ika
News
- Reaction score
- 14.693
Εμείς τότε στο εργαστήριο πληροφορικής είχαμε κάτι συνδέσεις, T1 λέγονταν, δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά κατεβάζαμε με 10 MByte το δευτερόλεπτο. Επίσης στικάκια και εξωτερικούς σκληρούς δεν είχαμε, οπότε είχα βγάλει καλώδιο IDE και ρεύματος από πίσω από το pc και έφερνα το σκληρό από το pc του σπιτιού να πάρω τραγούδια και ταινίες.Το 2002 που σπούδαζα στην Κύπρο, είχαμε ADSL στο διαμέρισμα.
Ρε δεν πάνε καλά. Εχουν τρελαθεί.Πουρμπουάρ: «Το φιλοδώρημα είναι μισθός» και υπόκειται σε κρατήσεις, λέει ο Άρειος Πάγος - Τι πρέπει να προσέξουν οι επαγγελματίες - Law & Order
«Βόμβα» μεγατόνων από τον Άρειο Πάγο για το φιλοδώρημα ή αλλιώς πουρμπουάρ που αφήνουν οι πελάτες στους εργαζόμενους.lawandorder.gr
Τι λες βρε Γιάννη!Ρε δεν πάνε καλά. Εχουν τρελαθεί.
εγώ είχα πάρει συρταράκι για σκληρό σε ide , εποχές και αυτές...Επίσης στικάκια και εξωτερικούς σκληρούς δεν είχαμε, οπότε είχα βγάλει καλώδιο IDE και ρεύματος από πίσω από το pc
Δύσκολο γιατί μια γραμμή Τ1 υποστηρίζει 1,544 Mbits/sec.Εμείς τότε στο εργαστήριο πληροφορικής είχαμε κάτι συνδέσεις, T1 λέγονταν, δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά κατεβάζαμε με 10 MByte το δευτερόλεπτο.
Βγήκε ο καφές από τη μύτη, ευχαριστώ.4) Στον δρόμο βρίζουμε, και καμμιά φορά κάνουμε την γνωστή κίνηση που συνοδεύεται από την γνωστή φράση "πάρε 5 λαλάκα".
Αφού του δίνουμε 5, δεν θα έπρεπε να αποδίδουμε ΦΠΑ και να πληρώνει φόρο ο παραλήπτης;
Βγήκε ο καφές από τη μύτη, ευχαριστώ.
Είχαμε και άλλη σύνδεση. Ή T2 ή T10. Αυτές τί ήταν ξέρεις; Δε θυμάμαι. Πάνε πολλά χρόνια.Δύσκολο γιατί μια γραμμή Τ1 υποστηρίζει 1,544 Mbits/sec.
Κάτι άλλο είχατε, ή σε άλλες ταχύτητες κατεβάζατε.
Μάλλον το δεύτερο.
Οκ, παραδέχομαι ότι την είχες... μικρότερη από όλους.Σας τρώω όλους. 1200 baud συνδέση με bbs στην Αγγλία. 15000 δραχμές λογαριασμός τηλεφώνου. Δεν μπήκα δεύτερο μήνα...
Αλλά είχαμε εξοπλισμό στο εργαστήριο με τηλεφωνική σύνδεση 300 baud. Άμα κάνετε την πράξη είναι 0.0003 Mbps.
Ναι αλλά κρατούσε όλο το βράδυΟκ, παραδέχομαι ότι την είχες... μικρότερη από όλους.
Και πιθανότατα με συνεχείς αποσυνδέσεις και επανασυνδέσεις.Ναι αλλά κρατούσε όλο το βράδυ