- Reaction score
- 0
Κατα αρχήν μερσί εγώ για την φιλοξενία.
Μετά και από την προτροπή σας, εξάλλου είστε ο οικοδεσπότης, αλλά και λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, πράγματι θα κάνω διάλειμμα.
Μάλλον και για παραπάνω από 1 ή 2 εβδομάδες.
Τώρα γενικά μιλώντας, ήρεμος είμαι. Δεν ξέρω αν δείχνω αλλιώς στο γραπτό. Επίσης, αφού ρωτήσατε, το vas βγαίνει από vassilis ή απλά Βασίλης.
Για τη διαγραφή κανένα πρόβλημα, αφού δεν ήταν σχετικό με το θέμα.
Κάτι σχετικό
Αυτά και ελπίζω να μην ήμουν χαριτωμένος. Ευχαριστώ ξανά για την φιλοξενία. Αντίο σας.
ΜΦΧ
Βασίλης.
Υγ : Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες
Μετά και από την προτροπή σας, εξάλλου είστε ο οικοδεσπότης, αλλά και λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, πράγματι θα κάνω διάλειμμα.
Μάλλον και για παραπάνω από 1 ή 2 εβδομάδες.
Τώρα γενικά μιλώντας, ήρεμος είμαι. Δεν ξέρω αν δείχνω αλλιώς στο γραπτό. Επίσης, αφού ρωτήσατε, το vas βγαίνει από vassilis ή απλά Βασίλης.
Για τη διαγραφή κανένα πρόβλημα, αφού δεν ήταν σχετικό με το θέμα.
Κάτι σχετικό
Το ακριβές αντίστοιχο της πιο πάνω πρότασης είναι ότι δύο λαμπτήρες φωτισμού διαφορετικής ισχύος πχ ένας 25W και ένας άλλος των 50 W έχουν μεν διαφορετική κατανάλωση αλλά αποδίδουν τον ίδιο φωτισμό.Originally Posted by Costas Coyias
...
Δηλαδή, εάν κληθεί να οδηγήσει τρία διαφορετικά ηχεία ίσης ευαισθησίας, παίζοντας μια συχνότητα στην οποία το ένα ηχείο παρουσιάζει αντίσταση 8Ω, το άλλο 4Ω, και το τρίτο 2Ω, και μάλιστα με τη φάση σε παρόμοια τιμή, τότε αυτά τα ηχεία θα παίξουν αυτή τη συχνότητα στην ίδια στάθμη, αλλά με το πρώτο να καταναλώνει ισχύ 100W, το δεύτερο 200 και το τρίτο 400W.
Αυτά και ελπίζω να μην ήμουν χαριτωμένος. Ευχαριστώ ξανά για την φιλοξενία. Αντίο σας.
ΜΦΧ
Βασίλης.
Υγ : Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες