για το συγκεκριμένο θέμα δεν με συγκινεί κανενός η γνώμη ούτε οι εμπειρίες τους, μου φτάνουν τα 30+ ταξίδια που έχω κάνει μέσα στην Κίνα και άλλα τόσα στους γείτονές τους.
Και το (1) που έχω γράψει παραπάνω δεν αλλάζει ΟΣΑ ταξίδια κι αν έχεις κάνει.
για το συγκεκριμένο θέμα δεν με συγκινεί κανενός η γνώμη ούτε οι εμπειρίες τους, μου φτάνουν τα 30+ ταξίδια που έχω κάνει μέσα στην Κίνα και άλλα τόσα στους γείτονές τους.
www.instagram.com
όπως άλλα τα κινέζικα πούρα και άλλα τα κουβανέζικα, έτσι και άλλο το φτύσιμο από κινέζικο, άλλο από κουβανέζικοΘα είναι απο τα πούρα...

Μια φίλη ταξιδεύει κάθε χρόνο εδώ και 25+ χρόνια σε διάφορους εξωτικούς προορισμούς. Σιχαίνεται τις δυτικές χώρες και προτιμά ότι πιο υπανάπτυκτο υπάρχει. Ξετρελάθηκε με Υεμενη, Τατζικισταν, Μπαγκλαντες κλπ κλπ.για το συγκεκριμένο θέμα δεν με συγκινεί κανενός η γνώμη ούτε οι εμπειρίες τους, μου φτάνουν τα 30+ ταξίδια που έχω κάνει μέσα στην Κίνα και άλλα τόσα στους γείτονές τους.
Μπα τώρα έχει βγει στη σύνταξη η δικιά μου.ξέρω μια τέτοια περίπτωση, κάνει αγγλικά στον γιό μου , κάτσε να την ρωτήσω (ρε ποιανού είσαι)
Σιχαίνεται τις δυτικές χώρες και προτιμά ότι πιο υπανάπτυκτο υπάρχει. Ξετρελάθηκε με Υεμενη, Τατζικισταν, Μπαγκλαντες κλπ κλπ.Μια φίλη ταξιδεύει κάθε χρόνο εδώ και 25+ χρόνια σε διάφορους εξωτικούς προορισμούς. Σιχαίνεται τις δυτικές χώρες και προτιμά ότι πιο υπανάπτυκτο υπάρχει. Ξετρελάθηκε με Υεμενη, Τατζικισταν, Μπαγκλαντες κλπ κλπ.
Γυρίζοντας από Κίνα είπε απλά ότι οι Κινέζοι είναι ζώα και δε θα γίνουν άνθρωποι ποτέ. Φαντάσου ένας άνθρωπος που θεωρεί παράδεισο όλη την Ασία να εκφράζεται έτσι.

Έλα ντε. Εφόσον σιχαίνεται τις δυτικές χώρες και σιχάθηκε αντίστοιχα και την Κίνα, μπορούμε (κατά το γνωστό αστυνομικός=μπουζούκι), να συμπεράνουμε ότι η Κίνα είναι σχεδόν Δύση!Σιχαίνεται τις δυτικές χώρες και προτιμά ότι πιο υπανάπτυκτο υπάρχει. Ξετρελάθηκε με Υεμενη, Τατζικισταν, Μπαγκλαντες κλπ κλπ.
Και τώρα πρέπει εμείς να αποδεχτούμε αυτήν ως αξιόπιστο κριτή περί του ποιος είναι ο βρωμιάρης;![]()
Όπως θα έλεγε κι ο σύντροφος Χαρίλαος, "στα ανατολικά της ανατολής βρίσκεται η δύση".Έλα ντε. Εφόσον σιχαίνεται τις δυτικές χώρες και σιχάθηκε αντίστοιχα και την Κίνα, μπορούμε (κατά το γνωστό αστυνομικός=μπουζούκι), να συμπεράνουμε ότι η Κίνα είναι σχεδόν Δύση!

δεν την αποδεχόμαστε,Σιχαίνεται τις δυτικές χώρες και προτιμά ότι πιο υπανάπτυκτο υπάρχει. Ξετρελάθηκε με Υεμενη, Τατζικισταν, Μπαγκλαντες κλπ κλπ.
Και τώρα πρέπει εμείς να αποδεχτούμε αυτήν ως αξιόπιστο κριτή περί του ποιος είναι ο βρωμιάρης;![]()
ας ανταλλαχτούν οι ρόλοι, εσείς θα το κάνατε?
«Είναι άραγε το Πεκίνο η ωραιότερη πολιτεία που είδα στον κόσμο ή μήπως έτυχε καλόβολη η στιγμή που το αντίκρισαν για πρώτη φορά τα μάτια μου;δεν την αποδεχόμαστε,
μου θύμισε όμως ότι πριν από άπειρα χρόνια είχα διαβάσει τα βιβλία Ταξιδεύοντας του Καζαντζάκη,
και ΑΝ θυμάμαι καλά (μεγάλο ΑΝ και το βάζω και σαν ερώτημα αν κάποιος γνωρίζει)
ενώ έγραφε πολύ θετικά λόγια για διάφορους λαούς, για τους Κινέζους η άποψη ήταν αρκετά αρνητική
με επιφύλαξη επειδή μπορεί να μη θυμάμαι καλά
γνωρίζει κανείς;
Ξεκάθαρα ρατσιστική αγγελία που είναι ο-η-το-άφυλο-κ.λ.π. ράτσες.