ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Το προσεξα, και γενικα προσεξα το δισταγμο σου οσον αφορα τα ενεργα γενικα προφανως επειδη δεν εχει τυχει να ακουσεις ποτε. Απ'οτι ειδα παντως οι προτασεις και των αλλων φιλων ηταν παρεμφερεις και στην ιδια λογικη. Δεν σε προλαβα, απλα πριν κανεις οτιδηποτε θα μπορουσες να πας σε 1,2 μαγαζια να ακουσεις ενεργα να δεις πως παιζουν γενικα τα ενεργα και να εχεις ιδιαν αποψη. Παντως 8ιντσο ηχειο και καρτα ηχου σε αυτη την τιμη ειναι βελτιστη value for money αγορα.

Reaction score
0

ηρθανε... μετα απο λιγο κοπο καταφερα και τα εστησαα!!!
ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!!!
thanks tyler

Υ.Σ. Εχω ενα θεμα με την καρτα ηχου, δε μου εμφανιζει στο pc το volume control διπλα στο ρολοι, και αυτο εχει ως συνεπεια να μη μπορω να αυξομειωσω την ενταση απο το keyboard, με τα πληκτρα του ηχου.(πληκτρα τα οποια με βολευαν παρα πολυ!!!)

[h=1]https://www.dropbox.com/s/md0sd7ta47ehyzw/samson%20rubicon.jpg[/h]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!!!
thanks tyler

Υ.Σ. Εχω ενα θεμα με την καρτα ηχου, δε μου εμφανιζει στο pc το volume control διπλα στο ρολοι, και αυτο εχει ως συνεπεια να μη μπορω να αυξομειωσω την ενταση απο το keyboard, με τα πληκτρα του ηχου.(πληκτρα τα οποια με βολευαν παρα πολυ!!!)
Σιγα μη δεν τα σπαγανε!

Καλοακουστα και μεγειες. Η καρτα ηχου σου νομιζω οτι στην προσοψη της εχει δικο της volume που ειναι και το καλυτερο.

Reaction score
0

πραγματι εχει, αλλα δε βολευει.γιατι πρεπει να σηκωνομαι απο τον καναπε!!!!Και ειναι και χρονοβορο να μειωνεις την ενταση με το ποντικι...απο το καθε προγραμμα!!!!
Μα να μην επιτρεπει το εικονιδιο ηχου....?? εντυπωση μου κανει...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.658

Καλορίζικα, καλοάκουστα! :607:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

πραγματι εχει, αλλα δε βολευει.γιατι πρεπει να σηκωνομαι απο τον καναπε!!!!Και ειναι και χρονοβορο να μειωνεις την ενταση με το ποντικι...απο το καθε προγραμμα!!!!
Μα να μην επιτρεπει το εικονιδιο ηχου....?? εντυπωση μου κανει...
Παρε μακρυτερα καλωδια να φερεις την καρτα πιο κοντα σου και παιξε με εκεινο το volume, ειναι πιο σωστο.

Reaction score
4

Υπαρχει καποια συσκευη (παθητικος προενισχυτης ) που εχει τηλεκοντρολ?

Reaction score
0

Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link για να καταλάβω για τι συσκευή μιλάς

Reaction score
4

Ερωτηση ηταν , για τον Παντελή!!!!! Ολο και καποια τετοια συσκευη θα εχει υπ'οψη του!!

Reaction score
0

aaa!!! egw akoma to psaxnw mpas vrw kana software pou na emfanizei to volume control apo to pc....

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874

ΤΑ ΣΠΑΝΕ!!!!!
thanks tyler

[h=1]https://www.dropbox.com/s/md0sd7ta47ehyzw/samson%20rubicon.jpg[/h]
Μπράβο!!!! :607:

Reaction score
0

Αφου δοκιμασα καμια εικοσαρια προγραμματα, βρηκα επιτελους το καταλληλο software που εμφανιζει το volume control tray,και μπορω πια να κανω αυξομειωση εντασης απο τον υπολογιστη.Λυθηκε αυτο το προβλημα.
Εχω ομως 2 ερωτησουλες....

1ον. Πηγα και πηρα αυτες τις βασεις http://www.skroutz.gr/s/2294387/Atacama-DUO-10.html και τα ηχεια ειναι τεραστια για τις βασεις αυτες. τα στερεωσα διπλα σε κατι γωνιες προσωρινα...αλλα με το παραμικρο μπορουν να πεσουν. τι πατεντα μπορω να κανω για να τα στερεωσω σωστα,χωρις το φοβο να πεσουν?

2ον. Τα ηχεια εχουν απο πισω κουμπι on off, με αποτελεσμα να τα εχω μονιμα στο οn, γιατι ειναι δυσκολο να τα μετακινω!!!! Το θεμα ειναι οτι οταν ανοιγει ο υπολογιστης, και οταν κλεινει...κανουν ενα εκνευριστικο δυνατο ηχο...(κατι σαν τσαααφφφφφ :p ) . Δοκιμασα να μειωσω τον ηχο απο την καρτα ηχου που εχει ποτενσιομετρο,πριν βαλω σε λειτουργεια τον υπολογιστη,αλλα δεν αλλαξε κατι. Αυτος ο ηχος ειναι επικινδυνος?μπορει δηλαδη να καψει τα ηχεια? μπορω να κανω κατι για να τον αποφυγω?

Ευχαριστω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Γιά στερέωση Blu Tack. Αν πιεστεί δεν ξεκολλάει απο μόνο του με τίποτα, και όταν χρειαστεί αφαιρείται χωρίς κατάλοιπα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

1ον. Σου προτεινα αλλες βασεις αν θυμαμαι καλα, με μεγαλυτερο πιατελο για να μην εχεις αυτο το θεμα. Τωρα αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις blu tac απο ενα βιβλιοπωλειο, το γνωστο υλικο που μοιαζει με πλαστελινη και που χρησιμοποιυμε κατα κορων οι περισσοτεροι για τη στερωση των ηχειων. Βαζεις το υλικο επανω στο πιατελο της βασης, κεντραρεις το ηχειο, το ακουμπας επανω και το πιεζεις προς τα κατω να κατσει το υλικο. Την αλλη μερα θα πας να σηκωσεις το ηχειο και μαζι θα σηκωθει και ολη η βαση...

2ον. Θα ανοιγεις τον υπολογιστη πριν ανοιξεις την καρτα ηχου και μαλλον δεν θα περναει ο θορυβος αυτος που λες στα ηχεια.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

...Στο μεταξυ βλεπω οτι πηρες πολυ ψηλες βασεις για το μεγεθος κ το βαρος του ηχειου και θα χεις μια ασταθεια οπως και να χει. Γιαυτο το ηχειο οι 70ποντες ηταν οτι χρειαζοταν ακριβως. Οσο υψος χρειαζεται για να φτανει το τουιτερ στο υψος του αυτιου σου οταν καθεσαι στη θεση ακροασης.

Reaction score
0

αχ...ασε εκανα μεγαλη βλακεια με τις βασεις... και τωρα ειναι αργα...Το υψος δε με νοιαζει τοσο,...γιατι και ο καναπες μου ειναι σχετικα ψηλος...,και ετσι ειναι σχεδον στο υψος του αυτιου μου.Το προβλημα ειναι οτι ειναι τελειος ασταθεις...και σε αυτο φταει και το υψος βεβαια¨:)

Reaction score
38

Αν γεμίζει ο μπροστά σωλήνας θα βελτιώσεις αισθητά την ευστάθεια γεμίζοντάς τον με άμμο ή ακόμα καλύτερα σκάγια, αλλά όχι μεχρι πάνω... κάπου στο 1/3 ή 1/2 του ύψους σταμάτα.

Με γέμισμα και μπλου τακ θα βελτιώσεις πολύ την κατάσταση.

Reaction score
0

ναι γεμιζει.... δε το ειχα σκεφτει.... χιλια ευχαριστω.
Που πουλανε αμμο η σκαγια?? δεν εχω ιδεα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut