Είμαι περίεργος...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
313
Απάντηση: Είμαι περίεργος...

Θα παρακαλέσω πολύ, να καταβάλουμε μία προσπάθεια να μην είμαστε εριστικοί και προκλητικοί στις εκφράσεις μας.

Ούτε ο ένας είναι χαζός, ούτε ο άλλος είναι βλάκας.
Δικαίωμα γνώμης και επιλογής έχουμε όλοι.

Σεμνά και ευγενικά, ας συμφωνήσουμε, έστω, πως διαφωνούμε...

Reaction score
59
Timbre το θέμα που διαρκώς θέτω : πόση εμπειρία ζωντανής ακουστικής μουσικής έχει ένας συνομιλητής, έχει να κάνει με το γεγονός, αν έχει, να την έχει ως μέτρο σύγκρισης. Είναι πολύ απλό. Αλλιώς γιατί μιλάμε! Έτσι για να μιλάμε; Δεν το βρίσκεις εύλογο το ερώτημά μου;
Αν έχει ας μου πει τότε κάποιος ότι το ψηφιακό τον φέρνει πιο κοντά από το αναλογικό στο πραγματικό γεγονός μιας ακουστικής συναυλίας. Λ.Σ.

Reaction score
59
Τι αλλο θα διαβασω. Ακου ο δισκος χαλαει μετα απο 5-6 φορες...
Ασχημο πραγμα τελικα η ημιμαθεια. Τι να πω.
Παντως το δικο μου πικαπ το οποιο ειναι το ambient+unify+da-vinci που κοστιζει περιπου 8-9 χιλιαρικα εχει ξεφτιλισει οποιδηποτε ψηφιακο μπηκε στο σπιτι μου εως 15 χιλιαρικα και αυτο ειναι γεγονος εκτος εαν ολοι οσοι ετυχε να βρισκονται στα συγκριτικα ειναι κουφοι ή δεν εχουν τις καταληλες γνωσεις ηλεκτρονικης...(κι αυτο το διαβασαμε)
Γιάννη δυστυχώς μιλάνε για βινύλιο άνθρωποι με περιορισμένη εμπειρία ή και καθόλου. Για φαντάσου!! Λ.Σ.

Reaction score
59
Nikos Tsarouchas said:
To ELP όμως δεν έχει βραχίονα και έναν σκασμό παραφερνάλια. Άντε πείσε τον φετιχιστή μηχανάκια χαϊεντά να πάρει ένα τέτοιο εργαλείο. Και τώρα μην βγείτε διάφοροι να μου πείτε ότι ακούσατε το ELP και το πλατώ σας έπαιζε καλύτερα. Αυτή η μανία με την κολοκυθόπιτα και τον υποκειμενισμό απορώ που βρίσκει θέση σε ένα χόμπι τεχνολογίας που λέγεται υψηλή πιστότητα.

...
Νίκο πολύ με είχε συγκινήσει η ιδέα αυτή πριν απόπ 25 χρόνια αλλά δυστυχώς τίποτα ακόμα και πρόσφατα που επανεμφανίστηκε το εν λόγω πικάπ που διαβάζει το βινύλιο με λέιζερ. Το πικά φυσικά υπερτερείο και δεν χρειάζεται να δώσεις 20000 για το ELP.Λ.Σ.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Timbre το θέμα που διαρκώς θέτω : πόση εμπειρία ζωντανής ακουστικής μουσικής έχει ένας συνομιλητής, έχει να κάνει με το γεγονός, αν έχει, να την έχει ως μέτρο σύγκρισης. Είναι πολύ απλό. Αλλιώς γιατί μιλάμε! Έτσι για να μιλάμε; Δεν το βρίσκεις εύλογο το ερώτημά μου;
...
Υπάρχει όμως απάντηση ?
Φαντάζομαι όλοι έχουμε ακούσει live.
Εσύ πως θα απαντούσες στην ερώτηση αυτή..

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Καλα απο ολα αυτα αυτο καταλαβες? Οτι οσοι εχουν δαπανησει χρηματα εχουν και αποψη μεγαλυτερης αξιας? Καλα κρασια...
Να σε συμπληρώσω Γιάννη. Ακριβώς επειδή έχουμε άποψη και ψαγμένη, γιαυτό, έχοντας καταλάβει περί τίνος πρόκειται, έχουμε ξοδέψει ανάλογα με τα οικονομικά μας και κάποιο ποσό. Έχουμε και το σωστό μέτρο σύγκρισης. Λ.Σ.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Υπάρχει όμως απάντηση ?
Φαντάζομαι όλοι έχουμε ακούσει live.
Εσύ πως θα απαντούσες στην ερώτηση αυτή..
Έχω ήδη απαντήσει. Την απάντηση ορισμένων συνομιλητών, μάλλον ματαια περιμένω. Λ.Σ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.380
Στην τελικη μαλλον ολοι εσεις που ασχοληστε με τις ψηφιακες μαλακιες εχετε καποιο προβλημα ακουστικο. Μηπως να το κοιταξετε?
Γιαννάκη, συμμαζέψου γιατί δε σηκώνουμε όλοι τις μαλακίες σου, ντάξ?

Όσο για μένα προσωπικά, έχω ακουόγραμμα να σου δείξω που θα ντραπείς να μου ξαναμιλήσεις, άσε που έχει αποδειχθεί κατ'επανάληψιν, έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε. Και μετρήσεις έκανα στα αυτιά μου, εσύ μάλλον μόνο στην αίσθηση ανωτερότητας βασίζεσαι....

Και συνεχίζω, σε επίπεδο σοβαρής συνομιλίας κι όχι σε κατινίστικο του τύπου όλοι είστε κουφοί (ασχέτως αν έχετε κάνει σύλλογο κουφών, δικαίωμά σας).

Αν ο Σταματάκος (με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γνώσεις του και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμπειρία του) λέει ξεκάθαρα, γνωρίζοντας τη θέση του και τις επιπτώσεις που αυτό έχει, ότι το λειζεράτο πικάπ είναι το καλύτερο πικάπ, τότε οι θέσεις σας περί ανωτερότητας του βραχίονα και της RIAA ισοστάθμισης, είναι κωμικοτραγικές έως απολαυστικές, κι αυτό καλοπροαίρετα, θεωρώντας ότι απλά έχετε προβληματικά ηχοσυστήματα και όντως αυτό καταφέρατε να ακούσετε με τον προβληματικό εξοπλισμό σας και με τα αυτάκια σας, τα οποία ουδείς εξασφαλίζει ότι ακόμα λειτουργούν ικανοποιητικά ή έστω με τέτοιο τρόπο που να αντικαθιστούν ασφαλώς μετρήσεις και επιστημονικά δεδομένα...

Διότι, κακοπροαίρετα μιλώντας, άλλα θα έπρεπε να σας καταλογίσω, αλλά δεν είναι του επιπέδου μου, σας κατηγορώ μόνο για τα ευνόητα και επιστημονικώς αποδεδειγμένα....

Όσο για την μανία σας με το πικάπ και τις βελόνες, δε με απασχολεί διόλου, καλά κάνετε, άλλοι το έχουν ρίξει σε άλλες βελόνες και τρυπιούνται και πεθαίνουν στους δρόμους φτωχοί, εσείς τουλάχιστον δεν ξεπέσατε τόσο, μόνο που έτσι όπως τα λέτε θα μας κάνετε εμάς να αρχίσουμε τα ναρκωτικά και να τρυπιόμαστε με βελόνες....:135:

Στην τελευταία μου κουβέντα με άνθρωπο αξιόλογο, γνώστη του αντικειμένου και ταυτόχρονα έμπορο (αναφέρομαι στον τεχνικό της Linn στην παρουσίαση εδώ στη Θεσσαλονίκη του δικτυακού τους τράνσπορτ και της δωρεάν επισκευής των LP12) η προσωπική του εκτίμηση περί σύγκρισης των μέσων, την οποία χωρίς κανένα δισταγμό ή ενδοιασμό μου είπε και άκουσα με τα χρυσά αυτάκια μου, ήταν πως η αναπαραγωγή ψηφιακού υλικού από σκληρό δίσκο ιδίως στην περίπτωση αναπαραγωγής των υψηλής ανάλυσης φορμά FLAC αλλά όχι μόνο, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να συγκριθεί με την πολύ κατώτερη ποιότητα του αναλογικού πικάπ LP12, έστω κι αν αυτό είναι το καλύτερο πικάπ στον πλανήτη, καθώς τα τεχνικά και μόνο δεδομένα απαγορεύουν ουσιαστικά κάθε σύγκριση, ενώ ταυτόχρονα τα ακουστικά συμπεράσματά τους είναι απλά επιβεβαιωτικά της υπερίσχυσης του ψηφιακού μέσου.

