή μου ασχολούμε όπως και πολλοί άλλοι απο εσας με πίξελ,ευκρίνεια,βάττ,βύσματα, κεραίες, προβολείς και άλλες τέτοιες "αηδιούλες" και σίγουρα δεν γουστάρω να με αποκαλουν κόπανο άνθρωποι απο τον ίδιο χώρο."

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πιστεύω να κατάλαβες από όλες τις προηγούμενες σελίδες ότι κανείς δεν καταλόγισε σκοπιμότητα ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο σε εσένα προσωπικά.

Κανείς μάλιστα δεν έγραψε οτιδήποτε για τον λόγο που ξεκίνησες αυτό το θέμα. Όλοι καλοπροαίρετα θεώρησαν ότι το ξεκίνησες μετά το θέμα που δημιουργήθηκε στο avclub.

Τα δε περί "πονηρίδιδων" σαφώς δεν είχαν να κάνουν σε τίποτα με τα δικά σου γραφόμενα ούτε φυσικά αναφέρονταν σε εσένα προσωπικά...

Το ζήτημα δεν είναι να έχουμε απορίες. Εγώ προσπαθώ να απαντάω και στην πιο απλή ερώτηση, γιατί κάποτε ήμουν και εγώ στην θέση του μέλους που σήμερα μπορεί να ρωτάει για το τι να πάρει για το σπίτι του στου Ζωγράφου. Άλλο όμως μια απορία και άλλο μια "απορία" (και αυτό φυσικά δεν είναι σχόλιο για σένα).

Για μένα το θέμα με την ΑΜΟΙ και την ανάλυσή της έχει λήξει, όπως νομίζω ουσιαστικά έχει λήξει και στο avclub.

Reaction score
0
RDoherty said:
Γι' αυτό έγραψα για κόπανους 8)
Προσωπικά είμαι μέλος κ στα 2 φόρουμ για τον απλό λόγο ότι κ από τα 2 μαθαίνω διάφορα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Είναι λοιπόν απαράδεκτο να λέμε συνέχεια τους από εδώ κ τους από εκεί. κε. Rdoherty καλό θα είναι λοιπόν αν δεν γνωρίζετε για κάποιον προσωπικά ότι είναι κόπανος, να μην αποδίδετε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Συνεχίζοντας την προσωπική μου πάντα άποψη, είμαι κ εγώ ένας από τους πολλούς που αγόρασα την παραπάνω τηλ. Γιατί κάποιος μέλος αποφάσισε να ανοίξει τέτοιο θέμα είναι δική του επιλογή, εγώ όμως προσωπικά απάντησα σχεδόν σε όλους του τις ερωτήσεις κ τελικά το θέμα θα λυθεί αφού έρθουν κάποιοι σπίτι μου για να δοκιμάσουμε την σύνδεση με ΗΥ. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό αυτό, θα κλείσουμε κ οποιαδήποτε απορία έχει δημιουργηθεί στο από 'εκεί' φόρουμ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιχάλης Κορ. said:
RDoherty said:
Γι' αυτό έγραψα για κόπανους 8)
Προσωπικά είμαι μέλος κ στα 2 φόρουμ για τον απλό λόγο ότι κ από τα 2 μαθαίνω διάφορα πράγματα που με ενδιαφέρουν. Είναι λοιπόν απαράδεκτο να λέμε συνέχεια τους από εδώ κ τους από εκεί. κε. Rdoherty καλό θα είναι λοιπόν αν δεν γνωρίζετε για κάποιον προσωπικά ότι είναι κόπανος, να μην αποδίδετε τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Συνεχίζοντας την προσωπική μου πάντα άποψη, είμαι κ εγώ ένας από τους πολλούς που αγόρασα την παραπάνω τηλ. Γιατί κάποιος μέλος αποφάσισε να ανοίξει τέτοιο θέμα είναι δική του επιλογή, εγώ όμως προσωπικά απάντησα σχεδόν σε όλους του τις ερωτήσεις κ τελικά το θέμα θα λυθεί αφού έρθουν κάποιοι σπίτι μου για να δοκιμάσουμε την σύνδεση με ΗΥ. Δεν πιστεύω ότι είναι κακό αυτό, θα κλείσουμε κ οποιαδήποτε απορία έχει δημιουργηθεί στο από 'εκεί' φόρουμ.
Μιχάλη επειδή διάβασα την προσπάθειά σου να αποδείξεις τα προφανή (και μπράβο στο κουράγιο σου...), εξακολουθώ και γράφω ότι η τεράστια πλειοψηφία και των μελών και της διαχειριστικής ομάδας του avclub αντιμετώπισαν καλοπροαίρετα το συγκεκριμένο θέμα.

Επιμένω όμως ότι το θέμα άνοιξε και στηρίχθηκε από 2-3 άτομα με κακοπροαίρετη διάθεση και αυτό με λυπεί και με απογοητεύει αφάνταστα.

Πάντως ήταν μία ευκαιρία να δει και άλλος κόσμος την ΑΜΟΙ στο σπίτι σου και να πειστεί όχι φυσικά για την ανάλυσή της αλλά για το γεγονός ότι είναι πολύ καλή τηλεόραση και αν είχε άλλο όνομα θα είχε σπάσει ρεκόρ πωλήσεων και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.

Reaction score
297
Μιχάλη Κορ., έγραψα κάτι για μία μεζουρίτσα. Το έκανες? Αν ναι, το θέμα έχει ήδη απαντηθεί και λήξει. Αν όχι, τότε λυπάμαι αλλά ξέρεις τι είσαι :lol: Τα υπόλοιπα όλα είναι φούμαρα.

Reaction score
0
RDoherty said:
Μιχάλη Κορ., έγραψα κάτι για μία μεζουρίτσα. Το έκανες? Αν ναι, το θέμα έχει ήδη απαντηθεί και λήξει. Αν όχι, τότε λυπάμαι αλλά ξέρεις τι είσαι :lol: Τα υπόλοιπα όλα είναι φούμαρα.
"Φίλε" συνεχίζεις με χαρακτηρισμούς ! Τι εννοείς ξέρω τι είμαι ? Με ξέρεις κ από χθες ? Όχι δεν το έκανα γιατί δεν με ενδιαφέρει να κάτσω να μετρήσω για να πω στους άλλους αν είναι ή δεν είναι, εμένα με καλύπτει έτσι όπως είναι!
Δυστυχώς το φόρουμ είναι ένα ελεύθερο βήμα για να βγει ο καθένας κ να πει ότι θέλει πίσω από το πληκτρολογιό του...

Reaction score
0
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Μιχάλη επειδή διάβασα την προσπάθειά σου να αποδείξεις τα προφανή (και μπράβο στο κουράγιο σου...), εξακολουθώ και γράφω ότι η τεράστια πλειοψηφία και των μελών και της διαχειριστικής ομάδας του avclub αντιμετώπισαν καλοπροαίρετα το συγκεκριμένο θέμα.

Επιμένω όμως ότι το θέμα άνοιξε και στηρίχθηκε από 2-3 άτομα με κακοπροαίρετη διάθεση και αυτό με λυπεί και με απογοητεύει αφάνταστα.

Πάντως ήταν μία ευκαιρία να δει και άλλος κόσμος την ΑΜΟΙ στο σπίτι σου και να πειστεί όχι φυσικά για την ανάλυσή της αλλά για το γεγονός ότι είναι πολύ καλή τηλεόραση και αν είχε άλλο όνομα θα είχε σπάσει ρεκόρ πωλήσεων και στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.
Πράγματι το θέμα είναι να δουν κ άλλοι άνθρωποι τι εστί ΑΜΟΙ κ πόσο καλή είναι.

υγ: Απίστευτη διαφορετικός τρόπος γραφής μεταξύ των δικών σου γραφόμενων κ του κου. RDoherty. Τι να πω ???

Reaction score
1
Η κυρία RDoherty,συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα κομπλεξισμού.
Τι να κάνουμε όμως...
3.107 μηνύματα είναι αυτά και το κοντέρ πρέπει να γράφει...
Είπαμε,άμα είσαι αγαμ...του και απάρτου γωνία,αυτά γράφεις.

HV

Reaction score
0
Να σας πω...Μην τσακωνεστε γιατι εχω να ΓBEEP....1 μερα και μην ξεσπασω επανω σας :)
Σαν μικρα παιδια κανετε...Αμαν...

SHARP FOREVER ! :p

JD

Reaction score
0
Τελικα μερικοι ανθρωποι ή πολυ στοκοι ειναι ή πολυ καλοι υπαλληλοι εταιριων που βγαζουν 1080p(ixels) τηλεορασεις (ή και τα δύο :D )

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=419802

Για μια ακομα φορα οι Ελληνες ξεστραβωνουν τη διεθνη κοινοτητα :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.286
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.