Μια νέα γυναίκα έπαθε κάτι τρομερά εγκαύματα, ειδικά στο πρόσωπο, σ' ένα δυστύχημα...
Οι γιατροί δεν εύρισκαν δέρμα άκαυτο επάνω της, για να της κάνουν πλαστική και να της φτιάξουν το πρόσωπο...
Ο άντρας λοιπόν αποφάσισε να της "δωρίσει" δέρμα απ' τον πισινό του...
Μετά απ' την επιτυχημένη επέμβαση, όλοι συμφωνούσαν ότι η νέα γυναίκα ήταν πάλι όσο όμορφη ήταν και πριν το δυστύχημα...
Μια μέρα όμως η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς...
- Τι συμβαίνει; ρώτησε ο άντραςτης ξαφνιασμένος
- Έχω πολύ συγκινηθεί απ' αυτό που έκανες για μένα, του λέει αυτή...
- Έλα τώρα, μωρό μου... Σ' αγαπάω τόσο πολύ, που θα 'κανα ό,τι περνάει απ' το χέρι μου για σένα, της λέει αυτός, αγκαλιάζοντάς την...
- Πώς μπορώ να σου ξεπληρώσω τέτοιο πράμα; ρωτάει αυτή...
- Δε χρειάζεται, της λέει ο άντρας της... Δεν μπορείς να φανταστείς την ικανοποίηση που παίρνω, όταν βλέπω τη μητέρα σου να σε φιλάει στο μάγουλο!!!
Μια ξανθιά με μια ολοκαίνουργια Ferrari κατεβαίνει την εθνική με 200 την ώρα, όταν πετάγεται μπροστά από ένα φορτηγό...
Ο Φορτηγατζής φρενάρει και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να κρατήσει το φορτηγό και τελικά σώζει την κατάσταση...
Κατεβαίνει λοιπόν βρίζοντας ο φορτηγατζής, που τα είχε πάρει στο κρανίο, με μια
κιμωλία στο χέρι και ζωγραφίζει ένα κύκλο στο έδαφος λέγοντας στην ξανθιά:
- Μπες σ' αυτό τον κύκλο, και ότι κι αν κάνω δεν θα πατήσεις έξω του...
Και έτσι στέκεται η ξανθιά στον κύκλο ενώ ο φορτηγατζής παίρνει ένα μαχαίρι και αρχίζει να σχίζει τα καθίσματα και ότι άλλο βρει στη πανάκριβη Ferrari...
Η ξανθιά αρχίζει σύντομα να χαμογελά και ο φορτηγατζής ακόμα πιο τσαντισμένος πάει στο φορτηγό του, παίρνει ένα λοστό και αρχίζει να σπάει παρμπρίζ φανάρια κτλ...
Η ξανθιά όμως συνεχίζει να γελά και ο φορτηγατζής έχει βγει από τα ρούχα του πλέον...
Ξαναπάει στο φορτηγό του, παίρνει ένα δοχείο με βενζίνη και βάζει φωτιά στη Ferrari...
Η ξανθιά είναι έτοιμη να πέσει κάτω από τα γέλια...
Ο φορτηγατζής που τα έχει χάσει από την αντίδρασή της αποφασίζει να την ρωτήσει:
- Λοιπόν, πιο είναι το αστείο;
Και η ξανθιά απαντά..
- Να, κάθε φορά που εσύ δεν κοίταζες, εγώ πάταγα έξω από τον κύκλο...
Μπαίνει ένας μεθυσμένος σ΄ένα λεωφορείο, κι αρχίζει να φωνάζει :
-Οι μπροστινοί είστε κερατάδες, οι μεσαίοι π@$στ*δες, κι αυτοί που κάθονται πίσω, είστε χ$στηδες ...
Ο οδηγός νευριασμένος, σταματάει απότομα το λεωφορείο, πιάνει τον μεθυσμένο από τους ώμους, και ταρακουνώντας τον, του λέει :
- Για πες ξανά ποιοί είναι οι κερατάδες, οι π@$στ*δες και οι χέστηδες!!!
- Ε, ρε φιλαράκι..., και που να ξέρω εγώ;;; Με τόσο απότομο φρενάρισμα, τώρα όλοι ανακατεύτηκαν...
Είναι ένας τύπος σε ένα μπαρ πίνοντας αμέριμνα ,ρίχνοντας καμιά κλεφτή ματιά τριγύρω...
Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει μια τύπισσα με φοβερό κορμί!!! Τρελάθηκε!!!
Παει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος μένει στόκος!!!
Η τύπισσα είχε απίστευτο κορμί αλλά το πρόσωπό της ήταν αίσχος!!!
Οπότε την ρωτάει:
- Που το έφτιαξες αυτό το κορμί κούκλα μου;;;
- Στο κολυμβητήριο απαντάει αυτή...
- Και το κεφαλάκι;;; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα;;;
Ένας τύπος πηγαίνει σε ένα pet shop και λέει στον υπεύθυνο:
- Θέλω να αγοράσω έναν έξυπνο παπαγάλο που μιλάει...
Ο υπεύθυνος τον πάει στο αντίστοιχο τμήμα κι αρχίζει να του δείχνει διάφορους παπαγάλους...
-Αυτός εδώ είναι πανέξυπνος, του λέει... Απαγγέλλει όλο τον Όμηρο απέξω...
Για του λόγου το αληθές, ο πωλητής, λέει στον παπαγάλο:
-Οδύσσεια...
Ο παπαγάλος αρχίζει: -῎Ανδρα μοι ἔννεπε, Μοῦσα, πολύτροπον, ὃς μάλα πολλὰ πλάγχθη, ἐπεὶ Τροίης ἱερὸν
πτολίεθρον ἔπερσε...
- Πω, πω! Πόσο κάνει;;;
- Ε, Όμηρος είναι αυτός... Ολόκληρα έπη... Δύο χιλιάδες ευρώ για εσάς...
- Ακριβούτσικος... Έχετε κανέναν άλλο, με λιγότερο κλασική παιδεία;;;
- Πώς, έχουμε... Αυτόν εδώ...
- Τι κάνει;;;
- Του δίνεις δύο οποιουσδήποτε αριθμούς, όσο μακροσκελείς θέλεις, κι εκείνος σου λέει το άθροισμά
τους σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα...
Για του λόγου το αληθές, ο πωλητής λέει στον παπαγάλο:
-255.699 επί 986.423...
Ο παπαγάλος σκέφτεται λίγο και απαντά: 252.227.374.677
- Μάλιστα!! Και πόσο κάνει;;;
- Ε, ολόκληρος μαθηματικός... Δυόμισι χιλιάδες ευρώ για εσάς...
- Μάλιστα... Κανέναν άλλο, με περισσότερο εγκυκλοπαιδικές γνώσεις έχετε;;;
- Πώς δεν έχουμε! Αυτόν εδώ...
- Αυτός πάλι τι κάνει;;;
-Του λες μία οποιασδήποτε χώρα κι εκείνος σου λέει την πρωτεύουσα...
Για του λόγου το αληθές, ο πωλητής, λέει στον παπαγάλο: Μπουρκίνα Φάσο!!!
Ο παπαγάλος απαντά πάραυτα: Ουαγκαντούγκου!!!
Εντυπωσιασμένος πάλι ο πελάτης ρωτά για την τιμή...
-Ξέρεις πόσες χώρες υπάρχουν στον κόσμο; Άσε που μελετά κάθε μέρα για να μαθαίνει τις πρωτεύουσες
των νέων κρατών!!! Τρεις χιλιάδες ευρώ... Κοψοχρονιά θα σου τον δώσω!!!
- Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά, ρε φίλε, απαντά ο πελάτης, θέλω έναν παπαγάλο να ξέρει περισσότερα
πράγματα!!! Αυτοί που μου έδειξες ξέρουν ο καθένας από ένα πράγμα μόνο!!!
- Τότε να πάρετε αυτόν εδώ, του λέει ο πωλητής και του δείχνει έναν παπαγάλο σ' ένα κλουβί στη μέση
του τμήματος...
- Πόσο κάνει; ρωτά ο πελάτης...
- Εικοσιπέντε χιλιάδες ευρώ σε πέντε άτοκες δόσεις...
- Εικοσιπέντε χιλιάδες;;; Μα καλά, τι ξέρει και κάνει τόσα λεφτά;;;
- Αυτό δε το γνωρίζουμε, κύριε... Δε μιλάει...
- Μα καλά, δεν ξέρετε τι κάνει και τον πουλάτε τόσο;;; Για κορόιδα ψάχνετε;;;
- Κάθε άλλο!!!
- Τότε;;;
- Να, κάθε πρωί που ανοίγουμε το μαγαζί και ξεσκεπάζουμε τα κλουβιά, όλοι οι υπόλοιποι παπαγάλοι
κάνουν μια υπόκλιση προς το μέρος του συγκεκριμένου παπαγάλου και λένε όλο σεβασμό: