Εδώ γελάμε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Εδω γελαμε!

Πωλείται σύζυγος
Στη Νέα Υόρκη άνοιξε ένα καινούργιο κατάστημα μόνο για κυρίες οι οποίες μπορούν να πάνε και να διαλέξουν σύζυγο.
Στην είσοδο υπάρχει μια πινακίδα με τους κανόνες λειτουργίας του καταστήματος όπου γράφει:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΙ ΟΡΟΦΟΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΟΡΟΦΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Μια κυρία λοιπόν μπαίνει στο κατάστημα για να βρει σύζυγο.

Στον πρώτο όροφο βλέπει μια πόρτα και μια πινακίδα που έγραφε:

1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Ωραία, λέει η κυρία και προχωράει στο δεύτερο όροφο όπου η πινακίδα γράφει.

2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

"Μπράβο" λέει η κυρία "αλλά θέλω περισσότερα" και αποφασίζει να ανέβει στον τρίτο όροφο.
Η πινακίδα του τρίτου ορόφου γράφει:

3ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ.

Η κυρία ενθουσιάζεται αλλά είναι αποφασισμένη να συνεχίσει.

Στον τέταρτο όροφο η πινακίδα γράφει:

4ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.

"Χριστέ μου" σκέφτεται "πως να αντισταθώ" αλλά προχωράει στον πέμπτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:

5ος ΟΡΟΦΟΣ: ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΙ, ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

Μπαίνει σε πειρασμό να σταματήσει αλλά τελικά συνεχίζει στον έκτο όροφο όπου η πινακίδα γράφει:

6ος ΟΡΟΦΟΣ: ΕΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Νο: 31456012 ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟΦΟ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΦΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΨΩΝΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Στο αντίστοιχο κατάστημα για άνδρες στην απέναντι πλευρά του δρόμου οι πινακίδες γράφουν:

1ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex.

2ος ΟΡΟΦΟΣ: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ Sex ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

Τον 3ο, 4ο, 5ο και 6ο όροφο δεν τους επισκέφτηκε ποτέ κανείς.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Με τι μοιάζουν τα λαχανικά;
Τα ρωτήσαμε και μας απάντησαν:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μοναστήρι που πουλάει στην είσοδο εκκλησιαστικά είδη.

Κάθεται ο μοναχός στο μαγαζάκι και νάσου έρχεται ένας τύπος με μακρυά μαλλιά αξύριστος βρώμικος κλπ. Ρωτάει τον παππούλη, δε μου λες, μπορώ να πάρω μάτι τα κάδρα? Μάλιστα λέει εκείνος. Μετά απο λίγο ρωτάει, πόσο έχει αυτό εδώ το τσιμπούσι με τους 2-3-5-12 όσοι είναι τέλος πάντων. Μια στιγμή του λέει να ρωτήσω. Τρέχει έντρομος στον ηγούμενο και αφού του διηγείται με τι άνθρωπο έχει να κάνει, τον ρωτάει, τι τιμή να του πω? Βρε το γαιδούρι λέει ο ηγούμενος πέστου 300Ε να σηκωθεί να φύγει ο αλήτης. Πάει ο παππούλης και του λέει 300Ε κοστίζει. Τσαντίζεται ο άλλος και του λέει είσαι πολύ ακριβός φιλαράκο, άκου 300Ε για να βλέπω αυτούς που τρώνε, άντε γειά, άντε γειά.

Την άλλη μέρα έρχεται πάλι ο τύπος στο μαγαζάκι. Γειά σου ρε μάγκα, ήρθα να πάρω μάτι τα καδράκια σου. Παρακαλώ λέει ο παππούλης, ελεύθερα. Κοιτάει απο δω κοιτάει απο κεί, ............... ρε φιλαράκο πόσο έχει αυτή που κρατάει ένα μωρό? Μια στιγμή του λέει να ρωτήσω. Τρέχει πάλι στον ηγούμενο, ηγούμενε-ηγούμενε ήρθε πάλι αυτός ο χίπις. Τι θέλει πάλι αυτός ο γάιδαρος ρωτάει τον παππούλη. Μην θυμώσεις του απαντάει εκείνος αλλά με ρώτησε πόσο κοστίζει αυτή που κρατάει αγκαλιά ένα μωρό. Φρικαρισμένος ο ηγούμενος του λέει 500Ε για να μην ξαναπατήσει εδώ. Έτσι λοιπόν πάει ο παππούλης και του λέει 500Ε κοστίζει. Μα δεν πάτςε καλά εδώ μέσα, άκου 500Ε για να βλέπω τι? Τη μαντάμ με το μωρό? Και φεύγει.

Την άλλη μέρα νάτος πάλι, μπαίνει στο μαγαζάκι γεια χαρα νταν παππού, καλημέρα απαντά εκείνος. Ήρθα να πάρω μάτι εδώ τα κάδρα σου, παρακαλώ λέει κι εκείνος (τι να πεί ο δόλιος).
Μετά απο λίγο τον ρωτάει, γέρο, πόσο έχει αυτός ο σταυρός? Χαρούμενος ο παππούλης τρέχει στον ηγούμενο και του λέει, αυτός ο χίπις που έρχεται συνέχεια με ρώτησε πόσο έχει ο εσταυρωμένος. Άντε, μπράβο του, ήρθε με το μέρος της εκκλησίας, κακώς μίλησα άσχημα για τον νεαρό. Πες του λοιπόν 30Ε του καλού ανθρώπου. Χαρούμενος ο παππούλης τρέχει και του λέει 30Ε κοστίζει. Απορημένος και έκπληκτος ο πελάτης ρωτάει. Μόνο 30Ε έχει? Μάλιστα λέει και ο γέροντας.
Κι ο πελάτης του λέει μπράβο σας θα το πάρω το κάδρο με το σταυρό, α και κάτι ακόμα,.....................είναι μαζί και ο ακροβάτης?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ήταν 4 φίλοι που πήγαιναν για κυνήγι για πολλά χρόνια. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει. Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα.

Σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει στήσει σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα και ανάψει φωτιά και είχε έτοιμο και το φαγητό.

Καλά ρε φίλε, του λέει ο Κώστας, πόση ώρα είσαι εδώ; Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι.

Και πως έγινε αυτό; τον ρωτάνε.

Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε: "Μάντεψε ποιος είναι;"
Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ.
Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά.
Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε :

Κάνε ότι γουστάρεις!!!

Ε, Να 'μαι κι εγώ εδώ! Ήρθα!!!

Reaction score
33
Re: Εδω γελαμε!

Το αστείο είναι ότι δεν είναι αστείο αλλά κάποτε ήταν πραγματικότητα

Reaction score
17.435

Στο ελβετικο κοινοβουλιο...: Η ωρα του παιδιου!:142::142::142:

[youtube]bCcNncDYxIQ[/youtube]