Εδώ γελάμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.237
Καλησπέρα σας κύριε.

Παίρνουμε από το σχολείο να σας ενημερώσουμε ότι ο γιος σας λέει συνέχεια ψέμματα!

Πρέπει να λέει και "γ@μώ τα ψέμματα" γιατί εγώ μια κόρη έχω!

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.237
Ο αδελφός του υπουργού υγείας...

Reaction score
911
Πάω να πάρω οικογενειακό παγωτό και πατατάκια, έχω κόσμο!
Θα τα φάω μόλις φύγουν...

Μια ισορροπημένη δίαιτα είναι μια πίτα σουβλάκι σε κάθε χέρι.

- Ρε συ, η βρύση μου βγάζει νερό...
- Και τι θα έπρεπε να βγάζει;
- Κρίνοντας από τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ ...λευκό ημίγλυκο Χατζημιχάλη!!!

Κι ας βγει επιτέλους δημόσια να μας πει ο Μητσοτάκης πού είχε θάψει τον Μέγα Αλέξανδρο!

- Φιλαράκι, οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν;
- Ναι... Αν πάρεις καφέ.
- Ωραία... Την καφέ θα πάρω!

Σε τσιμπάνε που σε τσιμπάνε τα κουνούπια, δε σου αφήνουν κι ένα χαρτάκι που να λέει "η χοληστερίνη σου είναι λίγο ψηλή, να το κοιτάξεις."

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς, αλλά όταν φας 4 κανταΐφια, ό,τι καφέ και να παραγγείλεις, σκέτο σου φέρνουν.

Θα άρχιζα τη δίαιτα "χάστε κιλά πριν την παραλία" αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα την "χάστε τα κιλά των Χριστουγέννων"...

Έχω φάει ήδη 30 Lacta... τι θα γίνει;
Θα έρθει εκείνη η αγάπη στο τέλος... ή στο τέλος θα πάω από ζάχαρο...;

Ακόμα λίγα κιλά να πάρω και θα χρειαστώ personal trailer

.

- Είμαι χοντρή...
- Ανοησίες, πάρε 2 καρέκλες και έλα κάτσε δίπλα μου!

Σήμερα ξεκίνησα δίαιτ...τάρτα σοκολάτας είναι αυτό εκεί;;;

Η μεγαλύτερη φαντασίωση μιας γυναίκας είναι δύο άντρες ταυτόχρονα.
Ο ένας να μαγειρεύει και ο άλλος να σιδερώνει...!!!

Ξυπνάει ο Αμερικάνος: τζόκινγκ, εφημερίδα, δημητριακά.
Ξυπνάει ο Ελληνάρας: 3 κουταλιές καφέ, μισό πακέτο τσιγάρα, φυλλάδιο Κωτσόβολου.

Τα Χριστούγεννα πού θα πέσει το φλουρί, το Πάσχα ποιο αυγό δε σπάσει, τα Φώτα ποιος θα πιάσει το σταυρό· αυτό δεν είναι θρησκεία, είναι το πάμε στοίχημα.

Βάλτε κι ένα γαμωφωτάκι στην κατάψυξη. Πήγα να πάρω ένα παγωτό και τόση ώρα γλύφω ένα μπούτι κοτόπουλο!!!

Ο μόνος τρόπος να αδυνατίσεις με πράσινο τσάι είναι να τρέχεις στα βουνά να το μαζέψεις μόνος σου.

Η μόνη περίπτωση να σηκωθεί και να γαβγίσει σε κλέφτη ο σκύλος μου είναι να του πάρει την θέση του στον καναπέ...

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τα παιδικά χρόνια του Μητσοτάκη. Υπάρχουν όμως τοιχογραφίες.

"Πουλόβερ: Ένα ένδυμα που φοράνε τα παιδιά όταν κρυώνει η μητέρα τους..."

Τι εννοείς ότι η 10κιλη συσκευασία μερέντα δεν είναι ατομική;;;

Τρώω μόνο μαύρο ψωμί.. Ή, τέλος πάντων, αυτό το χρώμα που παίρνει όταν είναι γεμάτο μερέντα!

Ο άνθρωπος έφτασε στoν Άρη, τα κομπιούτερ κάνουν όλες τις δουλειές, η τεχνολογία είναι στα ύψη και όμως... το Ζβαν ανοίγει ακόμα με κλειδάκι που αν σπάσει, η κονσέρβα δεν ανοίγει ούτε με κομπρεσέρ.

Ανεβάζει η άλλη φωτογραφία του 2012 με τίτλο άλμπουμ "παλιές καλές εποχές". Κάτι δικές μου του '88 θα τις πω "Ξέγνοιαστα χρόνια στο Βυζάντιο".

Reaction score
1.269
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δείτε στο σημείο 2:43 τι κάνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός είναι γεννημένος ντράμερ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
17.299
-Ακόμα δυο κοιλιακούς και θα χω κάνει μονο δυο...:D

-Ξάπλωσα να κανω κοιλιακούς και με πήρε ο ύπνος...

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.237
Ο γάμος μεταξύ ενός γέρου αγρότη και μιας νεαρής γυναίκας δεν πήγαινε πολύ καλά. Ως εκ τούτου, ο γέρος αποφάσισε να πάει στο γιατρό για να δει τι μπορεί να κάνει. Μετά από πολλές εξετάσεις, ο γιατρός του είπε :
- Την επόμενη φορά που θα είσαι στο χωράφια και αισθανθείς μεγάλη επιθυμία για τη γυναίκα σου να μην περιμένεις μέχρι να γυρίσεις το μεσημέρι ή το βράδυ, αλλά να τρέξεις στο σπίτι αμέσως!
- Το έκανα, είπε ο αγρότης, αλλά μέχρι να φτάσω στο σπίτι ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.
Ο γιατρός σκέφτηκε για λίγο και του λέει :
- Λοιπόν, άκουσε τι θα κάνεις, θα πάρεις μαζί σου το δίκαννο και αμέσως μόλις νιώσεις ότι είσαι “δυνατός”, θα ρίχνεις μια ντουφεκιά, και να της πεις ότι όταν ακούει έναν πυροβολισμό να έρχεται εκείνη γρήγορα σε εσένα.
Μετά από αρκετές εβδομάδες, ο γιατρός και ο αγρότης συναντώνται τυχαία στο δρόμο και τον ρωτάει ο γιατρός :
- Λοιπόν, πώς πήγε, όλα εντάξει;
- Τις τρεις πρώτες μέρες, γιατρέ μου, όλα πήγαν πολύ καλά, στη συνέχεια ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος και από τότε
δεν την έχω ξαναδεί!

Staff online

• abcd
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος