ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Reaction score
0
Απάντηση: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Νομιζω καταλαβα τη διαφορα!!!
Αντε να μου απαντησουν απο το site αμεσα,για να κανω αυριο τη παραγγελια...
εχεις αγορασει και εσυ απο το thomman ,σωστα?? Θυμασαι περιπου ποσες μερες περασαν απο την ημερομηνια παραγγελιας μεχρι να τα παραλαβεις? με ελτα τα στελνουν?

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.569

Νομίζω μια εβδομάδα έκαναν. Δωρεάν παράδοση πάνω από 299 ευρώ. Με τα γερμανικά ταχυδρομεία (DHL) τα στέλνουν, μέσω ΕΛΤΑ.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478

@christiana: πριν από λίγο που μπήκα στο link που έδωσες για τα M-Audio ήταν out of stock. Μήπως να συνεχίσεις το ψάξιμο;:403:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.569

Ε δεν τις αφήνουμε τέτοιες ευκαιρίες.

Reaction score
0

....... Το κατάλαβα.... Άντε πάλι από την αρχή... Λες να περιμένω μήπως βγάλει πάλι κάτι σε b stock; Βγαίνουν συχνά τέτοιες προσφορές;; ...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.569

Δεν έχουν ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή τα b-stock του Thomann... άντε να είναι 5% παρακάτω. Το μοντέλο που κοιτούσες, είχε κανονικά 250 ή 260 ευρώ (το τεμάχιο) εάν θυμάμαι. Τα b-stock παίζει να είναι και απλές επιστροφές, καθώς το συγκεκριμένο κατάστημα έχει τέτοια πολιτική. Το παίρνεις, δεν σου κάνει, τους το επιστρέφεις.

Reaction score
0

Μια χαρα μου φαινονται εμενα και μια χαρα τιμη....
Δε ξερω ρε γμτ...εχω μπερδευτει...
Ενας συναδελφος σημερα μου ελεγε οτι αν παρω ενεργα ηχεια,θα κλαιω τα λεφτα μου αργοτερα... Και επιμενει οτι πρεπει να τα σκασω για ενισχυτη και ηχεια.... και μου προτεινε να παρω τον HARMAN KARDON HK980. Απο οτι ειδα ειναι στα 370 ευρω.
Αν τον παρω τωρα,παιρνω τα ηχεια αργοτερα,η τα βαζω με δοσεις...και θα χρειαστει να δωσω αλλη μια 300αρα για τη ηχεια, σωστα?
Ασχετο, παλι θα χρειαστω καρτα ηχου? ακομα και αν παρω ενισχυτη?ενας φιλος εχει μια καρτα ηχου diamond xs51 να μου δωσει....

Υ.Σ.. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις,και την υπομονη σας...

Reaction score
0

Θα παρω τελικα τα samson r8a που μου προτεινες... εχεις να μου προτεινεις και καρτα ηχου με το ποτενσιομετρο volume που ανεφερες? αν ειναι ευκολο απο το ιδιο site για να γλυτωσω τα μεταφορικα.

Reaction score
0

Α,μπορεις να μου στειλεις σε παρακαλω και link με το καλωδιο που θα χρειαστω? (απο το ιδιο site) . Ευχαριστω και παλι!!

Reaction score
0

Εκανααα επιτελους τη παραγγελια!!! μενουν καλωδια και βασεις!!!

Reaction score
4

Περιμενουμε εντυπωσεις μολις τα παραλαβεις.

Reaction score
0

abessalom, τα ηχεια στα φερνουν σπιτι, η αφηνουν ειδοποιηση και πας και τα παιρνεις εσυ?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Αν τα φερνει καποια ταχυμεταφορικη, ερχεται σπιτι σου και αν δεν σε βρει εκει αφηνει ειδοποιηση-χαρτακι στην εισοδο.

Καλοακουστα!

Reaction score
0

tyler δε ξερω αν προσεξες,τελικα ακολουθησα τις προτασεις σου!!! και στα ηχεια και στην καρτα ηχου!!! Για να δουμε...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης