Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.830
Άστα να πάνε. Περνάμε δύσκολες ώρες.
...
...
Ρε παλικάρι, αν και δε σε πάω (χο χο χο), γιατί έχεις γράψει κατ'επανάληψη λαλακίες (ΙΜΗΟ), αυτό που έγραψες είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!Παρεμπιπτόντως, τα νέα ψηφιακά media players (κυρίως αυτά με επεξεργαστή της Sigma Designs) των 100-200 ευρώ, αναπαράγουν μουσική απευθείας από το σκληρό δίσκο με εκπληκτικά αποτελέσματα υψηλού επιπέδου, αλλά προς το παρόν μόνο από την ψηφιακή τους έξοδο.
Και γραφικός και απολαυστικός! Μη ξεχνιέσαι....Γι αυτό σε αγαπάμε Λουκά, επειδή είσαι αθεράπευτα ρομαντικός και αναλογικότερος των αναλογικών
Κι εσύ δεν έχεις γράψει ολίγες :142:Ρε παλικάρι, αν και δε σε πάω (χο χο χο), γιατί έχεις γράψει κατ'επανάληψη λαλακίες (ΙΜΗΟ), αυτό που έγραψες είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΜΠΡΑΒΟ! Προφανώς κάτι ξέρεις και το λες... Εύγε για τις γνώσεις σου και μόνο!
Αλλά παλικάρι μου είμαστε μόνοι σ'αυτήν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Δε πειράζει, ο χρόνος θα μας επιβεβαιώσει!
Εεεε, και εγώ μαζί σας!!!αυτό που έγραψες είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΜΠΡΑΒΟ! Προφανώς κάτι ξέρεις και το λες... Εύγε για τις γνώσεις σου και μόνο!
Αλλά παλικάρι μου είμαστε μόνοι σ'αυτήν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Δε πειράζει, ο χρόνος θα μας επιβεβαιώσει!
ακριβως ο χρονος.Δε πειράζει, ο χρόνος θα μας επιβεβαιώσει!
Προεδράκο μου, υψηλού επιπέδου βράχε μου εσύ, εσύ κοιμάσαι παραμάσχαλα με τον καινούριο σου βραχίονα, εσύ έχεις γεμίσει το ελληνικό διαδίκτυο με φωτογραφίες από τα μηχανάκια σου, οι άλλοι είναι μηχανάκηδες; :142::142:Δυστυχώς οι τελευταίοι είναι μηχανάκηδες και ΜΟΝΟΝ!!!
Εσύ λοιπόν (που παίρνεις μαθήματα άλλων και σβήνεις links από τα posts μου!!!!) Να πας στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του ACA.GR και αντί για μηχανάκια να μας βάλεις τα CD που έχεις...Προεδράκο μου, υψηλού επιπέδου βράχε μου εσύ, εσύ κοιμάσαι παραμάσχαλα με τον καινούριο σου βραχίονα, εσύ έχεις γεμίσει το ελληνικό διαδίκτυο με φωτογραφίες από τα μηχανάκια σου, οι άλλοι είναι μηχανάκηδες;
Αν συνεχίσεις να τα λες, σε λίγο μπορεί να πείσεις και τον εαυτό σου.
Να 'τανε η ζήλια ψώρα.
...
Σιγά μην σε αφήσω να διαφημίζεις άλλο τα σάπια και έρημα ανάκτορα σου, στο site που βρίζεις και κοροϊδεύεις. Να διαφημίσουμε το site που μας απαξιώνει; Είσαι καλά; Αρκετά, μας φλόμωσες, από εμπρός καλό παιδί και από πίσω ψευτιές, ειρωνείες και απαξίωση. Να μάθεις να λες κι ευχαριστώ που σε αφήνουμε να έχεις link και στην υπογραφή σου.Εσύ λοιπόν (που παίρνεις μαθήματα άλλων και σβήνεις links από τα posts μου!!!!) Να πας στη ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του ACA.GR και αντί για μηχανάκια να μας βάλεις τα CD που έχεις...
(θέλω πολύ να τα αντιγράψω...)
Αλλά... όταν δεν έχουμε επιχειρήματα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!!!!!
Από εδώ και στο εξής, ΌΛΑ τα off topic μηνύματα στο thread θα διαγράφονται. Έτσι για να μην μας κατηγορούν τσάμπα οι πραγματικοί φασίστες για φασισμό πληκτρολογίου. Για τις μπαρούφες του ο κος "Τελεία και Παύλα" έχει ιδρύσει ολόκληρο ανάκτορο, δεν χρειάζεται να λερώνει και το δικό μας.Και αν δεν έχεις να συνεισφέρεις στο θέμα, καλύτερα να μην γράφεις αερολογίες και προσκλήσεις για το κακού επιπέδου καφενείο που διατηρείς.
Πωωω...ρε !!! :111:......
Οι άναλογικοί όχι μόνον ακούν μουσικη, αλλά ακόμα και δισκογραφία σε ψηφιακή μορφή έχουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ από τους ψηφιακούς... τρομάρα τους !!!! :142:
Δυστυχώς οι τελευταίοι είναι μηχανάκηδες και ΜΟΝΟΝ!!!
Σιγά μην σε αφήσω να διαφημίζεις άλλο τα σάπια και έρημα ανάκτορα σου, στο site που βρίζεις και κοροϊδεύεις. Να διαφημίσουμε το site που μας απαξιώνει; Είσαι καλά; Αρκετά, μας φλόμωσες, από εμπρός καλό παιδί και από πίσω ψευτιές, ειρωνείες και απαξίωση. Να μάθεις να λες κι ευχαριστώ που σε αφήνουμε να έχεις link και στην υπογραφή σου.
Σιγά μην πάω να καταναλώσω τον πολύτιμο χρόνο μου στις μπαρούφες σου. Ούτε εσύ ο ίδιος δεν αντέχεις να γράφεις και να διαβάζεις τις μπαρούφες στο ανάκτορό σου, κι έρχεσαι εδώ. Εγώ θα πάω; Άσε που δεν έχω και πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Και αν δεν έχεις να συνεισφέρεις στο θέμα, καλύτερα να μην γράφεις αερολογίες και προσκλήσεις για το κακού επιπέδου καφενείο που διατηρείς.
Βρε εσύ πολύ πλάκα έχεις τελικά. :142::142:
...
Διαφωνώ κάθετα με αυτού του είδους τον διάλογο ! Παράλληλα πιστεύω ότι δεν πρέπει να σβήνονται τα μηνύματα αυτού του περιεχομένου. Είναι καλύτερα να παραμένουν αναρτημένα έτσι ώστε ο κόσμος να αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι προθέσεις και ο διαδικτυακός χαρακτήρας του καθενός από εμάς! Αν κάποιος πρέπει να αντιμετωπιστεί «πειθαρχικά» τότε ας «αντιμετωπιστεί» από τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης και όχι από τους διαχειριστές . Αν έχει δίκιο τότε κανείς δεν θα του στερήσει την δυνατότητα να προβάλλεται το δίκιο του. Αν έχει άδικο τότε θα το πληρώσει με το αρνητικό κόστος των εντυπώσεων που θα προκαλέσει….Από εδώ και στο εξής, ΌΛΑ τα off topic μηνύματα στο thread θα διαγράφονται. Έτσι για να μην μας κατηγορούν τσάμπα οι πραγματικοί φασίστες για φασισμό πληκτρολογίου. Για τις μπαρούφες του ο κος "Τελεία και Παύλα" έχει ιδρύσει ολόκληρο ανάκτορο, δεν χρειάζεται να λερώνει και το δικό μας.
...