ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Re: Απάντηση: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Μπορεί να κολληθεί η βάση με Blu Tack και στο πάτωμα.

Reaction score
38
Απάντηση: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Παλαιότερα είχε στις ωδές και την ηχοέκφραση αν θυμάμαι καλά, αλλά είναι ακριβούτσικα και δεν ξέρω αν έχουν τώρα.

Αν δεν σε ενοχλεί να παραμείνουν σταθερές σε μία θέση, βάλε μπλου τακ και στο κάτω πιατέλο, αντί για τις ακίδες...

Δες πρώτα μήπως κάνεις μόνος σου καμια πατέντα με άμμο για να μη ξοδεύεσαι, αλλά αν έχει φόβο για υγρασία καλύτερα βάλε ότι υλικό χρησιμοποιήσεις σε σταγανά σακουλάκια για να μην σου σκουριάσουν. Το καλοκαίρι την βγάζεις, την απλώνεις στη ταράτσα για στέγνωμα και πάλι μέσα.

Εγώ παλιότερα είχα χρησιμοποιήσει άμμο για γάτες αλλά είναι λίγο πιο ελαφριά.

γενικά ότι υλικό μπορεί να μπει στη σωλήνα και δεν θα προξενήσει ζημιά θα σου κάνει τη δουλειά... ακόμα και κοντές σιδερόβεργες (καλυμμένες βέβαια με μπιμπικωτό ή κάτι άλλο)..

Reaction score
0

λεω να δοκιμασω για αρχη αμμο για γατες,που βρισκεται ευκολα και ειναι φτηνη,και αν δω οτι συνεχιζουν να ειναι ασταθη, μπορει να χρησιμοποιησω σκαγια...μετα...
Γιατι να μη γεμισω και τον 2ο πισω σωληνα μεχρι τη μεση??

Reaction score
38

μήπως ο δεύτερος είναι για διευθέτηση καλωδίων? λεπτός μου φαίνεται.
αν γεμίζει σαφώς γεμίζεις και τους δύο... πολύ καλύτερα.

Αυτό που προσπαθείς είναι να ρίξεις το κέντρο βάρους με οποιοδήποτε τρόπο.
αν δε σε χαλάει βάλε και πέτρες πάνω στο κάτω πιατέλο (που λέει ο λόγος!)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οσοι σωληνες παιρνει να γεμισουν, βαλε. Η φτηνοτερη αμμος ειναι η αμμος παραλιας Φαληρου που την εχομεν και κοντα :smile:

Reaction score
0

χαχαχαχα!!εγω δεν την εχω τοσο κοντα!!! ειμαι γκυζη!!! αλλα φανταζεσαι να παω και να καθομαι να μαζευω αμμο με το φτυαρακι και το κουβαδακι μες το καταχειμωνο!!!....νομιζω θα με περασουν για τρελη!!¨:p

Οσον αφορα τον πισω σωληνα ειναι πραγματι για τα καλωδια,τα οποια τελικα δε τα περασα απο μεσα,γιατι δε χωρουσαν!!!! ειχαν τεραστιο βισμα!!!
αρα θα τον γεμισω και αυτον με αμμο!!!!

ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΕΝΕΡΓΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 300 ΕΥΡΩ.

Κλείσε πρώτα την τρύπα! :laugh:

χααχαχαχαχα!! αυτονοητο μεν... αλλα καλα εκανες και το τονισες!!! (η αφηριμαδα μου ωρες ωρες χτυπαει κοκκινο!!!)

Reaction score
4

H μπορεις να τις πουλησεις και να παρεις αυτες

http://www.skroutz.gr/s/2295909/Koda-ST-13.html

Τις ειχα και ειναι πολυ καλες και οικονομικες.
η αυτες

http://athensproaudio.gr/recording-gr/ixeia-monitor/vaseis-ixeion-monitor/quik-lok-bs-402.html

Δεν τις εχω δει απο κοντα αλλα φαινονται βολικες και με ρυθμιζομενο υψος.

Reaction score
0

εβαλα αμμο για γατες, blue tack... καμια αισθητη βελτιωση. Τα αφησα τα ηχεια στις γωνιες του δωματιου οπως και πριν,για ασφαλεια... Η μονη σιγουρη λυση ειναι να βαλω αγγελια να τις δωσω...και να παρω καινουργιες αλλα βαριεμαι απιστευτα τη διαδικασια...
Θα δω.. αυριο θα δοκιμασω και ταινια διπλης οψης.... μπας...βελτιωθει η κατασταση....

Reaction score
4

Δεν θα αισθανομουν καθολου ασφαλης (και για τα ηχεια και για τους περιφερομενους) να βρισκονται τα ηχεια στις βασεις αυτες. Πρεπει να τις αλλαξεις οπωσδηποτε. Μηπως μπορουν να επιστραφουν στο μαγαζι που τις πηρες? Αν ειναι αγορα απο internet εχεις δικαιωμα μεσα σε 14 μερες να τις επιστρεψεις νομιζω.

Reaction score
1

τελικα τι καλωδια πειρες για να συνδεσεις τιν καρτα ηχου με αυτα τα ηχεια?

Reaction score
1

α οκ.παντος αφου με ευτα συνδεσες τα ηχεια με τιν καρτα ηχου αρα οκ.εισαι ευχαριστημενη?γτ θα παρω τα ιδια ηχεια γιαυτο ρωταω.

Reaction score
0

α οκ.παντος αφου με ευτα συνδεσες τα ηχεια με τιν καρτα ηχου αρα οκ.εισαι ευχαριστημενη?γτ θα παρω τα ιδια ηχεια γιαυτο ρωταω.
ναι,πολυ ευχαριστημενη.,..μη το σκεφτεις καθολου, ενταση και καλη ποιοτητα,,για τα χρηματα τους πιστευω καλη επιλογη.

Reaction score
1

ειδα οτι τα πηρες σε b-stock ειχαν καμια γρατζουνια ι γενικα κατι που να δειχνει οτι ειναι χρησιμοποιημενα?

Reaction score
0

ειδα οτι τα πηρες σε b-stock ειχαν καμια γρατζουνια ι γενικα κατι που να δειχνει οτι ειναι χρησιμοποιημενα?
exei mia para poli mikri grantzountia to ena ixio sto panw meros. Isa pou fainete. De kserw mipws tin ekana kai egw sto kouvalima,..apo to amaksi mexri to spiti.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut