Σήμερα ξεκίνησα δίαιτ...τάρτα σοκολάτας είναι αυτό εκεί;;;
Η μεγαλύτερη φαντασίωση μιας γυναίκας είναι δύο άντρες ταυτόχρονα.
Ο ένας να μαγειρεύει και ο άλλος να σιδερώνει...!!!
Ξυπνάει ο Αμερικάνος: τζόκινγκ, εφημερίδα, δημητριακά.
Ξυπνάει ο Ελληνάρας: 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου.
Τα Χριστούγεννα πού θα πέσει το φλουρί, το Πάσχα ποιο αυγό δε σπάσει, τα Φώτα ποιος θα πιάσει το σταυρό· αυτό δεν είναι θρησκεία, είναι το πάμε στοίχημα.
Βάλτε κι ένα γαμωφωτάκι στην κατάψυξη. Πήγα να πάρω ένα παγωτό και τόση ώρα γλύφω ένα μπούτι κοτόπουλο!!!
Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις με πράσινο τσάι είναι να τρέχεις στα βουνά να το μαζέψεις μόνος σου.
Η μόνη περίπτωση να σηκωθεί και να γαβγίσει σε κλέφτη ο σκύλος μου είναι να του πάρει την θέση του στον καναπέ...
Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια του Μητσοτάκη. Υπάρχουν όμως τοιχογραφίες.
"Πουλόβερ: Ένα ένδυμα που φοράνε τα παιδιά όταν κρυώνει η μητέρα τους..."
Τι εννοείς ότι η 10κιλη συσκευασία μερέντα δεν είναι ατομική;;;
Τρώω μόνο μαύρο ψωμί.. Ή, τέλος πάντων, αυτό το χρώμα που παίρνει όταν είναι γεμάτο μερέντα!
Ο άνθρωπος έφτασε στoν Άρη, τα κομπιούτερ κάνουν όλες τις δουλειές, η τεχνολογία είναι στα ύψη και όμως... το Ζβαν ανοίγει ακόμα με κλειδάκι που αν σπάσει, η κονσέρβα δεν ανοίγει ούτε με κομπρεσέρ.
Ανεβάζει η άλλη φωτογραφία του 2012 με τίτλο άλμπουμ "παλιές καλές εποχές". Κάτι δικές μου του '88 θα τις πω "Ξέγνοιαστα χρόνια στο Βυζάντιο".
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δείτε στο σημείο 2:43 τι κάνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτός είναι γεννημένος ντράμερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο γάμος μεταξύ ενός γέρου αγρότη και μιας νεαρής γυναίκας δεν πήγαινε πολύ καλά. Ως εκ τούτου, ο γέρος αποφάσισε να πάει στο γιατρό για να δει τι μπορεί να κάνει. Μετά από πολλές εξετάσεις, ο γιατρός του είπε :
- Την επόμενη φορά που θα είσαι στο χωράφια και αισθανθείς μεγάλη επιθυμία για τη γυναίκα σου να μην περιμένεις μέχρι να γυρίσεις το μεσημέρι ή το βράδυ, αλλά να τρέξεις στο σπίτι αμέσως!
- Το έκανα, είπε ο αγρότης, αλλά μέχρι να φτάσω στο σπίτι ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.
Ο γιατρός σκέφτηκε για λίγο και του λέει :
- Λοιπόν, άκουσε τι θα κάνεις, θα πάρεις μαζί σου το δίκαννο και αμέσως μόλις νιώσεις ότι είσαι “δυνατός”, θα ρίχνεις μια ντουφεκιά, και να της πεις ότι όταν ακούει έναν πυροβολισμό να έρχεται εκείνη γρήγορα σε εσένα.
Μετά από αρκετές εβδομάδες, ο γιατρός και ο αγρότης συναντώνται τυχαία στο δρόμο και τον ρωτάει ο γιατρός :
- Λοιπόν, πώς πήγε, όλα εντάξει;
- Τις τρεις πρώτες μέρες, γιατρέ μου, όλα πήγαν πολύ καλά, στη συνέχεια ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και από τότε
δεν την έχω ξαναδεί!