Εδώ γελάμε

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
ενώ οι άλλοι που κέρδισαν 33-1 δεν το είχαν στήσει....
Και οι 4 ομάδες αποκλείστηκαν..;)
Σώθηκε η τιμή της επιτροπής.. :roflmao::roflmao:
Στο ματσάκι που έπαιζαν οι ''τρίτοι'' σκόραρε και παίκτης στο δεύτερο που είχε αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο.. :lol:
Έριξαν και πολύ τόπι ε?
Άλλο 33 άλλο 59.. :biggrin:

:drinks:

ika

News
Reaction score
15.492
Και οι 4 ομάδες αποκλείστηκαν..;)
Σώθηκε η τιμή της επιτροπής.. :roflmao::roflmao:
Στο ματσάκι που έπαιζαν οι ''τρίτοι'' σκόραρε και παίκτης στο δεύτερο που είχε αποβληθεί στο πρώτο ημίχρονο.. :lol:
Έριξαν και πολύ τόπι ε?
Άλλο 33 άλλο 59.. :biggrin:
....

Το διάβασα καθυστερημένα, γι' αυτό έσβησα μετά το αρχικό σχόλιο.... :drinks:
Αλλά είχες προλάβει...

Πάντως πρέπει να ήταν πολύ χαζοί για να το κάνουν έτσι, δεν ρωτούσαν κάποιον που ξέρει;
Αν γίνονταν έτσι εύκολα οι παράγκες, θα είχαμε όλοι μας

Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Πάντως πρέπει να ήταν πολύ χαζοί για να το κάνουν έτσι, δεν ρωτούσαν κάποιον που ξέρει;
Αν γίνονταν έτσι εύκολα οι παράγκες, θα είχαμε όλοι μας
Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, αλλά υποθέτω για να υπερβάλουν σε τέτοιο βαθμό τα προηγούμενα πολλά χρόνια θα γινόταν μεγάλο πανηγύρι.. :biggrin:

5 κοκκόρια και 2 φρούτα και ''έκλεισε'' το ματσάκι.. :rolleyes:

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Σε κάποια επαρχιακή οδό υπάρχει μπλόκο,έχουν σταματήσει 6-7 οχήματα και οι οδηγοί περιμένουν στην σειρά για να περάσουν αλκοτέστ...

Ξαφνικά από το τέλος της ουράς πετάγεται ένας τύπος,τύφλα στο μεθύσι,ο οποίος αφού τους σπρώχνει όλους σταματάει μπροστά στους αστυνομικούς και τους λέει:
-Αφ...αφ...αφήστε τους όλ...όλ...όλους ...χικ!...και κάντε μου αλ...αλκοτέστ...

Τον πλησιάζει ένας αστυνομικός και του λέει στο αυτί...
-Ρε μεγάλε,αφού δεν μπορείς να σταθείς όρθιος από το μεθύσι...Κάτσε να τελειώσουμε με τους άλλους και θα δούμε τί θα κάνουμε...

-Όχι, εδ...εδ...εδώ και τ...τ...τώρα θα μου κάνετε αλ...αλ...αλκοτέστ...χικ!" επιμένει αυτός...
Τα παίρνουν και αυτοί,τον βάζουν να φυσήξει και το μηχάνημα έπιασε κόκκινα!!!

-Είδες τώρα τί έγινε;1500 ευρώ πρόστιμο,6 μήνες κατάσχεση το δίπλωμα και 10 βαθμούς ποινής στο ποιντ σύστεμ...

-Θα πάρετε τα @@ μου,τους λέει αυτός...
-Eίμαι με τα πόδια...:gotcha:

Last edited:

exile

Videocameras
Reaction score
4.498
Δυο φίλοι σε μια μοτοσυκλέτα τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα... Σε όλη τη διαδρομή ο συνοδηγός επαναλαμβάνει συνεχώς:
-Kιχ...κιχ...κιχ...!!!
Κάποια στιγμή εκνευρισμένος ο οδηγός απο τη μουρμούρα σταματάει τη μηχανή και τον ρωτάει:
- Γιατί κάνεις συνεχώς έτσι μες στο αυτί μου και μου έχεις σπάσει τα νεύρα;;; Σταμάτα επιτέλους!!!
-Τι λες τώρα; Ο ξάδερφός μου, πέθανε πέρυσι σε δυστύχημα με τη μηχανή, τρέχοντας με υπερβολική ταχύτητα...
- Ε, και;;;
- Τι...και; Δεν πρόλαβε να πει ούτε...κιχ!!!

Reaction score
9.032
Παπαγάλος από μπ**ρδελο‌‌

Μια κυρία πάει στην αγορά και βρίσκει σε pet shop έναν πανέμορφο παπαγάλο, φιλόζωη η κύρια πάει να τον αγοράσει .
Ο έμπορος την προειδοποιεί ότι ο παπαγάλος ήταν σ ένα μπ**ρδελο πριν και βρίζει συχνά, η κύρια απτόητη επιμένει να τον αγοράσει .
Τον παίρνει η κύρια τον πάει σπίτι και τον βάζει στο σαλόνι, ο παπαγάλος ρίχνει βλέμμα στο σπίτι και λέει με ύφος νταβατζή :
– Μμμμ , καινούργιο σπίτι , καινούργια μαντάμ .
– Σκάσε βρε βρωμοπαπαγάλε λέει η κυρία και του βάζει ένα σεντόνι πάνω στο κλουβί .
Μετά από λίγο έρχονται οι κόρες της κύριας από τη δουλειές τους και με το που βλέπουν το σεντόνι πάνω στο κλουβί το τραβάνε .... ξανά ο παπαγάλος :
– Μμμμ καινούριο σπίτι , καινούρια μαντάμ , καινούριες π**τανες .
Εκείνη την ώρα μπαίνει η μαμά μέσα και ξαναβάζει το σεντόνι πάνω στο κλουβί κάνοντας παρατηρήσεις στις κόρες της .
Δεν περνάει κανένα τέταρτο και έρχεται ο μπαμπάς σπίτι, ανοίγει την πόρτα, βγάζει το καπέλο του και ρωτάει την γυναίκα του τι έχει μες στο κλουβί .
Του λέει αυτή ότι αγόρασε έναν παπαγάλο αλλά είναι βρωμόστομος ο αφιλότιμος..... του τραβάει το σεντόνι και ..…
ο παπαγάλος:
– Μμμμμ καινούριο σπίτι , καινούρια μαντάμ , καινούριες π**τανες αλλά ο κυρ Γιώργος σταθερός !!!

‌‌

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.558
Members
38.341
Νεότερο μέλος
kostasmi80