Η συνέχιση των πωλήσεων των αναλογικών πικάπ LP12 κατά την άποψή του συνεχίζει επειδή πολλοί έχουν επενδύσει σε μεγάλη δισκογραφία βινυλίου και συνεχίζουν να χρειάζονται μέσο αναπαραγωγής τους! Ακόμα και στο επίσημο site της Linn τα ίδια αναγράφονται στα 2 μοντελάκια του LP12 που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να πουλάνε, ότι δηλαδή προσφέρουν εξαιρετική αναπαραγωγή στην υπάρχουσα δισκοθήκη σας βινυλίου, και για του λόγου το αληθές αντιγράφω επακριβώς τα σχόλια από το site της Linn για το LP12:

"The Sondek LP12 delivers unrivalled musical reproduction from your vinyl collection."

Άρα, είναι σα να λένε πως εσύ φίλε που δεν έχεις vinyl collection δε κοιτάς σε κανά digital streamer καλύτερα? Θυμίσου, ζεις στο 2008, και μόλις λίγες μέρες πριν το 2009! Μα επιτέλους τι λέμε, μα θα μας βγάλετε από τα ρούχα μας ρε παιδιά, ήμαρτον....

Reaction score
47
Εχω μια σχεση αγαπης με το βινυλιο. Συλλεγω βινυλια γιατι μου αρεσει η αισθηση τους. Στο σπιτι εχω ενα clearaudio champion limited με μαγνητικο πηγαδι μια ταπεινη maestro ξυλινη και ενα phono stage με ολοκληρωμενα στην εξοδο. Μαζεμενα πραγματα αλλα αξιοπρεπεστατα για τις απαιτησεις μου. Συνηθως αγοραζω πανακριβους δισκους πρωτης μονο κοπης και κανω μια ιεροτελεστεια οταν τους ακουω ΜΙΑ φορα τον καθενα και μετα τους βαζω στην συλλογη μου. Εχει πλακα και ειναι ενα χομπι.
Σοβαρες ακροασεις κανω απο cd και pc.

P.S.Αυτα που γραφω αφορουν το τι κανω εγω

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Είμαι περίεργος...

Γιαννάκη, συμμαζέψου γιατί δε σηκώνουμε όλοι τις μαλακίες σου, ντάξ?

Όσο για μένα προσωπικά, έχω ακουόγραμμα να σου δείξω που θα ντραπείς να μου ξαναμιλήσεις, άσε που έχει αποδειχθεί κατ'επανάληψιν, έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε. Και μετρήσεις έκανα στα αυτιά μου, εσύ μάλλον μόνο στην αίσθηση ανωτερότητας βασίζεσαι....

Και συνεχίζω, σε επίπεδο σοβαρής συνομιλίας κι όχι σε κατινίστικο του τύπου όλοι είστε κουφοί (ασχέτως αν έχετε κάνει σύλλογο κουφών, δικαίωμά σας).

Αν ο Σταματάκος (με τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ γνώσεις του και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμπειρία του) λέει ξεκάθαρα, γνωρίζοντας τη θέση του και τις επιπτώσεις που αυτό έχει, ότι το λειζεράτο πικάπ είναι το καλύτερο πικάπ, τότε οι θέσεις σας περί ανωτερότητας του βραχίονα και της RIAA ισοστάθμισης, είναι κωμικοτραγικές έως απολαυστικές, κι αυτό καλοπροαίρετα, θεωρώντας ότι απλά έχετε προβληματικά ηχοσυστήματα και όντως αυτό καταφέρατε να ακούσετε με τον προβληματικό εξοπλισμό σας και με τα αυτάκια σας, τα οποία ουδείς εξασφαλίζει ότι ακόμα λειτουργούν ικανοποιητικά ή έστω με τέτοιο τρόπο που να αντικαθιστούν ασφαλώς μετρήσεις και επιστημονικά δεδομένα...

Διότι, κακοπροαίρετα μιλώντας, άλλα θα έπρεπε να σας καταλογίσω, αλλά δεν είναι του επιπέδου μου, σας κατηγορώ μόνο για τα ευνόητα και επιστημονικώς αποδεδειγμένα....

Όσο για την μανία σας με το πικάπ και τις βελόνες, δε με απασχολεί διόλου, καλά κάνετε, άλλοι το έχουν ρίξει σε άλλες βελόνες και τρυπιούνται και πεθαίνουν στους δρόμους φτωχοί, εσείς τουλάχιστον δεν ξεπέσατε τόσο, μόνο που έτσι όπως τα λέτε θα μας κάνετε εμάς να αρχίσουμε τα ναρκωτικά και να τρυπιόμαστε με βελόνες....:135:

Στην τελευταία μου κουβέντα με άνθρωπο αξιόλογο, γνώστη του αντικειμένου και ταυτόχρονα έμπορο (αναφέρομαι στον τεχνικό της Linn στην παρουσίαση εδώ στη Θεσσαλονίκη του δικτυακού τους τράνσπορτ και της δωρεάν επισκευής των LP12) η προσωπική του εκτίμηση περί σύγκρισης των μέσων, την οποία χωρίς κανένα δισταγμό ή ενδοιασμό μου είπε και άκουσα με τα χρυσά αυτάκια μου, ήταν πως η αναπαραγωγή ψηφιακού υλικού από σκληρό δίσκο ιδίως στην αναπαραγωγή των υψηλής ανάλυσης φορμά FLAC αλλά όχι μόνο, δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να συγκριθεί με την πολύ κατώτερη ποιότητα του αναλογικού πικάπ LP12, έστω κι αν αυτό είναι το καλύτερο πικάπ στον πλανήτη, καθώς τα τεχνικά και μόνο δεδομένα απαγορεύουν ουσιαστικά κάθε σύγκριση, ενώ ταυτόχρονα τα ακουστικά συμπεράσματά τους είναι απλά επιβεβαιωτικά της υπερίσχυσης του ψηφιακού μέσου.

Η συνέχιση των πωλήσεων των αναλογικών πικάπ LP12 κατά την άποψή του συνεχίζει επειδή πολλοί έχουν επενδύσει σε μεγάλη δισκογραφία βινυλίου και συνεχίζουν να χρειάζονται μέσο αναπαραγωγής τους! Ακόμα και στο επίσημο site της Linn τα ίδια αναγράφονται στα 2 μοντελάκια του LP12 που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να πουλάνε, ότι δηλαδή προσφέρουν εξαιρετική αναπαραγωγή στην υπάρχουσα δισκοθήκη σας βινυλίου, και για του λόγου το αληθές αντιγράφω επακριβώς τα σχόλια από το site της Linn για το LP12:

"The Sondek LP12 delivers unrivalled musical reproduction from your vinyl collection."

Άρα, είναι σα να λένε πως εσύ φίλε που δεν έχεις vinyl collection δε κοιτάς σε κανά digital streamer καλύτερα? Θυμίσου, ζεις στο 2008, και μόλις λίγες μέρες πριν το 2009! Μα επιτέλους τι λέμε, μα θα μας βγάλετε από τα ρούχα μας ρε παιδιά, ήμαρτον....
Από τι ακούς ?
+
Πόση εμπειρία ζωντανής ακουστικής μουσικής έχεις;

Πςςς, έγινα Hi-Endas

Reaction score
1
Ας μιλήσουμε λίγο και για το γνωστό "παραμύθι" των κατόχων συστημάτων Hiend.

Γιατί αγοράζει κάποιος όλο και ακριβότερα μηχανάκια? ...Μα για να βρεθεί όσο πιο κοντά μπορεί στο πρωτογεννές υλικό, στο ζωντανό ήχο.

Τι είναι λοιπόν αυτός ο ήχος? Σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη (και φαντάζομαι με τους περισσότερους) είναι το live, σα να λέμε με άλλα λόγια πως το σύστημα που έχουν στο σαλόνι τους μπορεί να τους μεταφέρει, όσο το δυνατό (όσο πιο ακριβό δλδ), τον ήχο μιας συναυλίας.

Ίσως να είμαι λίγο χαζούλης αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κατανοήσω με τίποτα. Πως μπορεί να αποδοθεί μια συναυλία σε ένα σαλόνι? Και στο κάτω κάτω γιατί να είναι αυτό το ζητούμενο?
1ον... Ένας χαιεντάς ακούει μόνο "ζωντανές" ηχογραφήσεις? Ηχογραφήσεις συναυλιών ή και στούντιο αλλά χωρίς mastering. Αν ναι τότε πάμε παρακάτω αν όχι τότε ακούει και τον ηχολήπτη, τους παραγωγούς τα μηχανήματα και γενικά τον ήχο που θέλει η παραγωγή να βγει προς τα έξω. Τώρα βέβαια αν τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν σε όλα τα στάδια είναι "λαμπάτα" ..... τι να πω εγώ ο "μικρός" .
2ον... Έστω ότι η δισκοθήκη του αποτελείται από "live" παραγωγές (έτσι δικαιολογήται και το περιορισμένο πλήθος δίσκων και η εμμονή σε κλασική & jazz). Υπάρχουν χιλιάδες συνδυασμοί συσκευών 100, 200 και περισσοτέρων χιλιάδων ευρώ. Ο κάθε ένας θα έχει σα σκοπό του λοιπόν να αποδώσει πιστά το "ζωντανό" έργο. Όλα ακούγονται όμοια? Γιατί το έργο ένα είναι, εκτελέστηκε και ηχογραφήθηκε.
3ον... Δε με νοιάζει πως παίζει το πανάκριβο σύστημα του γείτονα, το δικό μου είναι αυτό που παίζει σωστά. Έχω παρεβρεθεί στην εκτέλεση του έργου και είναι ίδιο με αυτό που αναπαράγω στο σπίτι μου. Ναι ίσως αυτό να είναι αλήθεια αν μιλάμε για ένα jazz quartet. Πως μπορεί όμως να χωρέσει μια συμφωνική στο σπίτι μας? Μη μου πείτε πως θα κλείσετε τα μάτια και ο εγκέφαλός σας θα χάσει την επαφή με το περιβάλλον και η φαντασία σας θα μετάτρέψει τα 50-60 άντε και 150 τμ σε μέγαρο μουσικής, γιατί τότε δε χρειάζεστε καν το στερεοφωνικό. Με τέτοια φαντασία ακούτε μουσική και χωρίς αυτό.

Ας σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι της πιστής αναπαραγωγής του ζωντανού ηχου που ακούω και διαβάζω εδώ και χρόνια. Όσο φθηνό ή ακριβό σύστημα έχει κάποιος ακούει το σύστημα. Θα δεχτώ με κάποια επιφύλαξη πως όσο πιο ακριβό τόσο καλύτερα παίζει αλλά δε προσεγγίζει το "live".

Και γιατί να το κάνει? Στο avsite είχα διαβάσει (δυστυχώς δε θυμάμαι απο ποιον, ας με συγχωρήσει) πως το homecinema είναι αίσθηση και ο ήχος ψευδαίσθηση. Και ο λόγος είναι απλός, οι ταινίες γίνονται για να αναπαράγωνται από κόπιες σε κατάλληλες αίθουσες. Η μουσική όμως όχι, στην πλειοψηφία της τουλάχιστο και κυρίως στα είδη που αναφερόμαστε συνήθως δλδ jazz rock κλασική κτλ.

υγ .. γράφω αργά και κάνω και 3-4 πράγματα μαζί... ελπίζω όση ώρα έγραφα να μην ξέφυγε τελείως το θέμα ..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.380
Συμπερασματικά, επειδή δε καταφέρατε στο ηχοσύστημα-χώρο σας να αποδείξετε την ανωτερότητα του ψηφιακού μέσου, αυτό δε σημαίνει πως υπερτερεί το αναλογικό μέσο!

Σημαίνει πως δεν είστε (ακόμα) ικανοί να αποδείξετε τα ισχύοντα. Αλλά μη βιάζεστε, υπάρχει χρόνος άφθονος...

Το ποιό μέσο υπερτερεί είναι είναι ζήτημα που απαντιέται με τεχνικά δεδομένα, με μετρήσεις και με τίποτε άλλο.

Ομοίως το ποιό αυτί ακούει καλύτερα. Είναι θέμα μετρήσεων.

Τα περί ακροάσεων ορχηστρών λάιβ και λοιπά κουραφέξαλα τα γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου....

Εγώ ακούω ρε παιδιά U2! Θέλετε να σας πω πως έπαιζε στο λάιβ τους? Έλεος...

Ή επειδή ο δείνα παίζει κλασσική φλογέρα θα μου πει ποιό μέσο αναπαράγει καλύτερα τις ανθρώπινες φωνές?

Ρε σεις, μπας και δεν έχω εμπειρία σε ανθρώπινες φωνές?
Μπας και ζω στον άρη?

Καλά, θα μας τρελάνετε ρε μπαγάσες....

Άντε, ξεσκονίστε τις βελόνες σας και βούρ...

Με τα δήθεν επιχειρήματά σας και τις μανίες σας, είστε εξαιρετικά απολαυστικοί, αθεράπευτα άρρωστοι και κλεισμένοι στο βίρτσουαλ ριάλιτι κόσμο σας, απορώ πως επικοινωνείτε με το σύγχρονο κόσμο, με τους νέους, και δη τους νέους επιστήμονες των συναφή χώρων της ακουστικής και της ηχητικής εγγραφής και αναπαραγωγής....

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εχετε καμια 50αρια δίσκους η πολλούς λέω???

Μη μου πάθετε τίποτα βρε παιδιά...

Και εσεις οι "τεχνοκράτες"(!!!) με τους 30.000 δίσκους στα PCια σας και εμείς με τα 1500 βινύλια στα δωμάτια μας, ακούμε καλά...

Οπότε, προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός???
(Μόνο που οι 30.000 δίσκοι δεν είναι ούτε 50!!! :142:)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Εχετε καμια 50αρια δίσκους η πολλούς λέω???

Βρε καλώς το "απολωλός πρόβατο", ή αλλιώς τον κο "τελεία και παύλα". :137:
Εσύ δεν ήσουν που δεν θα ξανά έγραφες στο κατάπτυστο AVSite, ή άλλος πρόεδρος;

Όπως και να 'χει, καλώς σε δεχτήκαμε. :114:

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.380
Φίλε Timbre δεν έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία το ηχοσύστημά μου.

Σημασία έχουν τα ισχύοντα και τα αποδεδειγμένα.

Οι παραλογισμοί και οι λεκτικές επιθέσεις (του τύπου ψηφιακές μαλακίες) ξεκινάν από τα ηχοσυστήματα.... Αυτά είναι τα άγχη τους και τα κόμπλεξ τους, εγώ τέτοια δεν έχω...

Κάτσε τώρα να αλλάξω CD γιατί μετατράπηκε ήδη σε FLAC το Home Cookin' του Jimmy Smith, ηχογράφηση της blue Note το 2003 με 24bit μεταφορά των μάστερ του 1958 και 1959...

Σειρά έχει το "ταπεινό" Cold Snap του Alber Collins...

Βέβαια τα μετατρέπω όλα σε FLAC, γιατί είναι πιο εύχρηστο αλλά και γιατί.... παίζουν καλύτερα από σκληρό δίσκο, αλλά που να τα πεις αυτά σε "πικαπάκηδες", αυτοί χωρίς βελόνες δε μπορούν να απολαύσουν!

Reaction score
10
Eγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθειτε ολοι να πεισετε τους αλλους για την υπεροχη η οχι του ενος μεσου εναντι στο αλλο.

Ρε παιδια ελεος, ο καθενας ακουει με οτι γουσταρει και τον βολευει! Δεν χρειαζεται να πεισουμε τον αλλον οτι αυτο που κανουμε εμεις ειναι το σωστο.:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Eγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι προσπαθειτε ολοι να πεισετε τους αλλους για την υπεροχη η οχι του ενος μεσου εναντι στο αλλο.
Δεν έχεις δίκιο, έχει πολύ πλάκα :116: αυτή η διαδικασία, άσε που είναι εξαιρετικά διδακτική. Μόνο να μην βριζόμαστε, δεν μου αρέσει να βριζόμαστε. Το να χρησιμοποιεί κάποιος τέτοιες λέξεις είναι ένδειξη έλλειψης επιχειρημάτων. Το ένα φέρνει το άλλο, μετά δικαίως έχουμε αντίδραση επί τούτου από κάποιον θιγμένο και η συνέχεια στις οθόνες σας.

Κατά τα άλλα είναι πολύ ενδιαφέρουσες αυτές οι συζητήσεις.

...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